Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (87)
Raspunsuri - Pagina 8
mada_rozz spune:
Laura,pupam pe Ana,sa se faca bine.Si eu zic sa incerci cu lapte.Asa am facut si eu cand a avut Mark enterocolita.I-am dat numai lapte o saptamana.Dupa aia am inceput sa ii bag incet supa de legume,fructe,carne.
Marta,iti tinem pumnii sa fie bine.Te pupam
Alexa,Silviu a fost de milioane in costumasul de ghiocel.Mi-a placut mult.
Ecografia de maine s-a anulat pt luni.Asa ca sambata sa va rugati pt bebelina rozz la eco dr.pop.
Va pup ,
Mada 13+ si bebe Mark Alexandru(22.02.2007)
http://b2.lilypie.com/VT7vp2.png
loradin spune:
In primul rand imi cer scuze insa nu am apucat sa citesc in urma si nu am stiut de Martutza si Mada.Le pup pe amandoua,le tin pumnii si ma rog ca totul sa se intample asa cum isi doresc ele!
Cat despre Ana...e plina,plina de bube pe maini si pe picioare,nu vrea sa mai mananace nici lapte(abia mi-a baut un sfert de biberon)Eu nu am avut niciodata pb cu ea si de aceea imi este infiorator de greu.Cred ca abia acum realizez ce a fost si mai este in sufletul mamicilor carora nu prea le mananca piticii.Nu stiu incotro sa ma indrept.Dr vine abia duminica,am tot vb la telefon dar....nu ma face sa ma simt mai linistita.Azi mi-a zis ca s-ar putea sa fie pojar insa din ce am citit trebuia sa ii iasa si pe fatza si pe burtica.
Aia de la medicover mi-a zis ca in 2 zile trebuie sa-i treaca si cand colo ea se umple.Am stiut de cand am iesit ca am aruncat milionul pe geam.Unde mai pui ca sun si intreb si imi spune ca ,consultatia este 80 ron.Cand ajungem acolo brusc a crescut la 95.Tara de trei lei.Am sunat aseara la nu stiu cate clinici particulare.Nu au putut sa o primeasca.Ba ca nu are abonament,ba ca medicul e doar luni si marti,ba ca nu au pediatrie.Dupa o ora de tel am ajuns la concluzia ca mori cu copilul in casa si nu le pasa.
Gata...si asa am scris aiurea insa sunt si obosita si ingrijorata si de toate.
Pup fetele si mai ales le tin pumnii celor care trec printr-o perioada mai grea.
paxela spune:
loradin , incearca un spital de stat, la camera de garda fiind bubite intrii prima si la cate cazuri vad ei acolo sigur vor sti ce este
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
flopici spune:
Zum zum zum!!!
Buna seara tuturor!
Pupici de la Martha!
Fata mare, cu 5 dinti in gura, pofta de mancare, kef de mers tinuta de manute si somnic ca la carte...doua ore ziua si 11 ore noaptea.Nu am avut probleme cu ea mai deloc...o faringo-amigdalita cu febra, care a cedat imediat ce am inceput tratamentul. In rest buna dispozitie cat cupride.
Nu mai am timp de nimic. Servici, cursuri, salon, copil...ma trezesc dimineata la 7 si pana pe la 11 sunt intr-o alergatura continua.Nu am mai citit deloc...dar nu v-am uitat.
Martutza, un hug tandru de la Martha mica!Suntem cu gandul la tine.
Mada ...tinem pumnii sa fie bine. Daca ai nevoie de ajutor cu dl.Pop da un semn.As putea sa te ajut.
Noi suntem plimbareti tare. Concediul ilvom face la mare pelitoral romanesc si la munte la Poiana Marului de caras severin. Cu bebe din dotare.Si cu bagaj strictul necesar. Neaparat aparat de fotografiat.Avem si patut pliant si un scaunel pliant care se leaga de scaunul normal si in care pot hrani copilul cu usurinta.Ne-am dotat si cu carut pliant...asa ca nici el nu va lipsi din bagaj.
Pupam toti copii bolnaviori si le uram multa sanatate.
Va doresc o vara frumoasa, frumoasa, frumoasa!
Iunita, musacaua cu ficatei e la mare cautare la noi in casa...si martha si tata...se bat pe ea. :)
Salut pe toata lumea si imi doresc sa reusesc sa fiu mai des alaturi de voi.Incerc maine sa pun si niste poze cu doi ochi care vor inebuni toti baietii.
Nopate buna!
roxanici spune:
quote:
Originally posted by flopici
Loradin, iti pot recomanda medicul Marthei. Eu sunt multumita de el.
Florina, mamica de Martha Ioana 05.03.2007
repede pana nu dispari iar vo cateva luni.... mai arata-ne poze cu MArtha ca ne e dor de ea si stim ca e o frumoasaaaaa
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
Val_ spune:
Tare ma ingrijorez atunci cand citesc despre copilasi si mamici/tatici bolnaviori.
Marta ma gandesc la tine sa fie OK.
Mada_roz sper ca dr. Pop sa iti dea vesti bune. Si eu am fost la el cand imi iesise dublul test foarte prost si am iesit mult mai optimista pentru ca mi-a spus ca bebelina mea este OK. Am facut apoi si amniocenteza dar am asteptat rezultatul mult mai linistita.
Loradin stiu cum este sa nu manance copilul si sa fie bolnav. Am patit doar o data asta (cu boala ca de mancat Maria nu a fost niciodata o mancacioasa) dar cred ca am imbatranit cativa ani. Mi-as dori sa iti pot recomanda un pediatru competent dar din pacate nu stiu pe nimeni despre care sa pot spune asta.
Apropo de faptul ca in spitale poti sa mori cu zile, asa este, din pacate. De asta mi-am facut abonament la Euroclinic ca sa nu avem surprize de genul asta. Cand am avut probleme cu Maria a venit dr. acasa in 5 minute.
Noi suntem bine, va citim din cand in cand, nu scriem ca nu prea avem ce.
Mergem singurica dar nu prea bine, adica nu avem inca un echilibru perfect.
De mancat nici prea prea nici foarte foarte sa nu ne ingrasam. Ne mentinem tot sub 10 kg.
Ce ma ingrijoreaza pe mine sunt niste ganglioni cervicali, lateral, pe gat, cam cat o mazare. Am facut tot felul de controale, mai avem analize de sange dar ma ingrozeste ideea. Se mai confrunta cineva cu probleme asta (ganglioni)?
Inca o intrebare: copilasii vostri mananca mancarea in bucati mari? Ca eu sunt tot la bucati mici, biscuiti nu ii dau ca imi este frica sa nu se innece cu ei, fructe intregi la fel si nu stiu cum sa depasesc aceasta etapa.
Pupici
flopici spune:
Asa Roxanici, cearta-ma , poate ma mobilizez si nu va mai parasesc.
Incerc acum sa pun neste poze...daca imi mai amintesc. Ca sunt tot blonda. :)
roxanici spune:
Mada, tinem pumnii sa fie totul bine cu bebelina. Poate ne si confirmi de e bebelina sau bebeloi
Marta si tie tinem pumnii sa aflii ce si cum e si sa gasiti o rezolvare usoara.
Loradin, fa cum a zis Alexa, la o camera de urgenta va expediaza imediat cu un diagnostic. Macar sa stii de e o boala de copii sau vo alergie ceva. cu mancarea nu stiu cum sa faci , nu ma pricep ca si noi ne confruntam cu o greva a foamei si nu prea stiu cum sa procedez.
Raresu tot mucos, da parca e spre bine, in schimb ma capiaza cu nemancatul. Nu mananca la pranz mai nimic...5 lgtze de ceva, apoi scandal. Seara cu chiu cu vai niste iaurt, si la culcare lapte. Alexa, nu stiu cum ai rezistat cu Delia atata timp....d'apai cu Silviu. Io deja am ganduri sinucigase in cap daca mai continua asa.
io am gatu varza da nu ma plang ca voi aveti pb mai mari ca ale mele
Sanatate la toata lumea ca vad ca asta e ffff importanta
zilele astea
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
diana_jors spune:
Pff... si pentru Loradin. Daca ne descrii bubitele poate gasim si cu ce boala seamana. Din moment ce se intind e clar boala a copilariei, asta e diferenta intre bubitele facute din cauza febrei (care dispar) si cele ale unei boli de-a copilariei, care se intind. Daca are si pe picioare eu sutn sigura ca nu e de la febra... P.S. Alex a avut probabil rubeola, sau roseola - gasesti niste poze in linkul de la semnatura, la Luna 8.
Nemancatul - Alex nu mai mananca la amiaz cam de o luna si jumatate... de fapt ori nu mananca nimic, ori mananca borcanas cumparat. Dar refuza categoric mancarea mea fara macar sa o guste. intoarce capul si gata. Azi am incercat altceva - a mancat un fel de salata din ardei gras rosu, morcov si rosie - toate crude le-a acceptat, i le-am dat, sunt multumita ca a mancat. Dimineata si seara nu ma plang, macar pe alea le papa ok.
Val - incearca totusi si cu ceva mai mare, initial mai moale... nu stiu ce sa zic, depinde si de cati dinti are si cum are reflexele de a mesteca ... dar eu zic sa nu o lasi foarte mult pe mancare pasata... eu cu ocazia lectiilor de inot mi-am dat seama ca ar fi fost mai bine sa il las pe Alex sa faca diverse lucruri atunci cand se baza pe reflexe, si nu pe judecata. Acum constientizeaza mult mai multe, si de exemplu daca nu vrea ceva, nu vrea si pace, nu-l mai pot pacali asa usor.
Diana de Alex (23 aprilie 2007)