Mamici de Noiembrie-Decembrie (41)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

quote:
Originally posted by BraveGirl

Catalina-esti de a mea. 15000 de Km in 2 ani si schimbi masina. Masina mea are acum maxim 4000 de km pt ca a mai luat-o sotul cand are treaba prin centru ca cica a mea e mai mica si gaseste loc de parcare mai usor. Altfel nici atatia km nu aveam.

==========
Corina 15+
My baby
Albumul meu

Pai Corina unde naiba sa ma duc cu traficul asta infernal...Casa este la 5min de firma, coaforul la 7 min, Marriott la 8min(mai o libaneza, mai o japoneza) iar Mall Plaza la 8-9 min.
Cati km sa fac? Cand plecam undeva plecam cu masina sotului meu (lui nu-i place sa-mi conduca masina ca-s paranoica;nici cand fumam nu ii dadeam voie sa fumeze in masina mea, sa nu lase servetele,paharele,sa nu o lase cu rezervorul gol sau nespalata, etc). Asa ca nu am sanse sa dau kilometrajul peste cap.

13+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

catalina - cum nu mai ai voie sa conduci? ca mare efort nu faci. si cum te deplasezi?
eu am cutie automata. si nu fac mare lucru. dar eu trebuie sa ma deplasez mult. stau in otopeni si am de mers destul de mult in oras. nu la munca. biroul il am la 3 min de casa, da' mai am de mers la cumparaturi, ma mai vad cu fetele....nu pot sa stau numai in casa! fac pe an ca 15000 si consuma al naibii de mult!

16+
http://good-times.webshots.com/photo/2221574950103601207ZrfiRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Loren felicitari pt. nota de la master si pentru excursia in Delta !

Elilov pentru mesaje private , mergi la contul meu , al treilea rind este denumit chiar mesaje private .Apasa pe el , apoi se deschide o fereastra unde in dreapta sus mai multe optini. Apasa pe Options si apoi pe mesajul Activeaza mesageria .....Sper sa fi reusit sa fiu suficient de explicita.

Mamiseli fibromul trebuie supravegheat dar nu este un motiv sa intri in panica. Unele fibroame se pot forma chiar datorita sarcinii ce presupune transformari ample de dezvoltare a uterului , altele , deja existente , pot creste pe durata sarcinii. Mai rar am auzit sa isi micsoreze dimensiunile dar se pare ca este posibil.Ele pot coexista de cele mai multe ori cu sarcina fara sa o afecteze. Depinde foarte mult de dimensiunile fibromului , de pozitionare si de modificarile inregistrate pe sarcina. Si eu am unul dar mi s-a spus ca deocamdata nu a inregistrat modificari sub aspectul dimensiunilor. Nu mai fi atit ingrijorata , sunt extrem de multe femei care au astfel de formatiuni si duc sarcina la termen , fara probleme.

Mirtha 20+

Mergi la inceput

Carmendu pai am constatat ca aveam dureri de fiecare data dupa ce conduceam. Si fara sa spun nimic dr-lui, dupa episodul cu sangerarea mi s-a interzis sa ma mai urc la volan(cica produce contractii).
Iar despre consum ce sa zic...27/100.Mare tare.
(De deplasat eu nu am voie si cand tb iau sot,prietena,sofer.)

13+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

catalina -

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Catalina- 27? Ai Subaru? Sau motor 3,5-4l benzina, cutie automata, 4x4..

==========
Corina 15+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

quote:

==========
Corina 15+

bravegirl - eu am subaru si consuma 18-20 la 100

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

na, ca am reusit si eu sa mai citesc putin si vad ca se discuta niste subiecte taaaaare interesante....n-am ce sa zic...

anes, ma bucur foarte tare ca esti bine si tu si bebe, acum te-ai linistit.

amalia, astept rezultatul FISH-ului, sunt alaturi de tine.

elilov, monicabo, va

maryb 19+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

quote:

==========
Corina 15+
My baby
Albumul meu

Nu am Subaru dar nu am facut nici macar 2000km ...cei de la reprezentanta au spus ca o sa se regleze. Oricum i-am facut programare pe 19 sa se uite si la consum si la incalzire scaune (scaunul de la sofer se incalzeste de iti sare fundul in aer).Sa ii ia naiba ca sunt varza toti.
Sotul meu are un 4x4 (masina nemteasca sa spunem) si dupa o revizie a plecat cu ea si masina nu putea depasi mai mult de 30km/ora. S-a umplut de draci al meu si a dus-o inapoi. Si cica au rezolvat problema. Au umblat nu stiu la ce (habar nu am)da stiu ca baga mai multa benzina. Asa ca dupa un drum la aeroport tb facut plinul.
Asa ca a dus-o iar la reprezentanta...si uite asa de nenumarate ori.

13+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Si eu sofez...ce-i drept un drum de 10 minute...nu stiam ca produce contractii...iar am avut una destul de dureroasa asa ca am luat No-spa...mi se pare ca am cam avut destule contractii in ultima vreme...himmm!

Bianca Andreea
Larisa Elena18+

Mergi la inceput