Tot reclama!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

In mod sigur se vor avea in vedere cu mult mai mare atentie "detaliile" contractuale.
Multumim pentru rabdare si intelegere.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

io imi sterg "prajituricile" )) in fiecare zi si tot imi apare reclama...nici nu mai indraznesc sa intru pe site de la lucru (nu ca as face asa ceva doamne feri :)) ca as putea fi acuzata de vizitare de site-uri pedo...ma refer strict la reclama cu funduletzul rosu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by marius

In mod sigur se vor avea in vedere cu mult mai mare atentie "detaliile" contractuale.
Multumim pentru rabdare si intelegere.

Marius Pernes
Pagina legislativa

Oare de ce ma indoiesc???

Acum e o reclama la Mitsubishi Colt care ma impiedica sa mai dau click pe link-ul "toate forumurile" sau orice link din partea superioara stanga.
E a 3a reclama de genul asta. O prevad si pe a 4a si pe a5a etc.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200510+
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Hmmm imi poti trimite un screen shot? marius@rdsor.ro

Marius Pernes
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Cum fac asta?
Tocmai ce imi face din nou figura.

Delu Prichindelu'
BB2
Tudor

Mergi la inceput

Daca reclama apare peste link-urile de sus, o inchizi si merg link-urile. Dar mie mi s-a intamplat sa nu vad reclama marita si sa nu ma lase sa dau click pe linkuri. Ma fac inteleasa? Eu citeam pagina in jos, si cand m-am dus in sus nu mergeau link-urile si nici nu realizam de ce.
In fine, nu e asa grav.

Delu Prichindelu'
BB2
Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Nici la mine nu merg primle 3 link-uri de sus din meniu. Fac un F5 si merge. Dar e bine sa se aiba in vedere ... Folosesc Mozzila acum. Si mi s-a mai intamplat sa nu imi mearga butonul de inchis reclama la Colt. S-a rezolvat tot dupa un refresh.

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Mda, si eu am aceeasi problema cu reclama Colt si desi ii dau F5 tot nu dispare.

In plus, de ceva vreme, imi mai cere sa instalez nu stiu ce Macromedia Flash 6 (lucru pe care nu-l pot face) si astfel imi blocheaza toata pagina. E singurul site unde mi se intimpla asta - e adevarat ca nu accesez prea multe. Pt. mine e din ce in ce mai greu sa intru pe DC sa citesc (ca de scris e sport extrem) dar probabil ca un user in plus sau in minus nu mai conteaza. Gata, mi-am spus of-ul!

m & m - (1-aug-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dearChris spune:

Sau dati cu mouse-ul peste reclama la Colt si se desfasoara in jos si atunci puteti sa o inchideti de la Close(X)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Andre ea exact la fel patesc si eu,dar fac cum spune dearCris si imi merge,numai ca e tare enervant ca de fiecare data sau aproape de fiecare data,sa tot dai sa-ti apara reclama si apoi sa o inchizi,parca te forteaza cineva tot sa o vezi...

Mergi la inceput