Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (88)
Raspunsuri - Pagina 3
cleo78 spune:
si am uitat sa va invit la cu lapte, cine vrea cafea, sa isi puna putin, va dau voie!!
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
povestea nashterii
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by dordia2000
Buna fetelor...
Noi suntem ok, am avut ozi nasoala in care lapticul meu nu a fost suficient pt Tudor...dar seara i-am dat completare si a papat 70 ml de NAn...dar de atunci...e ok...papam numai san si dormim si mai mult noaptea. Adica de la 23.00 pana pe la 6.00...asta de 2 nopti...da Doamne sa ne tina asa.
Acum ma duc sa mai bag si eu o ora de somnic....ca se trezeste celalalt printz...
Felicitari Daniela_sb si Inais...pt copilasii frumosi!
Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
dordia, e posibil de la oboseala, sa nu mai ai suficient lapte. Asha ca poti repeta scena de completare a mesei, seara, cu un supliment. Macar asha adormi si tu, si bebe. SI pana dimineatsa te odihneshti,si isi revine si lapticul. Decat sa va agitati amandoi...
povestea nashterii
Lorich spune:
Neata si de la mine!
Cleo mersi de lapte cu cafea, azi chiar am baut, spre disperarea "sosului" ... ca de cafengitza ce sunt ii fac rau lui bebe; el nu stie ca eu mi-am luat azi la revedere de la ceasca mea cu cafea, cana mea prefereata din Transilvania.
Eu (cred) ca elimin cate putin din dop, nu stiu sigur, ar putea sa fie confundabil, dar la momentul asta cred ca e dopel. Cred ca bibiloiu nu mai asteapta pana luni, ce sa facem, il primim cu drag oricand, oricum important ca e la termen.
Lori 40+ asteptand un bebe Robert
AMR: Oare cat???
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by Lorich
Neata si de la mine!
Cleo mersi de lapte cu cafea, azi chiar am baut, spre disperarea "sosului" ... ca de cafengitza ce sunt ii fac rau lui bebe; el nu stie ca eu mi-am luat azi la revedere de la ceasca mea cu cafea, cana mea prefereata din Transilvania.
Eu (cred) ca elimin cate putin din dop, nu stiu sigur, ar putea sa fie confundabil, dar la momentul asta cred ca e dopel. Cred ca bibiloiu nu mai asteapta pana luni, ce sa facem, il primim cu drag oricand, oricum important ca e la termen.
Lori 40+ asteptand un bebe Robert
AMR: Oare cat???
daca ramane pe chilot, si nu e absorbit....si arata ca mucii e clar. Hai Robert!!!
povestea nashterii
gabitzam spune:
Lori, tinem pumnii sa vina piticelul!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Reallaura spune:
Lorich, hai cu Robertzel!se hotaraste baiatul?
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/MirceaIoanBbDeLaurita
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura
dordia2000 spune:
Cleo...a fost o criza in ziua respectiva ca nci nu dormisem suficient, nici nu mancasem mai nik...dar dupa ce a papat de statea ca un broscoi....tot 4 ore a dormit...deci...Apoi urmatoarele 2 zile a papat numai san...si a dormit de la 23.00 la 6.00 asa ca... ii ajunge. Si in plus..sapt trecuta a luat 270 gr in greutate deci...ii merge bine cu lapticul meu. Bineinteles ca daca se mai intampla sa nu am suficient..o sa ii fac supliment...dar daca nu...nu.
Am mai tras un somnic de 3 ore...deci ma consider odihnita.
Abia astept sa vad ce a facut Iulia!
Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
mihaser spune:
neata!
Felicitari Daniela_sb ptr bebelina Iunia Teodora!
Felicitari Inais pentru bebelina Iasmina Ana Maria!
Sa va traiasca si sa va bucurati de ele!
Iulia sper ca ai nascut cu bine!
Andora multumim pentru aprecieri! Ma bucur ca te-ai hotarat si tu sa recoltezi celule...Eu abia astept sa-mi vina rezultatul...Sunt curioasa daca va iesi ok...la placenta mea putin maturata.
alexuta Antonia ptr prima lunita! Ma bucur ca va place batista bebelusului.
china multa sanatate...sa scapati de bacteria aia urata.
alina si io tot o papacioasa colicoasa am ca si scortisoara! Eu am noroc totusi ca noaptea doarme...ziua e mai maraita! Eu i-am dat suza, dar nu e super innebunita dupa ea!
doloress bb Patrick ptr prima luna! Am vazut pozele...o sa luam si noi un balansoar ceva...
nicole multumim! fata harnicuta!
miss multumim!...eu am pus link-ul de la o poza...daca stergeai nr pozei din link puteai sa vezi tot albumul...my mistake!
elenuca povestea voastra seamana izbitor cu a noastra! V-am vazut comoara...e adorabila!
Laura multa sanatate! sa scapi repede de dentist! Si eu mai stochez lapte. Am congelatorul mic...ca pe tot l-as pastra!
Fetele ma duc sa schimb o kkcioasa! Va pup!
Alysh spune:
Am intrat si eu repede, repede sa pun niste
PENTRU DRAGA DE LORICH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Alina cu iubirea noastra, Vlad