Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (88)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

quote:
Originally posted by melly23

'neata mamicute si burticute dar si bebici!!!
noi ne-am trezit ca mergem sa facem analizele ptr luni , asa ca orice eventualitate!!!eu inca sper sa nasc naturel in zilele astea dar pana luni nu mai e asa mult !!!asa ca ce o vrea DD!!1!!!
Amelia Gabriela

Ieri a nascut sora unei prietene o fetita de 3600 de grame natural in saptamana 42, la 2 ani dupa cezariana intr-un spital unguresc! Ele sunt perfect sanatoase! I-a declansat nasterea!

Curaj!

si ptr Lorich

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Mai fetelor, sa nu obositi agitatele ... saracele, sa nu patesc si eu ca Simonica cu dopul ei...hihii

Lori 40+ asteptand un bebe Robert
AMR: Oare cat???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Salutare si FELICITARI DANIELA PENTRU GRASUNICAAAA

lORICH WOW hai ca ma concentrez si eu sa se vada Robertzelu' tau cu Dani al meu azi-maine, ce zici? E dop cu sange? Eu am tot eliminat ramasite f vascoase toata saptamana si azi la 9 o minune de dopalau cu sange de m-am si speriat, cred ca asta a fost ultimul-ultimul.
Acum stau ca sfanta jos sa nu ma apuce ceva ca almeu sot abia dupa amiaza se duce sa ia kitul pt celulele stem... nebuni la cap si noi in ultima clipa ne hotararam. Mihaser sigur vor fi ok celulele,stiu dr aia ce fac... eu nici nu mai stiu cum mai e placenta, acum 2 sapt era tot de gr 2.. Sa fie sanatoasa si grasunica prietenei,mamma mia natural dupa cezariana?bravo ei!
Gabitza problema cu dormitul e si la noicatot in 2 cam stam, si totin sufragerie mutam maimuta mare.... ce te faci insa cand o incepe sa faca mutrisoare ca nu e camera ei cu perdele cu Barbie si pereti roz,chiar vroiam sa luam un ladoiurias de ratan sa punemmuuuulte jucarii inauntru in sufragerie. Sa ne zici cum reactioneaza Andreiut....
Draguta rau ideea cu invitatia de botez ca si o coperta de revista... e original
Acum am vazut, fetite mai muuuulte ca baietei? Eh, doi or sa vina pelume la CFR2 weekendul asta, mai incolo vedem noi
Avand in vedere ca mi-am pierdut sirtul, inchei si astept sa vad ce a facut Iulia.... sper ca e prea ocupata cu bebe mic si mancacios insa
Puuuuuuuuup

Pogonici mic
Gogoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Andora pai.... nu e cu urme de sange, nu e mult, de asta nici nu sunt sigura ca e (deh... daca n-am esperienta [:d]). Dar tu mami... this is it! Petreci weekendul in piata presei libere... cine stie poate se intalnesc voinicii...pup

Lori 40+ asteptand un bebe Robert
AMR: Oare cat???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Copiiii vad altfel lumea:

Nuditatea
O mama se plimba cu masina, impreuna cu cei trei copii mici, intr-o dupa-amiaza torida de vara, cand o femeie dintr-o masina decapotabila s-a ridicat din scaun si a inceput sa le faca cu mana. Femeia era total goala. In timp ce mama isi revenea din soc si se gandea sa le spuna repede copiilor sa nu se uite, fetita de cinci ani a spus cu inocenta: "Mami. Femeia aia nu poarta centura de siguranta!".

Un baietel s-a pierdut pe culoarele unei sali de gimnastica si a nimerit la cabinele femeilor. Acestea au inceput sa tipe, sa insface prosoape sa se acopere si sa fuga in toate partile, ca sa se ascunda. Baietelul le-a privit uimit, dupa care a intrebat senin: "Ce s-a intamplat? N-ati mai vazut un baietel in viata voastra?"

Onestitate
Un baietel de patru ani a venit alergand din baie, ca sa-i spuna mamei ca si-a scapat periuta de dinti in toaleta. Mama a scos-o din toaleta si a aruncat-o la gunoi. Atunci, baietelul a stat si s-a uitat putin sa gandeasca, dupa care a fugit in baie si s-a intors cu periuta mamei. A ridicat-o in fata mamei si i-a spus cu un zambet incantat: "Mai bine ai arunca-o si pe asta, pentru ca a cazut in toaleta, acum doua zile".

Pareri
In prima zi de scoala, un elev din clasa intai i-a dat invatatoarei un bilet de la mama sa. Pe bilet scria: "Parerile exprimate de acest copil nu sunt neaparat cele ale parintilor lui".

Ketchup
O femeie se chinuia sa faca sa curga ketchup dintr-o sticla. In timp ce se chinuia, a sunat telefonul, asa ca l-a rugat pe baietelul ei de patru ani sa raspunda. "Este directorul, mama" i-a spus copilul mamei. Dupa care a adaugat: "Mama nu poate raspunde acum. Da o sticla peste cap".

Batranete
O mama facea voluntariat la o organizatie care ducea hrana batranilor fara ajutor. In timpul orelor de program, o lua pe fetita sa de patru ani cu ea. Pe acestea o fascinau bastoanele, scaunele cu rotile si alte lucruri care aveau legatura cu batranii. Intr-o zi, mama a gasit-o holbandu-se la o proteza de dinti, care statea intr-un pahar cu apa. In timp ce mama se pregatea sa raspunda la inevitabilele intrebari ale fetitei, aceasta s-a intors si a soptit "Zana maseluta n-o sa creada niciodata asa ceva".

Imbracamintea
O fetita se uita la parintii ei cum se imbraca pentru petrecere. Cand l-a vazut pe tatal sau cum isi imbraca costumul, aceasta i-a spus: "Tati, nu ar trebui sa porti costumul ala". "De ce, scumpa mea?". "Pentru ca stii ca iti da dureri de cap, in dimineata urmatoare".

Scoala
O fetita abia a terminat prima saptamana de clasa intai si a venit nervoasa acasa: "Imi pierd vremea cu scoala" ii spune mamei. "Nu stiu sa citesc, nu stiu sa scriu si nici sa vorbesc nu ma lasa!"

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

misto... cleo

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/MirceaIoanBbDeLaurita
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

Ce se intampla cu Iulia???!!! Nici un semn???
Sper ca e totul ok!!

MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

daniela_sb

Felicitari din inima, refacere rapida si toate cele bune alaturi de mica printesa!
Bine-ai venit pe lume capsunica voinica Iunia Teodora, sa fii norocoasa si sa-ti aduca viata numai fericire si bucurii!!

LA MULTI ANI, Madaluta, sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii, noroc, fericire si multe realizari!!!

Lorich si andora, bagati mare, ca lista plange dupa baietei!!

Doloress, ca intotdeauna o placere sa te citesc!! Ce bestiala e invitatia la botez... Ai vreun link de unde se poate compila asa ceva sau cum faci? Ma bate gandul sa fac si eu o mica revistuta de genul asta pe care s-o trimit celor apropiati, cu poze, date despre sarcina, despre nastere, despre bebe etc... Am mai vazut asa ceva si la o nunta, facusera o brosura tare haioasa despre miri, cu chestii decupate, cu titluri din alte reviste de „scandal“, ceva foarte amuzant etc. Am vazut si pozele tale. Of, Doamne, ce-a crescut Patrick si ce falcute a facut deja Dac-ai sti ce ma bucur pentru voi, ca ii merge bine scumpisorului!!

babyname, of, saracuta de tine, iti tinem pumnii sa fi scapat acum de probleme si sa intre si pentru tine viata in normal (ma rog, „normalul“ ala nou ca imi dau seama ca prezenta unui bebe da oricui viata peste cap la inceput)

Nicole1980, da, teoretic capsorul lui bebe ar trebui sa nu depaseasca 10cm in diametru (la BPD pe eco gasesti datele), dar la noi deja acum o saptamana era pe la 9,6cm si ma astept sa mai creasca putin, avand in vedere ca si eu si Bogdan am fost „caposi“ la nastere (dar asta mareste sansele ca si bazinul meu sa fi fost „construit“ adecvat de mama natura pentru a ma pregati pentru o asemenea nastere – doctorul meu cel putin a zis ca e foarte optimist ). Ma bucur ca ti-au placut pozele noastre. Eu de fapt mai mult de asta plecasem din Romania dupa revolutie, ca sa ma simt libera, sa calatoresc mult... Eu sunt genul care nu intelege de ce unii oameni prefera sa investeasca in caramizi si ciment (a se citi „casa“) in loc sa-si traiasca viata, sa calatoreasca si sa vada locuri noi etc. Ah, daca financiar se poate sa le ai pe amandoua, atunci ok, dar uneori de exemplu imi vine sa-mi iau campii cand o aud pe Mutti ca se plange cum vecinii si-au facut gard nou si si-au pus gresie sau mai stiu eu ce la intrarea in casa si mereu o intreb daca chiar crede ca ar fi mai fericita daca ar avea si ea asa ceva, iar ea nu prea pricepe ce vreau eu sa-i transmit... Cat despre copilaria mea, e poveste lunga, nu am scris la odisee despre ea. Am fost un copil abuzat, batut, am trait ani de zile in codependenta si numai pentru altii, dar de vreo 7 ani incoace, de cand a aparut Bogdan in viata mea, a rasarit soarele si pentru mine M-am rupt de relatiile toxice cu familia, am inceput o terapie care m-a ajutat tare mult si iata-ma acum aproape mamica (dupa ce pana acum 2 ani imi jurasem ca eu nu voi avea niciodata copii). E un progres, nu?

Laurita, bine ca te-ai ocupat de dinte, caci e periculos sa nu te tratezi, unele chestii din astea de la dantura pot afecta si inima...

Magnetism, si eu tot cu trolerul mic si mi-au incaput toate... Cel mai mult loc mi-a ocupat halatul, pe care ma bate gandul sa-l las acasa... in fine, vad eu... Hai ca sunt tare curioasa care din noi naste prima...

Dordia, bine-ai revenit Iti doresc la cat mai putine zile nasoale!!

Cleo, uite ca nu stiam eu de ce m-am trezit cam ciudat azi-dimineata si abia acum vad de la tine. Mersi mult Eu beau cafea din aia Caro, fara cofeina, e buna si da iluzia de gust de cafea, mie oricum nu-mi trebuia nici inainte cafea din aia in care sa stea lingurita (cum o bea maica-mea, cate 5 lingurite de cafea intr-o cana)...

Iulia vad ca ne tine in suspans de zile mari... Doamne-ajuta sa fie totul bine si sa ne dea vestea cea mare azi, ca nu mai pot de nerabdare!!

Sa va zic si ce am facut eu ieri. Deci la ora 3 eram la doctor. Dau proba de urina si asistenta ma intreaba daca am probleme cu vezica. Hopa... cica s-ar vedea putin-putin o tendinta de infectie... I-am spus ca inainte de sarcina aveam cam de doua ori pe an infectii la vezica si deci cunosc durerile si nu am nimic. Apoi imi vin in minte senzatiile din ultimele 3-4 zile, pe care eu le consideram contractii (va amintiti, spuneam ca parca e o mana jos in bazinul meu care ma strange de col, de uter, de ceva acolo inauntru) si imi dau seama ca de fapt alea fusesera niste dureri de la vezica... I-am spus tipei, ea a zis ca nu pare a fi infectia clasica (aia cu bacterii) si ma intreaba daca nu cumva am racit. Si din nou imi vine in minte ca in ultima saptamana, din cauza caldurii, am stat prin casa cu toate geamurile deschise (nu se simtea nici pic de curent), desculta si imbracata doar cu un tricou lung pana la genunchi, iar noaptea dormisem goala tot din cauza caldurii... Deci e probabil sa fi racit. Doctorul s-a uitat si el sub microscop la proba de urina, a zis ca par a fi si niste eritrocite pe acolo si asta e in favoarea ipotezei de raceala si nu de infectie care ar necesita antibiotice, apoi mi-a zis sa beau ceai din ala special pentru vezica, vreo 3 cani pe zi (bleah!). Am si dat pe gat aseara prima cana, mi-am tras pantalonii de pijama pe mine si papucei in picioare si acum am grija de mine, sa nu se complice lucrurile inutil pe ultimii metri. In sfarsit mi-a luat si mie proba pentru analiza aia de streptococ B, cica il au cam 1 din 3 oameni in intestin si e bine de stiut pt. nastere, fiindca daca il ai ti se face rapid o injectiuta cu penicilina si atunci se asigura ca bebe nu se poate infecta... Saptamana viitoare am rezultatul, sunt f. curioasa...

In timpul cardiotocogramei cica as mai fi avut o contractie destul de puternica, dar eu nu am simtit absolut nimic. Ma rog la Dumnezeu ca si la nastere sa fiu tot asa, un monument de nesimtire, poate trec si celelalte contractii si nu le simt In rest, colul e tot cam 0,5 cm deschis, deci inca nici un progres prea mare, mai ales ca nici lichidul amniotic nu pare a fi prea scazut, ca sa-l stimuleze pe bebe sa iasa... Mi-a zis ca e realist sa ma astept sa nasc in jur de 15 iunie, dar nu mai devreme... Ei, oricum ar fi mai devreme de termen, deci eu as fi super multumita... Bebe ar avea acum (daca a crescut in ritmul de pana acum) cam 3.200g, deci totul ar fi ok si daca s-ar naste maine

Dupa aceea am plecat la acupunctura. Mai erau vreo 5 gravide acolo. De data asta am cunoscut alta moasa, destul de ok... Cica daca vreau sa accelerez nasterea, de saptamana viitoare imi mai baga cate un acusor si in degetul mic de la fiecare picior si ar ajuta si asta... I-am spus ca in mod sigur vreau si oricum nu vad ce ar dauna o mica intepatura in plus...

In incheiere, pentru toata lumea, fara numar

Felicia 37+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Multumim Cleo, incerc sa nu rad tare ca e periculos , nici pe pitzipoance n-am mai intrat, mie mi-a placut faza cu zana maselutaaaaa
Lori nu stiu nene ce era aia dar sigur se elibereaza drumul catre lumina.... Mai cu indemnizatia aia nu stiu cummai e,si eu vreau sa-mi fac card si pt easi ptalocatie, tre; sa vedem ce filiale alebancilor agreate sunt bune dar pana acum chiar nu ne-amocupat de asta.... pevremea lu; fii-mea mi-a incurcat posta 4 luni banii si am tot umblat dupa aia sa-i recuperez... asa ca cel mai sigur pe card.
Eu cred camaexecut labucatariemai spre pranz la o praji cu capsuni can-am ce face cu atatea.... am o pofta de dulce ceva de groaza

Pogonici mic
Gogoasa

Mergi la inceput

Miss multumim pt galerie,ai si tu grija si stai cu sosetele in picioare macar... lasa ca transpiratia face tenul mai fin
Tinem pumnii sa fie analizele bune si sa nu fie nevoie de antibiotic cu nea'streptococu', iar contractiile sa-ti fie tot o mireasma de flori
Cred ca pana una-alta ma apuc de intepaturi in deshtu'mic doar-doar vine bebeloiu weekendul asta, sa nu ma apuce singura acasa nu de alta.
Deocamdata fierb de nervi ca e a 3a zi fara apa calda, nu stiu ce fac astia pe aici

Aaa,cat despre copilasi capatanosi,si Raluca mea a fost asa din cauza de tata capos si la propriu, avea 10.5cm si pana la 1 an m-amtotintrebat daca n-are ceva.... n-avea ea ceva, darsi acum tre' sa-i iau doar tricouri cu nasturi ca altfel nu-i intra pe cap
Hai ca va pup!

Pogonici mic
Gogoasa

Mergi la inceput