Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (154)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

va urez tuturor o saptamana minunata .
NOAPTE BUNA !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

quote:
Originally posted by adriana30

l-am culcat pe gabriel. era frant de oboseala. toata ziua a fost agitat. i-am dat zyrtec-ul.a iesit si dintisorul. dar nu am liniste din cauza petelor de pe fata. daca mai devreme erau mai mult niste bubite mici si marunte, acum sunt niste pete mari pe tample, dupa ureche si in cap. mai are si cateva bubite si pe abdomen. si transpira. desi nu are temperatura. el nu transpira de obicei.

de-abia astept ziua de maine sa mergem la dr. nu stiu cum o sa rezist la serviciu. o sa fie tati acasa pana la 1, dar apoi tot trebuie sa stea 4 ore cu bona. of! ma rog sa ies cu bine din toate.

Adriana si Gabriel (28.09.2007)
http://community.webshots.com/user/adrianam31?action=publicAlbums

si miru transpira tare cand ii aparuse petele si avea pielea rece, de parca ii era frig , dar daca o imbracam se agita , asa a stat doar in body cu maneca scurta, iar petele aratau de parca era oparita si mai mult pe fata decat pe restul corpului, dar au trecut in 3 zile
multa sanatate

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

am uitat , va rog sa-mi ziceti si mie daca stiti un dermatolog bun in Bucuresti, unul care sa fie bun pentru testat niste alunite
merci

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Buna seara!
Am intrat si eu repede inainte de somn, sa vad ce mai faceti!

Adriana sanatate multa puiului si tie Betty a fel!

Tomasa ma bucur ca aflu cate ceva despre tine si puiutii tai!

Vezi mai Rox ca esti buna gospodina! Daca lui Andrei i-a placut, eu zic sa mai incerci poate lipseste exercitiul, nu indemanarea. Timp liber sa ai ca asta-i problema, zic eu (de la mine....)!

Maria si mie imi pare rau! Am fost si v-am asteptat, am plecat insa din cauza norilor! Am facvut si niste poze de dovada, dar is nedescarcate...

Ma duc s-a trezit piciul si maraie!
Noapte buna dragelor!

Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Buna seara !
Am pus pe mailul comun filmuletzul pt cine vrea sa si-l salveze pe PC-ul propriu, sunt 4 emailuri care contin in total 12 fisiere. De data asta am verificat ca am pus toate fisierele si am facut arhiva auto-extractoare, asa ca e nu mai aveti nevoie de vreun alt utilitar. Instructiuni gasiti in primul email.
carpatina, in principiu nu-l mai mut, decat daca mai e nevoie sa-l modific prin adaugarea de noi poze ( de exemplu cu poze de Maria si Mircea ), insa asta n-ar fi o problema, ca in cazul acela am putea modifica linkul din primul mesaj. Asa ca daca vreti, sunteti invitatele mele sa puneti in primul mesaj din capitol link catre filmulet ( asta e invitatie pt fetele care sunt deschizatoare de capitol ).
tomasa, vreau si eu intalnire la Baneasca Shopping City, da-i tare departe de mine

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by tomasa

Maria are 4 dinti, incisivii centrali. Mananca bine si roade paine sau biscuiti, in schimb nu ne laudam cu cine stie ce noi achizitii motorii. Tot nu am depasit stadiul statului in fundulet. Nu merge inca de-a busilea, nu se ridica in picioare singurica, din punctul asta de vedere este mult in urma fratelui ei (comparativ, la aceeasi varsta). Totusi Culcer imi spune sa stau linistita ca el a fost cel foarte precoce, ea e pur si simplu normala si alt temperament, mult mai calm. Oricum nu am ce face, nu pot decat sa o las in ritmul ei, nu vad cum as putea-o forta. Daca ea nu simte nevoia sa exploreze...nu-mi rmane decat sa ma mai bucur de liniste o perioada.

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Si ANdrei este exact in acelasi stadiu. Are momente cand isi impinge funduletul in sus, pe burtica fiind, dar asta ptr ca are manutele in gurita, si din impinsul asta aluneca pe covoras si se deplaseaza un pic in fata, dar nu face asta voit. El se mai roteste in cerc, adica sta pe burtica si se balanseaza in stanga dreapta si cu o manuta se sprijina f putin in ea, iar pe cealalta o deplaseaza si in felul asta se roteste in cerc. Dar atat.
ANdrei stiu sigur ca are nevoie de timp, poate ca si draga de Maria

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana30 spune:

prisi, noi am fost la bucuresti la dna conf. univ. olga simionescu. gabriel a avut o eczema atopica f urata, care i-a trecut in 3 saptamani cu un preparat. am fost f multumiti. mai ales ca si dansa are copil mic si ne-a spus ca nu ne-ar da un tratament pe care nu l-ar face propriului copil.

exact asa arata si petele lui gabriel, de parca ar fi oparit.
multa sanatate!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adriana30

prisi, noi am fost la bucuresti la dna conf. univ. olga simionescu. gabriel a avut o eczema atopica f urata, care i-a trecut in 3 saptamani cu un preparat. am fost f multumiti. mai ales ca si dansa are copil mic si ne-a spus ca nu ne-ar da un tratament pe care nu l-ar face propriului copil.

exact asa arata si petele lui gabriel, de parca ar fi oparit.
multa sanatate!

Adriana si Gabriel (28.09.2007)

merci , pe dansa o stiu are cabinet la Eroilor, da nu prea are timp, o sa mai incercam

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Hello,
am intrat sa va salut, noi am fost la bunici, ieri mama mea a implinit 69 ani ( sa-mi traiasca ! ) si i-am facut surpriza sa se tezeasca cu noi in bucatarie , fara sa ne anuntam vizita. Va dati seama ca a plans de bucurie.....
va arat si o poza cu parintii mei si Ghighi, care iar s-a hlizit si s-a dat in spectacol tot timpul....

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2561408217/" target="_blank">fericire-n trei

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

Mergi la inceput