Mamici de Noiembrie-Decembrie (41)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

mai catalina, tu le bagi pe fete la cheltuieli.
sotul meu a facut altceva. facusem FIV-ul. nu stiam daca a prins si a semnat actele pentru o masina sport, coupe, cabrio. "eh. acu' sa te vad, unde punem copilu. in port-bagaj?" noroc ca eu marg cu un 4x4!

16+
http://good-times.webshots.com/photo/2221574950103601207ZrfiRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Ramo-si mie imi place tot caruciorul de la Chicco pe rosu.

==========
Corina 15+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

ieri am trecut pe la magazinul chicco de langa ateneu si aveau acolo o oferta la carucioare cu 1200 roni. cine e din bucuresti, poate sa treaca sa le vada.

16+
http://good-times.webshots.com/photo/2221574950103601207ZrfiRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

mav dac leucocitele sunt marite inseamna ca ai o infectie undeva in organism (urinara, in gat, etc). Ar fi trebuit sa iti recomande si alte analize suplimentare ca sa descoperi cauza.
Tu nu iei vitamine prenatale? No-spa cumpar si eu nu mi-l da pe reteta, nu stiu daca se compenseaza.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Lorena,mult succes astazi la dizertatie!
Mirtho,intr-adevar am citit ca cea mai potrivita pozitie pentru nani este pe partea stanga deoarece pe spate, uterul ar comprima vasele mari de sange (aorta si vena cava) si nu ar mai ajunge suficient sange la inima.

Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Carmendu noi suntem mai grozavi. Avem amandoi 4x4. Eu pe a mea am schimbat-o inainte de FIV ca mi s-a pus pata (O aveam pe cealalta de doi ani, cam 15000km, da am decis eu ca nu e pt strazile din Bucuresti). Si dupa ce am luat-o am fost cu tata la Viena cam trei saptamani(la spital), dupa am plecat eu in Grecia o luna la FIV, m-am intors cu burtica si mi s-a interzis sa conduc. Asa ca masina mea zace imputita sub un nuc , pr restul de multe luni. By the way...sotul meu imi spunea ca nu e momentul sa schimb masini. Acum in fiecare dimineata ii vine sa ma inchida in masina.

13+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Catalina-esti de a mea. 15000 de Km in 2 ani si schimbi masina. Masina mea are acum maxim 4000 de km pt ca a mai luat-o sotul cand are treaba prin centru ca cica a mea e mai mica si gaseste loc de parcare mai usor. Altfel nici atatia km nu aveam.

==========
Corina 15+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Gata..am luat 10 si termin masterul cu 9,80 si ceva..Doamne ajuta ca am scapat ca am avut niste emotii azi de imi era frica sa nu pateasca bebelina ceva.
Mav daca ai nevoie de program redus ia-l, nu amina..si eu m-am trezit azi noapte cu burta in pina contractie dureroasa!
Carmendu si Dandusa...am fost pe bratul chilia pe un ponon de 4 stele..super fain..si in rezervatie...acum sunt alte conditii., la inceput eram reticenta cind am auzit ca plecam in Delta, dar apoi, vazind realitatea tare faina fost...pretul 80 euro/zi de persoana + 3 mese incluse...bune rau de tot!
Azi vine cineva de la Neoset sa vedem cum amenajam camera Biei pentru 2 galusti!
Dandusa cite kg ale Crinuta..ca nu mi se pare foarte slabuta..Bia are 13 kg si cam 95 cred!

Bianca Andreea
Larisa Elena18+

Mergi la inceput

Loren@- felicitari pt nota!!! Acum asteptam sa dai de baut ca ai scapat!

==========
Corina 15+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

ziua buna fetele
mav imi pare rau ca ti-am facut pofta cu compotul iti trimit un borcan prin e-mail iar referitor la felul in care te simti eu zic sa iti iei un concediu medical macar de o saptamana dai incolo de sefi si termene nu iti ridica nimeni statuie si apoi bb-le e cel mai important te rog frumos ai grija de tine tu esti doctorul organismului tau
mirtha ai avut dreptate cu PM dar nush sa il activez si da bb Pavel era in poza avea 3 luni acolo...multumesc
pyc na ce sa zic imi pare rau pe o parte si ma bucur pe alta sti cum ai facut tu una calda una rece Doamne ajuta sa fie bine de data aceasta sanatate si tie si bulinei mici greturi ceva ....
catalina bun banc haios rau hehe merge cu euro
mamiseli iti dau cu paste niste info despre sarcina si fibrom ia si dumirestete
Sunt situatii cand femeile care au fibrom pot fi si insarcinate. In aceste situatii, desi exista riscul aparitiei avortului spontan, sunt totusi sanse mari ca sarcina sa ajunga cu succes la termen. Iar daca ajunge la termen singura problema este cea a greutatii mici a bebelusului, care de obicei se recupereaza. In cazul acestui tip de sarcina femeii ii trebuie facuta lunar o ecografie.
na si inca unul de pe un alt forum raspunde o fata cu aceasi problema
Buna,
Eu sunt insarcinata in 9 sapt. Fibromul avea la depistare (5 sapt) 2cm x 1.9 cm, iar la ecografia de 8 sapt avea deja 3.75/2.48. Insa refuz sa gandesc ca poate declansa atatea pb. Doctorita mi-a spus ca este normal sa creasca in sarcina si ca inca nu e cazul sa ne ingrijoram. Eu refuz sa imi fac probleme! Am descoperit ca citind forumuri poti sa ai o depresie cu cate pot exista. pana la urma tb sa fim optimiste.
Uite ceva pozitiv de pe un site: "In majoritatea cazurilor, fibroamele nu afecteaza sarcina si nu necesita tratament. In trecut se credea ca fibromul se dezvolta mai repede in timpul sarcinii, dar studiile recente demonstreaza contrariul. Majoritatea fibroamelor isi pastreaza dimensiunile, desi uneii se maresc sau scad usor, de obicei in primul trimestru. "
lorena bafta maxima la disertatie!!!asa sa vi
eu gata am scapat insfarsit de greturi hihi ce bine este pot gati ce vreau si papa la fel yupii...azi am facut titrarea si toxo inc ao saptamana de asteptat..eu le fac pe fiecare luna desi au iesit bine sa previn mai bine, nu?

17+Dimitrie

Mergi la inceput