Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (154)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Betty, papaya ii poti da cu incredere. Se da la bebelusi si este foarte bogat in saruri,potasiu, vitamina C. Uite si aici niste recomandari privind hrana bebelusilor intre 8-10 luni: http://www.citybaby.ro/article.phpa=424
Eu papaya inca nu i-am dat dar ii dau frecvent mango si avocado.

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Adriana, eu i-am dat Zyrtec lui Tudor, dar dupa 3 ani ca inainte n-am stiut de el. El nu e alergic dar are efect in cazul lui cand raceste si ii curge nasul, ii reduce din simptome, mie mi se pare eficientsi nu da nici somnolenta.

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

hello.
tomasa - .poate ai nostri vor fi colegi de gradi....daca vii la little one.
poate reusim totusi sa ne vedem....mai vb.
pupici dulci tuturor si multa sanatate bolnaviorilor.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Rox, uitasem sa iti spun de cresa. Am fost la gradi deschisa de Adriana Bahmuteanu in cercetare. De la un an jumatate la trei ani e cresa, apoi gradi.

Tomasa, ar fi minunat sa ne vedem. Saptamana asta am programul destul de incarcat, trebuie sa ma duc sa iau o dovada de la politie, la dentist 2 vizite, una la Medicover si zilnic pe la casa, sper sa reusim saptamana viitoare.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Adriana, eu i-am dat lui Stefan Zyrtec, mi se pare f eficient.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

La multi ani Piciulika!

Tomasa bine te-am gasit

revin mai tarziu ca e chitaita printesa...de la timp,de la vaccin

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

am adormit si eu pitica, acum astept sa se faca papa pe urmatoarele 2 zile, sper sa manance, azi a paapt un borcanel, se pare totusi ca a fost de la boala refuzul, bine ca papa din nou ca stateam cu inima cat un purice ca de azi in 2 saptamani plecam in vacanta

Sim ce program incarcat ai, mamica harnicuta

si noua ne-a dat Zyrtec cand ne-a aparut eruptia, dar Miru a vomitat de la el si am renuntat sa ii mai dau

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

PICIULIKA,YAIA,sa va traiasca flacaii,baieti LA MULTI ANI ! sa cresteti mari ,frumosi, sanatosi si sa aduceti numai bucurii parintilor vostri .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana30 spune:

l-am culcat pe gabriel. era frant de oboseala. toata ziua a fost agitat. i-am dat zyrtec-ul.a iesit si dintisorul. dar nu am liniste din cauza petelor de pe fata. daca mai devreme erau mai mult niste bubite mici si marunte, acum sunt niste pete mari pe tample, dupa ureche si in cap. mai are si cateva bubite si pe abdomen. si transpira. desi nu are temperatura. el nu transpira de obicei.

de-abia astept ziua de maine sa mergem la dr. nu stiu cum o sa rezist la serviciu. o sa fie tati acasa pana la 1, dar apoi tot trebuie sa stea 4 ore cu bona. of! ma rog sa ies cu bine din toate.

http://community.webshots.com/user/adrianam31?action=publicAlbums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

TOMASA bine ai revenit ,asteptam poze cu puiutii tai frumosi
ROXANA iti multumesc pentru vestile despre ginerica fara frica .
Isabela imi pare tare rau ca nu am intrat azi pe forum , am ratat intalnirea ,dar niciodata nu este prea tarziu
Carpatina iti urez mult succes la examene si tinem pumnii sa obtii note maxime .
MYRAL?????????

Mergi la inceput