Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (88)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Uite ca am gasit lista aia cu banci care lucreaza cu DGASPC (dar din nou zic, nu stiu daca putem vira si indemnizatia acolo sau doar alocatia);
-BCR; BRD; CEC; TRANSILVANIA; ROMEXTERA

Si ne-a zis la cursul ala un tip de la Directia Muncii, ca ar fi bine sa deschidem un cont special pt alocatie, pt ca e scutit de nu stiu ce taxe sau comisioane.

Lori 40+ asteptand un bebe Robert
AMR: Oare cat???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

cleo, mi-ai facut-o cu poantele tale ... de la 9 incerc sa adorm pitica si tocmai reusisem, cand m-a apucat rasul si am trezit-o mama, si ce urla!!!!!!!!!!!!!

maimutzica cu urzica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Lori multam, chiar nu stiam de faza cu alocatia si comisioanele...

Pogonici mic
Gogoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mesaj de la Iulia

"In 5 mai s-a nascut gogosik de Iulia, Ariana Elena, ora 21.20, 3300gr, 50cm, nota 10. N-am vazut-o decat cateva secunde si inr-o pozica facuta de tati cu tel meu. Pana maine n-o vad si sunt cam trista. Sunt la reanimare si ma dor toate. Va pup si va doresc numai bine"

Iulia, felicitari!!!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Ce ma oftic, scrisesem mesajul, mi-a dat eroare si s-a dus dracu tot.

daniela_sb sa iti traiasca bebelusa, superb nume.

Iulia probabil nu a avut inca timp sa ne dea mesaj, zic eu care am dat dupa 2 zile ca aveam agenda in geanta si abia atunci am reusit sa o pescuiesc ca sotul meu nu gasea nici prosopul.

In fine, ieri a fost o pediatra la noi sa il vada pe junior ca isi face griji sotul meu cu colicile. Ne-a zis ca sunt colici altceva nu are. Mi-a spus sa ii dan Nan fara lactoza si sa ii introduc treptat cel cu lactoza pana raman la 2 masuri cu lactoza, 1 fara.

Eu am insa alte planuri, as vrea sa il scot pe dl Nan din schema. Premizele sunt bune,azi dimineata a papat de la san si vad ca doarme de 2 ore. E super. Cand se trezeste ii dau celalalt san. Poate reusesc sa il trec inapoi la alimentatie la san.

Cleo draga mea uite ce am luat eu pentru stocarea lapticului http://reclama/detalii.php?cod=ME17 sunt ok, am inceput sa bag la congelator.

Nu mai stiu ce am mai scris...asta e. Va pup pe toate si va doresc zile lipsite de colici.

pentru fete pregatite de intalnirea cu bb

Noemi,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Iulia felicitari pentru fetitza de nota 10! Recuperare cat mai rapida si bebitza mancacioasa!!!!

Lori 40+ asteptand un bebe Robert
AMR: Oare cat???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

IULIA FELICITARI
Sa fiti sanatoase amandoua si cat mai curand impreuna!!!

Socrate succes cu lapticul de la sanul luimami, tre; sa treaca colicii odata,dovada ca doarme acum de 2 ore

Pogonici mic
Gogoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Iulia

Felicitari si multe ganduri bine, sa te refaci repede-repede si sa ai si laptic!!!

Sa va traiasca scumpisoara de Ariana Elena,
sa fie sanatoasa, papacioasa si necolicoasa!!

Felicia 37+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Felicitari Iulia.

Sa va traiasca Ariana Elena, sa fie sanatoasa si mancacioasa.
Asteptam pozici.

Poze
Nicole 38+
DAVID ADRIAN
Bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Iulia si Daniela - felictari mamicilor!!! Recuperare usoara si sa dea D-zeu sa va bucuratii de puii vostri, sa fie sanatosi si papaciosi!
Cleo - sotul s-a interesat deja si a deschis cont la CEC pt ambele. Asteptam emiterea cardului si apoi vom declara nr de cont la solicitarea alocatiei si mai tarziu la solicitarea indemnizatiei.
Ah, contul este pe numele meu dar la emiterea cardului trebuie sa ma duc cu certificatul de nastere al fetei. M-a cam zapacit al meu cu informatiile , plus, crierii mei sunt inca in vacanta si nu prea procesez bine tot.
Vecina - ma bucur sa aud ca e mai bine acum si ca Teodora nu numai are alien kk.
Te invidiez cat de bine iti administrezi timpul. 2 plimabri pe zi, zici uh? Lasa ca ne intram si noi in ritm si va facem concurenta. Am iesit si noi dar cate un pic si deocamdata stau la mila sotului sa ne scoata. Nu prea ma risc sa ies singurica cu pitik , inca. Asa ca ies in functie de cum este el acasa. Astazi daca tine vremea planuim o mik plimbare in parc, sa-i facem pofta de somn.
Te pup si abia astept sa-i fac cunostinta lui fii-mea cu gogoshik Teodora.

Adriana mami de Andra noastra!

Mergi la inceput