Strumfi de iulie-august 2007 (83)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Aylin si Nico multumesc mult pentru raspunsuri. am sa-i spun mamicii ca mai sunt si alte fetite la fel ca a ei.

Mari de Daria Maria

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

botez Daria

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Hello fetelor!

am ajuns aci cautand-o pe CarlaV. Mi-au shoptit unele fete ca a nascut NATURALLL si vroiam sa o intreb cu cine. Vad ca nu a intrat pana acum la capitolul asta. Stie vreuna dintre voi sa ma ajute? Cu ce dr. a nascut? Ca mi-e groaza sa caut prin arhiva DC.

Multumesc!!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

nevermind, am gasit in arhiva multumesc!

carla daca intri poate apucam sa vorbim!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

La Multi Ani Ines,sa cresti mare si frumoasa !
Monica eu il pun in tarc citeodata,bine nu sta foarte mult,trebuie sa-i dau ceva nou tot timpul sa se joace si trebuie sa fiu si eu cu el in camera.Cum plec ,cum tzipa.La baie il iau cu mine si-l pun pe jos in inelul acela pt baita ca are ventuze.Daca il las pe el se ridica peste tot si mi-e frica ca , cade cu capul de gresie.Si el doarme in timpul zilei si apuc sa fac atunci.In plus de asta azi am chemat o femeie la curatenie si la calcat ,ca asta ma omoara pe mine.Sa vedem poate asa ma descurc mai bine.
Apropo de vaccin si eu am citit o gramada pe net si sint in ceata.Acum nu stiu daca ROR-ul este obligatoriu ca am vazut ca pe carnetul de vaccinari e trecut.Eu n-am vb cu pediatra lui dar eu nu cred ca o sa-l fac atita timp cit exista sanse si de 0.001% sa provoace autism.Unii zic ca nu ar fi de la vaccin,dar atunci de ce s-a mai facut atita valva in jurul acestui vaccin?
Nu stiu sint chiar confuza si astept si parerile voastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

autism de la ROR? asta chiar ca e tare!!!!

ei ii fac Marei mancare ca pentru noi, doar ca nu pun sare si ciorbele le acresc uneori cu zeama de lamaie ... uneori gusta si din mancarea noastra, mananca si paine, mai ales coaja, incerc treptat sa o obisnuiesc cu mancarea noastra, oricum noi nu prea mancam prajeli, grasimi, nu mancam sarat (eu gatesc cu putina sare, sotul meu intotdeauna isi mai pune), asa ca eu consider ca pot sa-i dau si Marei ce mancam noi

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Da cautare in google autism-ror si o sa te sperii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

ioanaiub, da, s-a tot spus ca ar putea produce autism. au spus si la televizor, si nu numai. nici eu nu il voi face.

Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

La multi ani INES!!!!!!!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Multumim pt. urari celor care s-au gandit la noi.Azi ne vom serba in familie, cu tort facut de mami iar petrecerea cu copii va fi in week end. Speram sa vina vara si la noi, sa ne bucuram de soare si caldura insa anul asta cred ca vom avea doar 3 anotimpuri; mai ca-mi vine sa scot gecile de naftalina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Buna
Merci pt raspunsuri si incurajari. Uneori face bine sa te descarci, ieri cel putin am avut o zi mai grea, Andreea nu a vrt deloc sa doarma dupa amiaza si eu aveam o gramada de facut...si efectiv m-a apucat seara, si eu nu facusem nimic nimic, adica era dezordina peste tot..nici patul nu am apucat sa-l strang ca lumea, efectiv nu am avut timpul necesar...cum o lasa un pic, cum tipa,,si nu prea o las, plus ca nici nu as putea sa-mi fac treaba linistita, si pe ea sa o aud tapiand, pur si simplu nu pot, vreau sa o linistesc, iar ieri nu am putut. Deci si voi va loviti de probleme asemenatoare, m-am mai linistit, ca sa zic asa...
Asta e etapa specifica varstei lor...si doar o sa o mai iau o data de la capat. Pe de alta parte, daca nu ar fi treaba de facut, ar fi so mai frumos, ca doar imi place sa stau cu ea, sa ne jucam, sa mergem, sa iesim pe afara etc etc. E mai interesant decat inainte cand nu face nimic, ca era mica de tot.
In alta ordine de idei, am fost azi la medic la ecografie, am 17 sapt ecografic, 18 sapt dupa UM, bebe are in jur de 200 g... urmeaza sa fac a doua morfofetala la inceptul lunii iulie.

Alinushca, tu nu esti cu mine in odisee, la nov dec 2008? Carla stiu ca a nascut cu o dr-ita de la cfr 2, eu o sa vorbesc cu ea, o intreb si te anunt la odisee. Momentan e plecata la mare, si nu o pot contacta pe mess, unde o am pe lista. Dar cum apare iti dau un semn. Sau iti dau PM.

Aylin, tot slabuta Alma? Ca si noi suntem la fel de slabe...in rest suntem sanatoase si progresam cf varstei. Doar ca nu ne vom tripla greutatea la 1 an, neam. In rest, ce mai faci, esti bine?
Anya, poti trimite ceea ce scanezi pe mailul comun? As vrea si eu sa citesc.
Restul fetelor? Simo, Andicu, Andutzy, Ame, si multe altele pe care le citeam cu placere..

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 16+ Ana Maria

Mergi la inceput