Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (154)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna si de la noi asa pe sfarsit de weekend

Piciulika
cu intarziere, dar ieri nu am reusit sa intru deloc, de dimineata am facut ordine si ceva papa, iar dupa amiaza am recuperat din somn ca aveam restante mari, a stat tati cu Miru si am tras la aghioase la greu
Miru e bine, nu mai are nici pete ,nici ganglioni umflati si a inceput sa si manance, azi deja a mancat normal pana acum, daca reusesc cu masa de cereale diseara a fi super ca ar dormi si ea aproape toata noapte, adica va fi doar o singura trezire

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Madarinuza multa sanatate Antoniei si sa treaca repede, la noi tot asa a inceput cu febr peste 39 si nu scadea cu nimic, ii dadeam nurofen alternativ cu panadol la 4 ore si ii mai puneam si novocalmin +impachetari si a tinut asa vreo 2 zile
Betty sanatate si frumosului Mario, poate nu e nik grav

Tomasa pentru mamica incercata si bradutului Tudor si printesei Maria

Rox sa porti sanatoasa rochia si pentru papaciosul Andrei, cum era sa-si supere mama sa nu pape el tot doar e un finut

poze

Mergi la inceput

azi ne-am trezit fara nici un chef de nik, asa ca sotul a propus o iesire in oras si asa am ajuns in mall in Baneasa, tare mi-a mai placut, dar cum Roxana a fost inainte si a ras tot mai greu am gasit haine marimea 40, pana la urma m-am ales si eu cu 2 rochite de la Orsay cu niste papuci si o geanta de la Next, dar rasfatata a fost Miru i-am luat o rochita, niste bandane si pantalonasi de la Next, aveau lucruri fff frumoase pentru copii si la preturi bune, si de la zara alti pantalonasi si o bluza , mi-am mai cautat un costum de baie , dar nu am gasit ceva sa-mi placa , treb sa mai caut

dupa shopping am fost la socri la masa de pranz, ca micul dejun il luasem in oras, acum ramane sa vad ce fac pentru cina, probabil un gratar cu o salata, mancarea gatita ramane pe maine

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Moldoveanca, cu masina mergem.

Mariana, de Ungaria si Austria stiu ca cer vignete. In 2006 am fost in concediu la Alpbach, langa Innsbruck, si am mers si la OktoberFest la Munchen. Imediat dupa ce intrasem in Nemtia am oprit la o benzinarie si am intrebat de 'vigneta fur Deutschland', iar ala de la benzinarie mi-a zis razand: 'fur Deuschland keine vigneta, fur Ostereich vigneta' . Aveai dreptate cu nr de km, aseara dadusem as calculeze Munchen - Darmstadt.

Rox, imi pare bine ca au papat ambii copii tocana, felicitari.

Adriana, o fi roseola, vad ca e la moda printre bebei.

Marta, mi-ai bagat un cui in inima cu Next-ul si Orsay-ul .

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

quote:
Originally posted by adriana30

lui gabriel i-a trecut temperatura. astazi nu a mai facut deloc. dar e marait si plangacios. si azi dimineata i-au iesit niste pete si niste bubite mici dupa ureche, pe frunte , pe obraji si in cap.
s-a mai lovit cineva de asa ceva?
o fi vreo alergie de la antitermice? i-am nurofen si efferalgan alternativ. sau or fi de la transpiratie? pt ca a transpirat destul de mult zilele astea de la temperatura.
as vrea sa o sun pe dr de fam, dar ma gandesc ca e duminica.

Adriana si Gabriel (28.09.2007)
http://community.webshots.com/user/adrianam31?action=publicAlbums

noi am avut si se numea www.desprecopii.com/info.asp?ID=1122" target="_blank">roseola infantum

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Mai fetelor, eu ma simt f aiurea pt. ca de cand scriu atat de rar am pierdut tot sirul discutiilor, vad ca multi copilasi au fost bolnaviori...le urez tuturor sanatate multa. Imi pare tare rau ca am pierdut legatura, i-am mai spus eu Carpatinei.

Nana, Rox,
Prisi, Baneasa Shopping City e destul de aproape de mine, daca mai ajungi pe acolo poate ne vedem cu fetele. Si eu sunt fan Next pt. copii, ma bucur mult ca il am aproape pt. ca-mi lipsea Debenhams-ul. Asa am putut sa innoiesc pijamalele fetei, i-am luat tricouri lui Tudor, de rochite nu mai spun, ca mi se par multe frumoase acolo. Pt. mine insa nu apuc sa cumpar niciodata nimic, nu am timp sa probez, asa ca doar casc gura. Si oricum nu ies nicaieri, in curte pot foarte bine sa stau numai in blugi.
Sim, hai la cumparaturi in Baneasa ca tot esti tentata si ne si vedem, ce zici? Poate reusim sa ne strangem mai multe...Voiam sa propun si o pizza la Capriciosa in Baneasa, am fost de curand si mi-a placut mancarea, dar nu mai stiu daca voi v-ati mai intalnit de curand.
Luy, petrecere frumoasa si un "la multi ani" intarziat pt. ziua ta, dar din tot sufletul!

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Maria are 4 dinti, incisivii centrali. Mananca bine si roade paine sau biscuiti, in schimb nu ne laudam cu cine stie ce noi achizitii motorii. Tot nu am depasit stadiul statului in fundulet. Nu merge inca de-a busilea, nu se ridica in picioare singurica, din punctul asta de vedere este mult in urma fratelui ei (comparativ, la aceeasi varsta). Totusi Culcer imi spune sa stau linistita ca el a fost cel foarte precoce, ea e pur si simplu normala si alt temperament, mult mai calm. Oricum nu am ce face, nu pot decat sa o las in ritmul ei, nu vad cum as putea-o forta. Daca ea nu simte nevoia sa exploreze...nu-mi rmane decat sa ma mai bucur de liniste o perioada.

Mergi la inceput

Rox, pe Tudor l-am inscris la o gradi foarte buna de stat pana la urma, e in centru in zona Victoriei-Dorobanti, pe langa ambasade. Sa vedem daca a functionat "pila" ca listele cu inscrisii inca nu s-au afisat, doar am depus saptamana trecuta dosarul. Daca nu am reusit, (desi eu sper din suflet sa nu fie cazul pt. ca mie chiar imi place gradinita asta), il voi inscrie la Little ONE. Am citit pe topicul educational ca si tu cauti sa schimbi gradinita Alexandrei. Te-a convins altceva? Ai reusit sa vizitezi gradi particulare in zona?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana30 spune:

sim, betty ma gandisem si eu si la roseola, mai ales ca bubitele au aparut dupa 3 zile de febra.

pana la urma, am sunat med de fam. si a zis sa trec maine sa-l vada. pana atunci, sa-i dau 3-4 pic. de zyrtec, ca daca e sa fie alergie, o sa-i treaca pana la urma de la pic astea.
am citit despre zyrtec si am aflat ca e un antialergic.
a mai folosit cineva?

http://community.webshots.com/user/adrianam31?action=publicAlbums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

fetelor, oare papaya este indicat pt bebici?

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput