Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (87)
Raspunsuri - Pagina 9
roxanici spune:
quote:
Originally posted by flopici
Ajutooooor! Ce album aleg?Care-iultimul cu multe poze?
Florina, mamica de Martha Ioana 05.03.2007
pai albinute si bondari 3 parca e ultimul, sau poti sa faci altul nou, sau poti sa pui oriunde numa sa ne spui unde sa ne uitam
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
roxanici spune:
Val, da, io mai stiu o fetita mica mica ce are niste ganglioni cam cum descrii tu. Dar mai multe nu stiu. Nici parintii nu stiu mai multe parca, doar i-au observat ca exista, dr nu le-a zis ca ar fi ceva cu ei.....
Raresu inca manca pasat pt ca scuipa tot daca simte bucatele.... dar mananca biscuiti, covrigi, paine, musca din banana, ar vrea el si mar...
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
iunita spune:
Sara buna.
Am vazut ca despre Marta v-a zis gabi. tot aia stiam si eu, si alte vesti nu mai am.
mada tinem pumnii sa fie totul bine !!!
Loradin vezi sa nu fie herpagina. caracteristici: vezicule in gat care fac copilul sa nu poata inghiti, febra care debuteaza brusc > 38,5 pana spre 40... tine cam 3-4 zile. dupa ce dispare febra poate sa apara o eruptie cutanata care trece de la sine in 2-3 zile. Nu exista tratament pt asha ceva, numa antitermice, lichide la greu orice accepta, si..pt mami rabdare si tutun. Daca mai mergi cu ea la medic cerele s se uite atent pe cerul gurii sau dac a poti uita-te tu. sunt niste vezicule care pe margine sunt //gri la culaore sau ceva de genul asta.
ganglioni am eu, in spatele urechii 2 la numar, s-au osificat deja, ii am de prin clasa a 5-6 cred. am afcut o forma f f ushoara de varsat d evant atunci, Ganglionii s-au agitat imediat ca s alupte cu boala si asha au ramas.
bucatele iarina mananca singura cashuni, banane, biscuiti, paine .. si bucatele de legume fierte din mancare..
de laudat pruncu n-am timp dar va zic io ca e desteapta si frumoasa { ha ha ha]
back to work gajici .... parca sunt bagata la CC.. vai de posteriorul meu....
va tzuc pe toate!!!!
iunita spune:
deci..da..n-am putu sa ma abtin, am vazut giocu mic.. suuuper haioos. AM vazut si ca il pupa o gagica, si ca la sfarshit danseaza cu o alta.. dar cel mai mult si cel mai mult m-a amuzat ZAAAAAAAAAANUL.... ... tare de tot...! acu chiar ca ma duc.
ane2200 spune:
Florina, am vazut Martha mica. Are intr-adevar niste ochi superbi. 
Paxela - ghiocelul l-am admirat de ieri, dar nu am mai apucat sa-ti zic. Scump foc. Si foarte reusit costumasul, a meritat munca.
Marta, sanatate maxima si ne
in continuare sa fie totul bine.
Mada, lasa ca-l vezi pe Botica luni. Pana atunci, bafta multa la Pop.
Sanatate multa bebeilor bolnaviori.
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
elyanne spune:
Scriu mesaju in notpad si pe urma il mut pe forum... ca la nebuni... mi se blocheaza computadoru... o fi de lacaldura... da' nu poci sa-l las la aerisit ca mi-e frica sa nu indese ELena cate ceva...
Asa... raport telegrafic la miez de noapte...
Andrei are o masea
intr-un final
Elena a avut serbare azi... a zis poeziile cap coasa, dar inceeeeeeet, cel mai incet...
Revin maine (sper) cu poze... si cu filme daca ma prind cum se finalizeaza dvd-ul... si cum in fac bucatele...
Marta
si tinem pumnii. Suntem cu gandul alaturi de tine, sa iasa totul bine.
Io stiam ca-i congres de urologie, dar nu facui legatura... si nu m-am gandit ca s-au dus toti acolo...
Mada o sa te lamureasca Pop cu siguranta... ca doar e printre cei mai buni...
Eu sunt sigura ca-i bine bb din burtik... si ca-i fititza... am zis...
Doar am inimerit-o cand nasc... si am mai zis despre doua gravidutze ca au bb-ei baietii... si s- confirma deocamdata la eco...
Sper din tot sulfetul sa fie la fel si la tine... bb sa fie bine in primul rand ... si fetita... 
Val ai mei inca mananca pasat... ce bucati mari... nici mici nu vor... dar nu ma agit prea mult... bine ca mananca... ca si asa sut slabanogi...
Roxana poate il doare in gat... lasa baiatu in pace, ca-si revine...
Pt. gat la mine a functionat tantum verde, bomboane... in 24 de ore era bine...
Sanatate multa 
Loradin fuga la doctor... daca nu se stie ce-i... sa nu-i dai medicamente aiurea sau sa nu-i dai deloc cand trebe... Doctoru meu e anti-spitale... cand e vb. de copii... ca pleci cu una si te intorci cu altele... dar sa nu treaca.... trebe sa-l vada cineva...
Vazut ghiocelu
muuuuuulto (n-am mai ajuns azi in parc)
As emigra oricand, oriunde... numa sa vrea soata... si nu vrea...
Gata, inapoi la realitate... fug la ale mele... sa me echipez de nani... ca maine o luam de la capat...
Noapte buna!
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
B_Zara spune:
Neatacafeaua e gata
In primul rind, sanatate multa copiilor bolnaviori.De fiecare data cind a fost Ilinca bolnava (febra, rosu in git), n-am stat pina sa-i vina pediatra. Am urcat-o in masina si am fugit cu ea la Gomoiu, la camera de garda. A fost ok, diagnosticele si tratamentele au fost bune, niciodata n-am asteptat mai mult de 10 minute, dai bani doar daca vrei...o data am nimerit o dr care nu a vrut sa-mi ia banii...a zis "pastrati banii ca-s scumpe medicamentele copilului" !!!!!!Eu sint terminata, we trecut nu mi-am vazut comoara, ca am fost in teambuilding si s-a dus doar tac-su la ea.Ma rog sa treaca mai repede ziua asta si sa zbor pina la ea .concedii: de cind s-a mai marit, Ilinca nu prea mai sta in scaunul de masina, asa ca orice drum e un chin, ca mi-e teama sa o las de capul ei in spate in masina. Ca vrea sa stea ba jos, ba in fund, ba in picioare sa se uite pe geam....si nu mie se pare safe deloc sa nu stea in scaun!In concediu o sa mergem aici la mare si ma gindesc cu groaza la drumul pina acolo.Nu-mi vine sa cred ca nu ma mai car cu borcanele si cu lapte in timpul zilei dupa mine, cu termos si alte alea si ca pot sa-i dau sa manince de la restaurant si fructe si altele.Of..ni s-au facut copiii mari!oarecum offtopic: as vrea sa fac un curs de PR si n-am gasit nimic pe net...stie cineva unde as putea sa gasesc asa ceva?V-am pupat Mami de Ilinca 15.03.2007http://picasaweb.google.com/Sorin.Brinzaru/Ilinca1An02?authkey=eDSdSaxo1YA
pisikuta spune:
mada-rozz : bafta la eco! daca te ajuta cu ceva, fina mea a primit acu' 2 zile diagnostic sindrom down la TT, a consultat un alt medic si a fost incurajata, sa UITE analiza aia, ca depinde de laborator si de eco, dar si de medic. basca de statistici.
multa sanatate la anaa loradin, rares si rox , vladal lui radcarmen!
marta : am scos majoreta la munca: fii tare, curaj, noi te sustinem!! 
paxela: clar, ghiocelu' e n prin plan, scumpu' mic, si costumatia la mare arta, dar toti au niste muuutreee...te binedispun in orice moment! si m am distrat si cu ZANU' ala deghizat in fluture, de rade iunita.
florina-a :
ptr maine, ptr sotu' , daca tot vrei sa l vezi plecat...
'neatza!
si sa raspund si la intrebari:
- nu stiu de ganglioni ...
- loli mananca bucati maricele
- cand a facut rosu in gat n a mai mancat, ea, care e prietena cea mai buna cu mancarea
radcarmen si tzuna: eu nu pot decat sa va admir curajul si sa va urez sa fie cu noroc!
am cunostinte emigrate in canada si prieteni in usa. canadienii s au acomodat ff greu. el si acum, dupa 8 ani, spune ca daca ar gasi job bun in ro, s ar intoarce. primele 6 luni au suferit de singuratate, au in continuare aceeasi problema. partea proasta ca, la 40 ani, n au copii. cred ca ar fi fost un factor de legatura ptr socializare. in schimb, cei din usa, ca la ei acasa din prima zi. s au nascut acolo dinainte de a ajunge. asa ca, eu am conchis ca lucrurile stau asa: daca esti flegmatic si nu te cramponezi de legaturi cu locul in care traiesti, te adaptezi rapid si te integrezi rapid. daca esti mai simtitor, cred ca e tare greu...parerea mea.
ma intorc la munca, revin in forta!
mama de papusha si cateodata balaur, Loli mic
Asa creste o fetita
Varsta mea
Everyday is the right day