Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (87)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

cred ca cel mai potrivit ar fi sa va invit la o inghetata cu sos de capsune sau cirese !

Acum imi astept sotul sa mergem cu tot cu Matei , sper numai sa ne lase ...

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

pisikuta noi am facut o saptamana in spital si una acasa inhalari de 4 ori pe zi cu NaCl si salbutamol ca sa se elibereze caile respiratorii ! Acum nu stiu daca la toate bronsitele se face asa ceva, caci la Matei a fost acuta si obstructiva.

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada_rozz spune:

La multi ani,Magda!!!

Sarut mana mult pentru incurajari.Cu chiu cu vai si cu multe pile am reusit sa ma programez la Diagnosis,la dr.Pop,sambata.Sper din tot sufletul sa fie bine si sa vin cu vesti bune.

Marta,sa dea Dumnezeu sa fie bine.Ne gandim la tine.

Pupam copilashii bolnaviori.Sa va faceti bine.

De MArk ce sa va mai zic...e disperat de durere din cauza caninilor...of,sa iasa odata dintii ca mi-e mila de el,dar si de mine.
Se trezeste noaptea si incepe sa planga...ii dau ceai sau suzi si nu vrea deloc,le arunca,desi el e suzeto-dependent...ce sa zic,ziua e marait la greu,nu ma inteleg deloc cu el,nimic nu ii convine.Banuiesc ca va suna cunoscut textul,nu?

Va pup si sper sa ne auzim cu bine.

Mada 13+ si bebe Mark Alexandru(22.02.2007)

http://b2.lilypie.com/VT7vp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

La multi ani Magdutah!Sa-ti D-zeu sanatate,tot ce nu ai si iti doresti,mult noroc si iubire multa din partea sotului si baiatului.

Mada mult noroc sa se infirme diagnosticul.Sanatate, rabdare si nervi de otel cu Mark

Gabi multumesc pentru rugaciune..Multa sanatate prietenei tale si bunicii.Si mie mi-a zis ecografista ca datorita afectiunii renale combinate cu cele reumatismale si cu problemele circulatorii sunt suspecta de lupus .Sper sa insele si la prietena ta si la mine si sa fie doar alarma falsa.

Pentru voi toate multi si stiu sigur ca Doamne-Doamne cu ajutorul rugaciunilor voastre va face in asa fel incat diagnostcul sa fie usor si sa nu fie ceva de operat sau mai grav.Joi dupa investigatii voi avea un prim raspuns si apoi va trebui sa astept rezulatutatul analizelor de sange.Va tine Iunia la curent ca pe ea o voi stresa cu telefoane.Iunia draguta.

Victor e argint viu.Am petrecut cu el zile minunate.Plang cand ma gandesc cum voi dormi eu fara el cateva nopti.Plang cand ma gandesc ca il voi duce la cresa dar ...ma resemnez ca ii va fi mai bine cand mami va fi sanatoasa si va aduce mai multi bani pentru jucarii si hainute.
Ieri a mancat cirese (curatate de mine) cu mare pofta si duminica a mancat nectarina.Sunt fericita ca ii plac fructele.Mucii sunt pe sfarsite.El e un jucaus si un iubaret si e lumina ochilor mei.
Victor te iubesc din tot sufletul asa cum nu credeam ca pot iubi si tu esti fiinta care imi da putere sa lupt cu boala.Tu esti viata mea fiul meu.Te pupa mami.

Va doresc noapte buna si joi la urografie si ce o mai urma....ma voi gandi ca sunteti langa mine si rezultatul nu poate fi altfel decat bun.
Noapte buna si vise placute.Sa aveti un sfarsit de saptamana minunat.Va pupa pe toti mama Marta.

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

La multi ani Magda!! Sa ai parte de multe bucurii si
sanatate!!

Martutza, draga mea mult curaj si multa putere, sa revii langa victor cat mai repede si sa nu mai fie nici o problema!! ca multe ai mai avut si tu in ultima vreme!! Gata!! au ajuns!

Nu sunt f in chef, am intrat pt aceste doua urgente, iar mi-au facut figura socrii si .......n-am chef sa spun acum, poate maine.

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

Magda sa fi sanatoasa si fericita

Marta , un pic mai optimista si mai vesela, ai sa vezi totul va fi bine

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Marta tinem pumnii sa fie totul bine.

Bagaj de mare pt pitica:(mi-l si salvez in calc, si-l abgradez, ca asa am facut in fiecare an cand am plecat la mare, avem lista facuta si asa nu uitam multe lucruri)
-carut
-scaunel masa+ bavetica de plastic
-patut pliant...ma mai gandesc...
-medicamente
-cutii lapte
-cutia cu cereale
-medicamente
-cateva castronele, castron mai mare pt fructe,
-2 bibe mari
-spalatorul de bibe, burete, zeama de spalat
-asternuturi netede(la gazda au din cele creponate, insa noi nu le agream pe acelea, mai ales cand esti parlit pe spinare, sa te zgarie alea...)
Deja porbagazul e full, va asigur
haineee, jucariile de nisip...cred mi se face rrrrrrrrrrauuuuuuuuuuuuu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Marta, multa sanatate si numai bine. Nu te mai gandi aiurea. O sa treci cu bine peste incercarea asta

Carmenfr, cred si io ca aveti deja portbagajul plin deja pt ca ai pus medicamentele de 2 ori . Da fara scaun de masa nu mananca Teodora? sa stea pe un scaun normal sau tinuta in brate de cineva. Scaunul de masa l-am carat o singura data dupa noi si nu imi mai trebe. Si atunci pt ca nu statea raresu f bine in kur singur da acu nici nu ma gandesc, oricat de util ar fi. Io is pt bagaje minime luate cu mine, si tot plec cu masina plina ochi

in alta ordine de idei, raresu are si el o amarata de maseluta pt care mi-a cam fiert nervii in suc propriu. E tot racit, cu mucii pan la brau, mi-a pasat si mie virusii asa ca suferim impreuna, io mai mult ca tre sa ii suport si fitele. Ah, si nu mai mananca asa cum trebuie, masa de pranz abia ciuguleste cate ceva

ma, da oare Zadi ce mai face?!

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iunita spune:

buuuuuuuuuuuuuuuuna!!!

bai...cred ca am murit..da rn-ama vut timp sa imi dau seama. telegrafic zic si eu:

istericale ESTEE! dar fac si eu..deci suntem chit
cafteala ea pe mine la greu, eu pe ea o ciupesc de talpi si d epalme..ca s anus e vada HAHAHA!

perna nici adultul nu ar trebui sa doarma pe perna daca nua re alte afectiuni.

bolaviori ca lista e mare: sa va faceti bine repede repejor! in mod special pt Tudor de gabi -frate fa-te bine ca nu e de gluma, tre sa o duci pe muma-ta la greci.. ca moare de pofta si alta nu.

Marta te sun maine si poimaine si raspoimaine. sigur o sa imi fac timp 5 min sa dau raportul la fete. Sanatate maxima!

branza s-a cam lamurit..ce mare branza!?

MADA_rozz tinem toti pumnii adunati! google zice ca pana la 3 mm e normal
si cu niscaiva erori p'acolo..io zic ca e ok. daca numa amnio te linisteste go for it. io as mai face cam 10-20-5000 de eco totusi , la medici diferiti.. pupam familionul roz!

in cocediu depinde unde. si acest depinde se conccretizeaza prin patul pliant. dac anu e nevoie de el reducem la tzoale pt toti 3, lingurele castronele biberoane, ceaiuri, medicamente f scumpe sau mai rare ca smecta pot sa iau si de acolo, telefoane si incarcatoare pt sunat medicul, cardul, tigarile, cheile si.. a, da si copilu . si daca mai incape si carutza e ideal.

gata, ma duc sa termin d facut tocanitza si la nani cu mine.

elyanee sa ai spor cu nashitu, infloritu etc etc.

papapapap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena76 spune:

neata fetele!
am facut cafeluta. cine mai doreste?
ma bag la citit pana isi face cafeluta efectul ca abia imi tin ochii deschisi

Mergi la inceput