Tot reclama!

Tot reclama! | Autor: valentinag

Link direct la acest mesaj

Sarumana,bogdaproste admin ca nu mai e!Sa traiesti 100 de ani,mult si bine si cu cine vrei!

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Ati fost rugate sa aveti rabdare ca se cauta o rezolvare. Intodeauna a fost asa. Nu se rezolva nimic cu nervozitate, cu incisivitate, cu ironii. Suntem oameni, ne ascultam, povestim, ridicam probleme, cautam rezolvari, uneori mai bune alteori mai putin reusite dar e important sa ne intelegem reciproc, drumul este unul singur si acela impreuna. Eu cel putin asa percep insa nu merita sa mergem pe acest drum tragandu-ne coate in coaste, nu?
Va doresc o seara minunata pe www.desprecopii.com

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Sara buna!
Am intrat acum seara pe DC si dau sa scriu la Timisoara mea siii......imi aduc aminte la un moment dat ca hopaaa....nu ma mai deranjeaza "funduletzu' gol".
Pfiu.....ca am scapat sa tot dau refreshuri la greu...bravo voua!
O seara frumoasa

Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Marius,nu inteleg de unde ai dedus tu ca am fost ironicaeu am vorbit serios!Mie imi apare reclama acum doar odata la inceput,cu siguranta am multumit cu seriozitate,nu la misto...da in sfirsit,daca te simti mai bine poti sterge subiectul!
Multumesc!~

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Valentina cred ca Marius nu a facut referire la ce ai scris tu acum ci o spunea asa la modul general,vorbea despre celelalte subiecte deschise.
Nu cred ca are rost sa te superi,sincer.

Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!

Mergi la inceput

Nu m-am referit absolut deloc la tine. Am vorbit in general vis a vis de subiectele pe aceasta tema deschise si para deschise anterior unele fiind... altfel.
Nu are rost sa te superi a fost doar o reflectie de-a mea pe baza acestei teme.
Ok?

Marius Pernes
Pagina legislativa

Mergi la inceput

ok Marius,da uite ca m-am pripit!Numai de la servici nu se deschide,de acasa am aceeasi problema..da ma rog,o sa dau clik s-o inchid pana mi-o veni rau!

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea

Mergi la inceput

Stergeti cookies-urile si ai scapat.

Marius Pernes
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Degeaba ca tot nu vrea!

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

FELICITARI !!!
Ma bucur ca in sfarsit s-au luat masuri. Asa cum am scris acum cateva zile pentru a-mi exprima nemultumirea, asa va scriu acum ca sa va felicit pentru solutia gasita. Mare atentie pe viitor. Utilizatorii acestui forum sunt cei care l-au facut atat de "mare" asa ca ei trebuie sa fie multumiti de cum sunt primiti si priviti aici. Inca o data felicitari!!!

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Nici la mine nu mai apare reclama, ce bineeee!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput