Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (87)
Raspunsuri - Pagina 4
ane2200 spune:
Magdutah Sa fi iubita, sanatoasa si fericita!
Fetele, la apel. Ce-i asta? Unde sunteti? Ati intrat deja in concediu?
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
ralualexandrei spune:
La multi ani Magda sa fii sanatoasa si fericita!
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
radcarmen spune:
La multi ani Magdutah!!!
Sa iti dea Dumnezeu sanatate, fericire si tot ce e mai bun pe lumea asta!
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
pisikuta spune:
buna mamici,
imi pare rau sa citesc iar de raceli, alergii, probleme. va dau la toti un de incurajare...
si lolica e racita un pic, dar am gasit un pediatru care i a recomandat homeopatice si sper sa raspunda la tratament. ne am jucat pe plaja duminica, a fost un meeting aviatic care ne a ridicat adrenalina cu loopinguri si alte acrobatii specifice, si am stat in ciuda celor 3-4 averse de ploaie. dar, ptr ea, mica, probabil a fost prea mult...n a plouat o direct, dar am lasat o pe nisip, sa se joace fericita. si ieri, pac, rosu in gat si o tuse naspa rau. asta asa, din solidaritate cu copiii vostri raciti, cu febra si mucusori.
la istericale vad ca nu prea aveti nici voi mari solutii..da' macar acuma stiu ca nu e singura. ca pe aici, prin parcurile unde o plimbam, asa copii cuminti, n am mai pomenit.
depsre carti: am si eu cartea recomandata de elpower . acuma, ai nostri au cam depasit varsta la care se refera tanti anne aia de a scris o. partial mi a placut, partial mi s a parut exagerata. in esenta, daca ai timp si chef sa ti umpli teasta de metode, nu e rea. imi place tare mult si copiii sint din rai , peste un an e tocmai buna ptr piciulicii nostri. asta ca sa nu i carpim cand ne lasa nervii prea tare ca si au luat o n cap.
mady : si a mea da cu capu'...sint 3 modele: unu - la nervi, cand e contrazisa, se razbuna si da in usa, geam...doi - cand se emotioneaza, da cu capu' n poala mea. si 3 - se joaca si testeaza diverse suprafete, toooot cu capu' . uite asa face ...ptr istericale, vezi ca si eu am intrebat de solutii. dar adunate de pe la mamici, e o varsta si ptr asta, am conchis eu. si asteptam sa treaca.
gabi78: pai de ce sa iei tu de la ei bruceloza, da le mai bine si lor, ca ai ce
florin-a: nora nu a putut sa bea cu tetina din aia cioc, dar a adorat sa si puna botu' direct pe canita, dupa ce a exersat din paharele noastre si in special dupa ce nu i am dat voie initial. ca tot ce n au voie e mai fascinant, nu?
martutza : ce faci? zilele astea aveai investigatiile, nu? parca pe 11 decizia finala...? iti tinem pumnii, mult curaj si doamne ajuta!
adina: nu ma pricep...ce medic ai in cta? poate ar trebui sa mai consulti pe cineva daca nu esti impacata cu recomandarile primite...
magda: scuze ca am pierdut ceva, ce inhalari faceti? ca stii, si nora cu bronsiolite, acum iar tuse(cica nu i bronsiolita de data asta, slava domnului)....
mada-rozz: mult noroc cu sarcina ta. dupa cum sigur stii sint interpretari de date statistice si nu dau cu certitudine un diagnostic. eu am fost o graviduta fericita la care testul, in ciuda varstei, a incadrat sarcina intr un segment de varsta mult mai tanar si cu o probabilitate scazuta de down. dar pana la rezultat am trecut cumva prin starile tale dar si cu multa speranta. mai incearca analiza, daca mai ai timp, inainte de amniocenteza. si ai grija multa cu cine faci amniocenteza, daca n ai alta solutie.
hai, ca m am intiiiins...
mama de papusha si cateodata balaur, Loli mic
Asa creste o fetita
Varsta mea
Everyday is the right day
pisikuta spune:
magdutah : un fursec, un ciucalete, ceva, cu sari azi? LA MULTI ANI!! sa fii fericita!!
mama de papusha si cateodata balaur, Loli mic
Asa creste o fetita
Varsta mea
Everyday is the right day
madybulancea spune:
fetelor hai sa faceti o discutie: CE PUNEM IN BAGAJ PENTRU CONCEDIU LA MARE?????K NU AS VREA SA IAU TOATA CASA...
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan
elyanne spune:
ghibuadina noua dr. ne-a spus sa stam in casa pana fac coaja toate bubele... Dureaza vreo 10 zile... Apoi inca vreo 10 pana cad toate... Multa sanatate!
La multi ani, Magdutah!
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
magdutah spune:
tuturor de urari ...
eu acum ce sa spun... cand eram studenta ziua mea era mereu in sesiune. Daca aveam noroc sa ia mecanicul de tren pachetul de la mama aveam cu ce sarbatori ... daca nu cirese si capsune la greu !!! Si atunci era prima oara cand mancam in anul respectiv. Acum aici cum se gasesc capsune de prin martie si cirese din mai ... nu stiu ce as alege
Deci ce v-ar surade mai mult ?
Magda Matei 9.04.2007
roxanici spune:
La multi ani Magda!!
io cirese, ca le-am cam ratat anul asta.
Ce sa luati ma in bagaj? bulendre, pastile pt copil si copilu ce e asa greu. Portofelu doldora, masina si buna dispozitia.
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)