Mamici de Noiembrie-Decembrie (41)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Micky,
simt nevoia sa te pupacesc putin
ia de aici
si cativa pupici balosi de la Crinuta

Mamica stralucitoare
19+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Burtici care va plangeti de greutatea piticelor. Stati linistite. Eu cand eram mica eram fff slaba, de mergea mama cu mine la analize, pt ca nu-i venea sa creada ca analizele sunt ok. Eram si mai mofturoasa la mancare, dar sigur mancam cat avea nevoie organismul meu. Fiecare organism are necesitatile lui. Atata timp cat copilulu e vioi, activ, se joaca, nu vad unde e problema. Eu sunt o fericita ca pot manca absolut orice, la orice ora din zi si noapte, si nu ma ingras. Eu imi amintesc ce groaza imi era cand ne striga mama la masa, pt ca stiam ca urma: incerca sa bage cu forta in mine mancarea ca sa ma ingras si eu.

==========
Corina 15+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Wow !
Felicitari. Ai grija de tine . Sa fie intr-un ceas bun!

quote:
Originally posted by pyc

Merci pentru incurajari...din fericire (sau din nefericire...) sunt medic si stiu ca pierderile de sarcina sunt extrem de frecvente in saptamana mica...

Oricum am fost extrem de suparata, era prima sarcina si eram foarte fericita...

Si acum vestea buna: sunt din nou insarcinata!!! Nesperat de repede...chiar incredibil de repede:)

Va pup pe toate, sarcini usoare si bebelasi sanatosi...eu ma mut la mamici de ianuarie-februarie!

Mirtha 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by BraveGirl

Burtici care va plangeti de greutatea piticelor. Stati linistite. Eu cand eram mica eram fff slaba, de mergea mama cu mine la analize, pt ca nu-i venea sa creada ca analizele sunt ok. Eram si mai mofturoasa la mancare, dar sigur mancam cat avea nevoie organismul meu. Fiecare organism are necesitatile lui. Atata timp cat copilulu e vioi, activ, se joaca, nu vad unde e problema. Eu sunt o fericita ca pot manca absolut orice, la orice ora din zi si noapte, si nu ma ingras. Eu imi amintesc ce groaza imi era cand ne striga mama la masa, pt ca stiam ca urma: incerca sa bage cu forta in mine mancarea ca sa ma ingras si eu.

==========
Corina 15+
My baby
Albumul meu

ai sa vezi ca nu-i chiar asa usor sa 'stai linistita'...teoria si cu practica nu prea sant surori in acest domeniu...
cand gatesti nush cate sa-i faci pe plac...,cand ii oferi nush' ce sa-i placa si ea nu papa nika...,iti vine sa mooori(vb de copii slabuti)ca de era mai bine facuta si nu manca nu ma stresam asa tare da' la kg ei...,ma doare sufletul...,da' imi revin repede cu un jap,jap...
si cand te gandesti ca a mea s-a nascut cu 3800..,n-ai fi zis...,da' uite ca fiecare are ritmul lui...,sanatos sa fie ca asta conteaza!,imi zic mereu si sper sa nu uit ever!

Mamica stralucitoare
19+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

anes - ma bucur pentru vestile bune pe care nu le-ai dat. de acum in colo sa ne dai numai vesti bune, da?

pyc - felicitari pentru noua sarcina. intr-adevar, incredibil de repede. sa mai treci pe la noi si sa ne spui cum iti e.

bravegirl - la cat mai multe saptamani!

mav - eu platesc no-spa

lorena - bafta la dizertatie.
am vazut pozele din delta. foarte frumoase locurile in care ati fost. si noi plecam vineri in delta, la cormoran. voi unde ati stat? mi-ar placea sa mai incercam si altceva.

16+
http://good-times.webshots.com/photo/2221574950103601207ZrfiRU

Mergi la inceput

Anes felicitari ! Ma bucur ca ecografia a infirmat necesitatea amniocentezei !

Mav incearca sa iei lucrurile mai usor. Nu iti ridica nimeni statuie , si chiar daca o face , cu ce te incalzeste? Deficitul la capitolul vitamine si minerale as incerca sa-l corectez mai intai din alimentatie si apoi cu medicatie.

Dandusa , dupa cum am mai spus : am de ghind sa ma rasfat la acest bebe. Nu stiu cum voi proceda la urmatorul , dar la primul intentionez sa imi fac un pic de cap. Stiu ca acel leagan nu este foarte practic , dar imi place. Mi s-a pus pata rau pe el. Deci...il voi achizitiona chiar daca este pentru o durata atit de mica - 6 luni. Uneori in viata mai obosesti sa tot faci lucrurile pragmatic. Desi parca vad ca in momentul in care vom incepe cumparaturile pt. bebe vom duce o lupta crincena cu noi intre practic si rasfat.

La carucioare insa va prima aspectul practic. Acum imi pun problema cu trei roti sau cu patru ? Fetele care aveti deja bebei care vi se par mai practice ?

Mirtha 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

fetelor, voi, cele care obisnuiati sa dormti pe burta, mai puteti sa dormiti pe burta?

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

quote:
Originally posted by carmendu

fetelor, voi, cele care obisnuiati sa dormti pe burta, mai puteti sa dormiti pe burta?

16+

Eu reusesc pt ca am o saltea din aia Tempur, cu memory foam. Ea se muleaza pe mine, asa ca nu ma deranjeaza. Cand ma ridic ramane o gaura

==========
Corina 15+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

quote:

16+

Carmendu pt ca salteaua mea este amnezica si nu isi mai aminteste nimic eu nu mai pot nici pe burta nici pe spate. Intr-o parte.

Brave Girl...glumesc.
Pup

13+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Nuuuu ! Singurul obicei pe care l-am pastrat din vechile ritualuri de somn este luatul unei perne in brate. Inainte o cocoloseam sub mine acum pe undeva pe linga mine , intre coapse ! Am inteles ca exista chiar perne speciale pt. gravide care sunt indicate pentru o pozitie cit mai comoda. Problema e ca fashaie.
Dorm pe partea stinga pentru ca pe dreapta nu imi este prea comod.Si e chiar indicata pozitia dormit stinga - pe partea dreapta din cite se spune sunt situate marile artere si nu este indicat ca uterul sa exercite presiune. Bleah , sunt atit de multe indicatii pretioase !

quote:

16+

Mirtha 20+

Mergi la inceput