Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (87)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

Iunita-pupaaam pentru vesti.Dc mai vb cu Marta pupici si ei de asemenea si ne rugam pt ea sa fie totul bine!
Alexa-Silviu zis si ''ghiocel'' un scumpic.Imi place la nebunie prima poza,,,iti vine sa il mananci
Emigrari-sambata are si al meu sot Florin interviu pt job in Norvegia.Pe meserie e bazat, cu engleza e mai asa ca el nu a fc niciodata o boaba de engleza in scoli ci doar ce a fc la meditatii sau cont propriu.Deci eu incep galeria de sustinere!Mi se altura cineva?
HAI FLORINHAI FLORINHAI FLORINTA NA,NA NA NA NA!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

BUNA DIMINEATA,

am intrat si eu un pic la spovedanie.....

sunt necajita cu Ana....dupa ce ca a impuscat un virus de s-a ales cu faringo-amigdalita ,ieri am ajuns si cu ea la urgente.M-a sunat al meu sot la servici sa ma anunte ca este plina de bube mici pe tot corpul.Am fost la medicaver pe victoriei si mi-au spus ca nu pare a fi o boala a copilariei ci ca la unii copii asa se manifesta organismul cand au scapat de febra.De dimineata erau tot acolo bubitele dar mai estompate.Am sunat medicul ei ,care bineinteles ca nu este in Bucuresti si mi-a zis sa-i intrerup toate medicamentele si sa o trec pe claritine.Dar ce fac cu gatul? De mancat nu mananca nimic.Urla de foame dar cand trebuie sa manance, dupa prima inghititura plange de mama focului.Cred ca nu poate inghiti.

Cel mai tare m-a lovit vestea ca are 9.3 kg.Ce sa mai ....sunt necajita..... Habar nu am ce sa-i mai dau sa manance....fructele nu le mai vrea,supa nu vrea....si cu toate astea urla de foame....

Nu stiu ce sa mai zic....asa fara nici un semn m-am trezit ca are 38.8 febra si de aici a inceput totul.

Gata....Pup tot stupul si urez tuturor piticilo multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

buna....loradin exact asa am patit si noi mai putin cu bubitele,noi am facut de la inceput injectii ampicilina la 6 ore,timp de 3 zile,si acum luam si pe gura antibiotic,pt ca nu e suficient 3 zile...da-i lapte,da-i ceai,si razvi a facut la fel,el nici laptic nu vroia,asa ca i-am dat ceai la greu!pupam ana sa se faca bine!

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Loradin stiu ca e greu, lasa ca o sa treceti si peste asta.

Florin-a facem galerie si pentru sotul tau sa iasa cum va doriti.

Elena M.&Adrian Atit de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Loradin - incearca sa ii dai macar lapte. Si incearca mai multe grade de incalzire, poate gasesti unul care sa ii convina mai bine.

Marta,

Si pentru toti cei care vreti sa faceti schimbari radicale prin strainataturi :) sa iasa asa cum vreti voi!

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Azi ma rog pt Marta si Mada rozz si tin pumnii pt toti cei care si-au facut planuri sa plece.Sa va ajute Dzeu pe toti.
Deasemenea multi pupici puilor bolnaviori si insanatosire grabnica.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Marta, Dumnezeu va fi alaturi de tine si sunt sigura ca te va ajuta sa iasa totul cat mai ok. Ne si iti tinem pumnii.

Mada, pupam bebelina din burtica si pe Mark sa nu se supere. Sunt sigura ca totul va fi ok.

Sanatate bebeilor bolnaviori!
Vlad isi musca in continuare buzele de durere, din cauza caninilor ce stau sa sparga. E tot sangeriu pe interiorul buzelor.

Cu plecarea...mai rumeg inca. Mi-a mai venit o idee, voi vedea care se materializeaza.

Bafta sotului tau Florin-a!

O zi buna si sa auzim de bine!

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Am vorbit cu Marta mai devreme. I-au facut urografia si in mare se confirma tot ce stia, dar inca nu are un diagnostic precis pentru ca azi este congresul medicilor urologi si medicul se pare ca nu va ajunge in spital.

Pana cand va veni medicul nimeni nu spune nimic si ea sta cu branula in mana ca "poate" mai e nevoie de ea.

E foarte buna vorba " Traim in Romania si asta nu ocupa tot timpul".

Trebuie sa ne mentinem pe pozitii pentru Marta si in zilele urmatoare.

Mada_rozz??? Nici o veste?

Prietena mea despre care va spuneam ca este bolnava va fi transferata la spitalul Matei Bals. Cunoasteti pe cineva acolo? Imi puteti da vreo relatie?

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by radcarmen

Vlad isi musca in continuare buzele de durere, din cauza caninilor ce stau sa sparga. E tot sangeriu pe interiorul buzelor.

Carmen da-i cu glicerina boraxata.

Mergi la inceput

Loradin trebuie sa ii dai macar lapte. Eu il tineam pe Tudor si ii dadeam cu forta. Daca accepta supa prin biberon e buna si aia, dar sa nu fie acra pentru ca o ustura. Deci supe dulci si lapte.

Sanatate!

Mergi la inceput