Mamici de Noiembrie-Decembrie (41)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Fetele, mie mi s-a pus pata pe carusciorul asta: http://www.inglesina.com/en/products/details.php?sectionid=14&itemid=316

Parca am inebunit. Am fibrilatii, salivez, pupile dilatate. Ce mai...o iau din loc. TREBUIE sa il am. Cum il conving eu pe sot?

==========
Corina 15+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Aaaaa...tildiu , tildiu....Caruciorul Clasic de la Inglesina este superb. Mie mi-au sticlit ochii o perioda lunga de timp. E numai pentru 6 luni si costa ...numai 3000 lei - cea mai ieftina oferta.
Vezi preturile pe site-ul bebelusultau.ro.
Aici ai alta oferta , dar pretul e ...delirant. bestkids punct ro.
http://www.bestreclama ilegala - avertizare/m-23-inglesina.aspx
Cit despre reactii la diverse produse de/in sarcina ...nu mai vorbesc.
Cind vad cite un produs care imi place , in primul rind incep sa imi sticleasca ochii. Barbatu-meu stie ca asta nu e semn bun!
Apoi simt nevoia sa imi frec incontrolabil si frenetic palmele. Simultan simt o presiune in capul pieptului - din aia gen emotii in stomac .Apoi dobindesc o coloratura roza in obraji . Dupa ce am achizitionat produsul , ma simt usoara si putin distrata.

Sper ca pina nasc sa nu ajung nici la balamuc , nici la faliment !

quote:
Originally posted by BraveGirl

Fetele, mie mi s-a pus pata pe carusciorul asta: http://www.inglesina.com/en/products/details.php?sectionid=14&itemid=316

Parca am inebunit. Am fibrilatii, salivez, pupile dilatate. Ce mai...o iau din loc. TREBUIE sa il am. Cum il conving eu pe sot?

==========
Corina 15+
My baby
Albumul meu

Mirtha 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

quote:
Originally posted by BraveGirl

==========
Corina 15+
My baby
Albumul meu

Si mie imi place genul asta de carut si am gasit si pt gemeni.Dar de ce trebuie sa duci munca de lamurire cu consoarta ? Te duci il cumperi si surprize, surprize.

13+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

mamici din Tm ia cititi www.itsybitsy.ro/Stiri/Mamicile-ii-pot-alapta-pe-copii-la-cinema-815.html" target="_blank">aici

Mamica stralucitoare
19+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

pyc, ma bucur tare mult pt noua sarcina! De data asta trebuie sa fie bine.Mult succes si o sarcina usoara iti doresc !
anes, bravo! acum poti sta linistita pana la 40 de saptamani.
catalina, super bancul.o sa-l tin minte sa-l spun si eu.Sper sa nu uit, ca in sarcina cu memoria am stat tare prost.

19+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by catalina2307

Si mie imi place genul asta de carut si am gasit si pt gemeni.Dar de ce trebuie sa duci munca de lamurire cu consoarta ? Te duci il cumperi si surprize, surprize.

13+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Consoarta nu il vrea pt ca mi-ar ocupa tot portbagajul de la masina. El il vrea pe cel de la Orbit. Eu le vreau pe ambele ...Greu nene, greu. Ieri imi venea sa iau toate hainutele din magazinele de copii.

==========
Corina 15+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

BraveGirl pai eu am alta idee. Schimbi si masina cu una mai mare. O sa aprecieze sotul tau atata initiativa.

13+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Eu inca mai dorm pe burtica, dar nu foarte mult ca mi-e frica...stiu ca bebe nu pateste nimic, dar....In rest, dorm mai mult pe partea stanga si pe spate, pe dreapta nu prea pot.Am inteles ca nici pe spate nu prea e indicat sa dormim.....greu
Noi gata, ne-am hotarat in privinta carutului, Trio de la Chicco, ei il vreau rosu chiar daca e baiat, dar sotul...nu si nu...cum rosu la baiat?

Ramo 13+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Ce idei nastrusnice ai. As vrea eu. Dar doar ce am primit-o anul trecut in noiembrie, si e mare rau. Ca noi stam in camp, offroad, alea, alea. Inca nu am bani sa ma mut in civilizatie. Dar as putea sa o schimb cu a sotului, ca e si mai mare . Problema e ca eu si condusul ei, nu prea ne intelegem.

==========
Corina 15+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

BraveGirl Nu nu sunt din Iasi dar acolo am facut DT si TT. Sunt tot dintr-un oras din Moldova.

Referitor la lab. Medicover... Acum nu mai sunt sigura daca era Medicover sau Medsana... ce era in sufletul meu dupa eco!! Acum nu mai stiu ce a spus dr. in leg. cu laboratorul. dar asta este o informatie care se poate afla de la Sanador.

Va multumesc pentru ca ati fost alaturi de mine si le sfatuiesc pe fetele care au avut indoieli cu privire la DT sau TT (ex. Marib sau altele) sa mearga la un dorctor care stie ce face si are la dispozitie un ecograf performant. Este imposibil ca un medic bun sa nu observe ceva in neregula sau sa nu aiba vreo urma de indoiala daca BB chiar are vreo malformatie!

catalina

19+

Mergi la inceput