Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (88)
Raspunsuri - Pagina 6
Lorich spune:
MsBB mersi si eu pentru info, e foarte bine ca poti vira si indemnizatia pe card... eu am oroare de "lucrul' cu posta. Plimbarici multe si frumoase!
Lori 40+ asteptand un bebe Robert
AMR: Oare cat???
simonacip spune:
Buna fetele, am fost putin pe afara, mindrul doarme inca in carut asa ca profit...
Andora, ce-ti spusei eu ca totusi pana la urma au un efect toate metodele d einducere...Imi pare rau, dar nu mai apuci serbarea de marti...dar nu-i nimic, vei serba venirea pe lume a puisorului.
Lorich, hai dragutza noastra, imi place cu ce calm astepti venirea lui Robert...
Cleo, misto de-ale copilasilor, unele le mai stiam, dar tot am ris ca-s tare haioase
Dordia, poate treci printr-una dintre perioadele in care nevoile lui bb sunt mai mari si productia nu e inca aliniata la nevoile puiului...pe la 6saptamini - 2 luni stiu ca este o astfel de perioada, si tu esti cam pe acolo...
Socrate, sa dea DUmnezeu sa ai laptic suficient, dar dc nu e , da-i bblusului sa pape, stiu ca e putin frustrant, dar si mai frustrant pentru ela r fi sa-i fie fomica si sa nu aibe ce minca...Eu m-am incapatinat la david sa-i dau numai san pana la 6 saptamini, cand am ajuns la concluzia ca era mort de foame (luase doar 250 gr intr-o luna!!!!!) asa ca ...m-am ars o data, a doua oara nu-mi mai tb..
Doloress, m-am apucat sa modific cit de cit coperta, pentru invitatie de Matei, dar nu prea reusesc mare lucru si timpul e cam scurt...Eh, oricum, ideea e super mi-a placut si repet..
Iulia, felicitari pentru puiutza, sa-ti traiasca si sa va bucure!!!!!
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
melly23 spune:
felicitari Iulia sa ai parte de bucurii alaturi de gogosik ta Ariana!!!!
abea asteptam detalii picante!!!si pozici cu gogosik dar pana atunci recuperare si mai rapida!!!!
Asteptam un fluturas puturos!!!! Amelia Gabriela
simonacip spune:
Miss, sa speram ca nu ai nici o infectie, si tinem pumnii la analiza de streptococ...Succes si la acupunctura, poate il convingi pe bb David sa fie mai rapid...
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
Lorich spune:
Simona pup, cred ca acest calm vine de la tonele de probleme pe care le am simultan cu "nascutul" - socrul in spital, soacra la mine, mama in concediu dar nu poate veni ca nu mai are loc, bunicul programat la operatie pe 8-9 iunie... multe care s-au nimerit tocmai acus, intr-un fel poate imi distrage un pic atentia de la nastere, ca la cat de sensibiloasa sunt eu... eram in psihoza pana acum
dordia2000 spune:
Simona...asa cred ca a fost...dar acuma slava domnului ca s-a reglat productia si sugem mai rar si mai mult. Adica cam la 4 ore in prima jumatate de zi si la 2.5-3 spre seara.
Sa dea Domnul sa fie din belsug si cat mai mult laptic...ca tare imi e drag sa alaptez.
Iulia...felicitari...sa-ti traiasca printzesa si sa fie sanatoasa si mancacioasa iar tu sa te refaci repejor si sa ai muuult laptic!
Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
andora spune:
Mai arunc si eu un ochi,vad ca nu mai sunt bebei nerabdatori .
Lorich mama sanatate bunicului la operatie, sa stii cae bine caai gandul si-n alte parti, o sa te ia nasterea dintr-odata si n-o sa-ti dai seama cand a trecut.. .
Simona daaaa sa stii ca ai avut dreptate, iaca incepe sa-si dea drumul treaba, sunt buna de cinste pt prezicerile tale...
Eu pusei prajitura la cuptor, darmai tare cred ca mi-era pofta de aluat decat de produsul final. Am zis ca pica bebe din burta in timp ce bateam ouale, acumcica am liber la stat in picioare ca avem kitul pt cel.stem si am vb si cu dna dr si i-am zis si de dopalau si detot, acum m-am calmat...
Nu-mi vine sa cred ca mai e nitelus si incep grijile cu suptul samd... tin minte ca - daca Tudor al Dordiei e baiat cuminte si suge si la 4 ore, Raluca mea eralenesa lasuptsi infometatarau,45 min sugea si o ora dormea... insa am avut noroc sa nu aiba deloc colici. Acum sper ca va fi mai bine, sanatosi sa fim ca le descurcam noi pe toate....
Pup,ma mai duc pe la treburi
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Dan va merge!
Pogonici mic
Gogoasa
MsBB spune:
quote:
Originally posted by Lorich
MsBB mersi si eu pentru info, e foarte bine ca poti vira si indemnizatia pe card... eu am oroare de "lucrul' cu posta. Plimbarici multe si frumoase!
si toate cele bune tie si familiei tale. Asteptare cat mai usoara!
Adriana mami de Andra noastra!
http://b1.lilypie.com/aprFm7.png
http://lilypie.com/pic/080606/1BUp.jpg
Lorich spune:
Andora Spor la treaba! Baga tare cu prajitura aia, ca acush vine bebe!!!!
simonacip spune:
Inca un rind pt fete Lorich si Andora
Gabitzam, noi tot la 2 camere stam si eu m-am mutat cu bb (in patutul lui, dar si cu mine spre dimineata)in sufra...E tare complicat cu atitea jucarii, david vrea si dvduri si astea doar in sufra le poate vedea, ca in dormitor am doar tv, asa ca bb doarme in ambele camere, fct de cine-i acasa
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)