Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (87)
Raspunsuri - Pagina 6
ioanaradu spune:
buna dimineata!
vin si eu la o cafeluta.
marta sanatate si iti tinem pumnii. si ... mai mult optimism!!
mada asteptam rezultate bune!
pupici si la ceilalti bolnaviori!
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN si 1 luna!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
pisikuta spune:
quote:
Originally posted by martutza
La multi ani Magdutah!Sa-ti D-zeu sanatate,tot ce nu ai si iti doresti,mult noroc si iubire multa din partea sotului si baiatului.
Mada mult noroc sa se infirme diagnosticul.Sanatate, rabdare si nervi de otel cu Mark
Gabi multumesc pentru rugaciune..Multa sanatate prietenei tale si bunicii.Si mie mi-a zis ecografista ca datorita afectiunii renale combinate cu cele reumatismale si cu problemele circulatorii sunt suspecta de lupus .Sper sa insele si la prietena ta si la mine si sa fie doar alarma falsa.
Pentru voi toate multi si stiu sigur ca Doamne-Doamne cu ajutorul rugaciunilor voastre va face in asa fel incat diagnostcul sa fie usor si sa nu fie ceva de operat sau mai grav.Joi dupa investigatii voi avea un prim raspuns si apoi va trebui sa astept rezulatutatul analizelor de sange.Va tine Iunia la curent ca pe ea o voi stresa cu telefoane.Iunia draguta.
Victor e argint viu.Am petrecut cu el zile minunate.Plang cand ma gandesc cum voi dormi eu fara el cateva nopti.Plang cand ma gandesc ca il voi duce la cresa dar ...ma resemnez ca ii va fi mai bine cand mami va fi sanatoasa si va aduce mai multi bani pentru jucarii si hainute.
Ieri a mancat cirese (curatate de mine) cu mare pofta si duminica a mancat nectarina.Sunt fericita ca ii plac fructele.Mucii sunt pe sfarsite.El e un jucaus si un iubaret si e lumina ochilor mei.
Victor te iubesc din tot sufletul asa cum nu credeam ca pot iubi si tu esti fiinta care imi da putere sa lupt cu boala.Tu esti viata mea fiul meu.Te pupa mami.
Va doresc noapte buna si joi la urografie si ce o mai urma....ma voi gandi ca sunteti langa mine si rezultatul nu poate fi altfel decat bun.
Noapte buna si vise placute.Sa aveti un sfarsit de saptamana minunat.Va pupa pe toti mama Marta.
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Asa s-a nascut Victor
martutza, prietena mea cea mai buna are lupus de aaaani de zile. daca te ajuta, pot sa te pun in legatura cu ea. mult noroc pe mai departe si un de incurajare!
mama de papusha si cateodata balaur, Loli mic
Asa creste o fetita
Varsta mea
Everyday is the right day
radcarmen spune:
Martutza sunt cu gandul si alaturi de tine si iti tinem pumnii ca totul sa fie bine si sa nu fie vorba de nimic grav. Oricum nu inteleg de ce deja se fac supozitii inainte sa iti faca analizele specifice pentru lupus. Am trecut si eu pe langa acelasi diagnostic in 2002 si stiu ce simti. Dar sa stii ca un psihic bun face minuni. Te pup cu drag si sunt convinsa ca va fi totul bine .
Pup si ceilalti bolnaviori!
Noi cred ca plecam la mare cu totul. Adica in august cand avem bilete de Italia s-ar putea sa mergem definitiv. Suntem in tratative sa vindem casa si terenul pe care il avem. Sa ne tineti pumnii sa iasa asa cum speram noi pentru ca incepem o alta viata departe de tara. Am niste emotii cumplite dar sper sa fie mai bine decat aici.
Va pupam cu drag!
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
ioanaradu spune:
radcarmen wow! fugiti? multa bafta! oricum, mult curaj aveti!
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN si 1 luna!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
tzuna spune:
BUna!
Va mai amintiti de noi nu?Promit ca am lipsit motivat.
La multi ani Magda! sa fii sanatoasa si fericita.
Multa sanatate si copilasilor bolnaviori. Noi suntem bine. Maria e din nou in greva foamei... iese maseaua nr 4 si sper ca asta sa fie motivul si sa pape macar asa putin dupa. Are si ea 9 kg si 100 de grame deci a depasit pragul de 9 kg clar.
Istericale: din fericire pentru noi Maria nu face prea urat adica mai plange rau cand vrea ceva (o jucarie a altui copil, sau sa o urcam in nu stiu ce masinuta etc.) dar o iau pe sus si gata in maxim 2 minute i-a trecut. sper sa o tina tot asa.
MARTA- am intrat sa vad ce vesti sunt despre tine. Sper sa fii bine si diagnosticul sa fie cel mai usor posibil. Ai multa incredere in tine si in Dumnezeu si totul va fi bine.
MADA-ROZ- imi pare rau ca nu te poti bucura pe deplin de sarcina. Cred insa ca totul va fi bine. Asteptam vesti despre bebelina roz.
Azi am fost in parc si ne-am intalnit din nou cu Elyanne si gemenii. I-am urmatit si pe ei si pe fi-mea ... se joaca unul langa altul dar fara sa interectioneze prea mult adica doar ca sa-si fure jucariile. Sunt haiosi rau.
RADCARMEN- felicitari pentru hotararea indrazneata pe care ati luat-o. Sper sa iasa cum vreti voi si sa va fie bine.
Noi ne gandim daca ar fi bine sa emigram in Canada sau nu. Am completat testele,suntem eligibili dar mai mult de atat nu am facut. Ar fi multe motive sa plecam dar si o groaza sa ramanem. daca stiti persoane care au emigrat si m-ar putea ajuta concret cu informatii ... Poate daca ne-am informa mai mult ne-am hotara si noi intr-un fel sau altul.
carmenefr spune:
Tzuna avem niste prieteni plecati de vreo 3ani in Canada, dar pe vremea aia nu aveam net, ei nu ne-au scris...S-a pierdut momentan legatura.
Insa, avem prieteni care au plecat in NZ(de vreo 10 ani), se simteau super, totul le mergea bine, erau respecati, se simteau bine in comunitate de romani, un prieten bun de-al lor a emigrat si el acolo, totul era grozav, nu s-ar mai intoarce in tara...si totusi, distanta era prea mare fata de parinti(el este singur la parinti), mai mult de o data la 2ani nu-si permiteau sa vina in tara la rude.Din ianuarie 2008 s-au mutat in Europa(Austria), sa le fie mai usor cu drumurile.
Ce voiam eu sa zic e ca puteti pleca asa departe numai daca nu lasati nimic in urma.Ca daca aveti rude, parinti...distanta e cam lunga pt toti ...Ma rog, voi stiti mai bine ce si cum.
Bagaju' de maredaaa, acum am vazut Roxana ca am trecut medicam. de 2ori, insa aseara cand am inchis calc. eram ferm convinsa ca n-am trecut medicamentele...
Elena.2006 spune:
Noi suntem mai bine, au pocnit 4 noi dintisori, mai tusim din cand in cand, mucii curg, fitze la mancare si in rest joaca.
Magda la multi ani si tot ce iti doresti si de noi.
Marta tinem pumnii sa iasa bine .
Perna noi ii punem o perna foarte mica dar nu prea doarme pe ea.Asta noaptea, ca ziua il pun in patut si nu i-am pus niciodata .
Elena M.&Adrian Atit de mare
Crina_mio spune:
wow, Carmen felicitari curajosilor si tinem pumnii sa iasa asa cum vreti voi. Si eu am avut o perioada in care am tot incercat sa-mi conving sotul sa plecam in america, dar nu mi-a mers. Desi, asa cum spunea si Carmen, m-as fi mutat cu inima impacata daca as fi putut sa o iau si pe mam, si pe .... stiti voi, eventual si catelul si purcelul. Dar in Europa e mult mai aproape si mai ieftin de venit in tara in vizita.
Marta - sti ca toate suntem alaturi de tine si ne rugam pentru tine, asa ca incearca sa-ti pastrezi optimismul .
pana sa ma hotarasc eu daca-i dau sau nu perna Mayei si daca da, de care, Maya s-a indragostit de pernitza nepoatei mele, de care e nedespartita de cand era pitica. Asa ca seara mama face pe albitru intre ele, evident Maya, pe motiv ca ea e mica si nu intelege are castig de cauza, iar nepoata mea ma suna sa-i iau fiimi perna ca ea nu i-o mai lasa pe a ei decat saptamana asta
nu mai stiu ce vroiam sa spun, poate mai tarziu
toti bolnaviorii si pe mamicile lor
Crina si Maya Georgia
1 Anisor
varsta Maya
iunita spune:
buna seara
am vb cu Marta. Pentru moment lucrurile par a merge spre bine. A facut analizele de sange care au iesit ok. deci variantele cele mai rele pica ( amintiti-va discutiile legate de VSH si altele)
la ora 17a avut ultima masa si la ora 19 ultima gura de apa si zicea ca se uita cu jind la sticla de apa.
maine de dim asteapta sa o cheme la urografie procedura care se desf. in mai multe etape si poate dura intre 40 min si 2 h.
Deci..in prima faza rugati-va s anu se deshidrateze sau s anu se bata cu asistentele pe o picatura de apa. Apoi maine de dim pt rezultate bune la testul ala. Daca iese totul bine poate ii si da drumul acasa...
cam atat de la radio Gorjului - Militari! o noapte cat mai buna tuturor
ah, da ..lupta Mar-ta! lupta Mar-ta!
paxela spune:
gat am terminat si cu serbarile pe vara astaghiocel iata si costumul
serbarea a fost "cool" aprope 2 ore la 40 de grade , a inceput cu gimnastica, 3 melodii de cam 5 min erau toti lac de apa, si a continuat cu serbarea propriuzisa, facuta cu poeziile date vineri si fara repetitie la gradi, educatoarea le citea si ei repetau, nu conta ca stiau sau nu, fimiu a fost de o cumintenie exemplara, toti stateau in picioare el statea jos, cand ei stateau jos el era spiderman sau vreun gardian mistic, si dadea din maini si picioare ca apucatul, ei stateau cu fata el pe scaun in genunchi cu spatele, si tot asa, vorba aia ii apucase batzul pe aia mari daramite el
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu