Strumfi de iulie-august 2007 (83)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

La multi ani INES!!! Distractie placta!

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Ines!

Mai stiti ca asta iarna ati fost alaturi de mine cind sora mea a facut amniocenteza dupa un rezultat prost la dublu test?
Astazi la 9.30 dimineata s-a nascut Minunea.O cheama Raluca , are 3250g si 50 cm.S-a nascut natural , destul de usor, e sanatoasa si vioaie.

Si sora mea la fel.Ea e si obosita dupa o noapte de travaliu.

Valen iti mai aduci aminte ca ma imbarbatai atunci? Ma bucur ca Minunea e nascuta de ziua lui Ines.Sa fie sanatoase si norocoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Daca vreti sa ne mai vedeti.poze .
Majoritatea sunt facute la Vatra Dornei unde am reusit sa ajungem in week-end.

Jadi.Sa fii sanatoasa si fericita.(Cu intirziere dar recunosc ca nu mai citesc zilnic.De scris nici atit.)

In legatura cu ROR nici eu nu cred ca-l fac.Mai ales ca baiatul meu cel mare a vorbit foarte tirziu si am avut unele temeri.Asa ca m-am informat despre tot felul de chestii.Asa ca am citit si despre posibila legatura ROR-autism.
Asa ca te rog Alina sa ne informezi si pe noi ce vaccin faci Arinei si cind.Sa stii ca multe lucruri le-am invatat de la tine si mi-au prins bine de fiecare data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

am fost si noi astazi (adica ieri, daca ma uit cat e ora ) la un control cu Mara, are 9,560 kg si 78 cm, asta la aproape 11 luni, cred ca suntem in grafic

in rest toate bune, asteptam ziua de duminica sa botezam un finut

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Buna dimi, fetele!
Am si eu o problema. Bebika laur a avut de vreo 2 zile scaun mai moale decat de obicei si i-am dat papika de regim, dar dr mi-a zis sa ii dau si lapte cu cereale sa nu se constipe. Ieri a facut 38,5 si inca un scaun mare si mult si tot asa destul de moale. A venit dr sa-l vada si a zis ca e enterocolita. Nu vomita, Doamne fereste si sper sa ii treaca repede. Ce parere aveti? Aveti vreo idee de papika de regim? Ca eu am epuizat tot. Ii fac piure de morcov cu orez si branzika de vaci, mar copt cu branzika si ceisor de menta. Dr zice ca pot sa-i pun si carnitza in morcov. Si sa-i dau lapte delactozat. Oare are voie cereale cu laptik delactozat? Ce ziceti?
Sper sa nu fie inceput de raceala.
Offf, taman cand se ingrasase si el putin (ajunsese la 8,390) de miercuri pana azi a ajuns la 8,090
Pup si multa sanatate!

Nonna, felicitari pt surioara! Sa fie sanatoase si fericite! Si familia pe langa ele

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blueiris spune:

Violeta, ei eu am trecut recent prin asta. I-am facut orez cu morcov si piept de pui, orez cu lapte delactozat, cereale "burtica sanatoasa" de la nestle cu lapte delactozat. Eu i-am mai dat si cate o jumatate de plic smecta de doua ori pe zi, la sfatul pediatrei. Si-a revenit in sfarsit. Sanatate!

Mami de Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Buna.Si noi tot cu asta ne luptam,enterocolita.Noua ne-a dat-ceai de menta si multa apa,supa de morcov,orez fiert,morcov fiert,banana,mar fopt,brinza dulce,biscuiti,carne de pui sau vita fiarta,lapte fara lactoza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Neata!

Dupa o zi de ieri fara net si apoi cu DC-ul blocat, acum scriu iar un mesaj care mi s-a anulat ca imi da Exploreru rateuri!

Deci, cu scuze de intarziere : LA MULTI ANI, INES !!!
Sa fii sanatoasa, fericita si sa-ti dea Doamne-Doamne tot ce-i bun in viata!

Violeta si Loredana, insanatosire grabnica la puiuti! afurisita e enterocolita asta! am auzit de o gramada de bebei care s-au imbolnavit zilele astea!

Nonna, felicitari pt sora ta si pt proaspata nepotica!! sa fie sanatoase si numai bine le dorim!
Ai 2 baieti frumosi foc ! si mor de dragul lor cand ii vad cu tricouri la fel si cum il tinea cel mare pe cel mic de gat, asa, strengareste!!..

Eu iar sunt de capul meu!! au venit bunicii si l-au luat la tara iar pe Filip, asa ca pana maine dupa-amiaza , facem prostii! ....eeee...d'astea : ..si dupa aia..mai vedem..

Aaa, ma intreba cineva cate sedinte de electro..mi s-au recomandat: pai nu mi s-au recomandat, ca n-am ajuns la cosmeticiana mea! dar cred ca mi-ar trebui 12/12 electro+impachetari ca sa se vada ceva..ca am mai facut; plus o crema zilnica anticelulitica+ un pic de regim si niste abdomene.. adica mult de munca si nu stiu daca am timp si putere pt toate!

Andicu, mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)

Am implinit 11 luni!
www.tickercentral.com/view/9fgr/a.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

buna!

am admirat pozele nonnei si ale ioanei-iub. ce copii frumosi aveti!

blueiris, ma bucur sa te revad pe forum (poate tu ai mai intrat, dar am lipsit eu in ultima vreme ). ma bucur ca maria e ok acum.

monicabo, felicitari pentru grasunica din burtica! ma gandesc cu mare drag la tine, mai ales cand stiu ce momente grele (dar foarte fericite) te asteapta.
ma uit cum creste relatia dintre fetele mele...din zi in zi mai frumos. acum, cand arina nu mai e chiar un bebelus, au inceput sa comunice altfel, se joaca impreuna, se iubesc...anya este foarte mandra de surioara ei. am observat ca atunci cand ne intalnim cu alti bebelusi, ea este foarte dragastoasa si protectoare, ii pupa, ii mangaie.

referitor la cartea despre vaccinari, as prefera sa n-o pun pe mailul comun. nu de alta, dar e "furaciune" si nu se stie niciodata...asa ca, cine doreste, sa-mi trimita adresa de mail pe pm.

nico,

alinutza, si tie iti dau un maaare . n-am apucat sa mai vorbim demult, caci eu nu am timp nici sa respir. am admirat-o pe eli in poze ...e minunata!

aseara am fost la concert...lansarea albumului "vama", la arenele romane. concertul ok, mi-a adus aminte de tinerete...am fost in gasca si am retrait momentele frumoase din studentie. ne-am intors acasa la 2 noaptea...mama era istovita, dar macar fetele dormeau . chirila a cantat frumos, a facut spectacol...ca de obicei.
asta este partea buna. insa...inainte de concert am avut parte de un tratament execrabil, din partea organizatorilor. am sa scriu asta si pe blogul lui, pentru ca nu se poate sa fim tratati asa. adica...spectacolul trebuia sa inceapa la 20:30, iar la 8 si douazeci au deschis o portita mica, mica, prin care trebuia sa treaca o multime mare de oameni, ale caror bilete si genti trebuia sa fie "scanate". ne-am calcat in picioare efectiv. la un moment dat s-a deschis larg poarta, pentru ca, din curte, trebuia sa iasa cineva important cu masina...printre oamenii adunati gramada sa intre la spectacol. a trecut mai bine de o ora pana cand a intrat toata lumea. evident ca "vama" a venit pe scena pe la 22:00, ca orice trupa care se respecta, dar asta chiar nu a fost o problema, in contextul dat.

a, si daca tot sunt in "zona", va recomand cu mare caldura piesa "regina mama", cu olga tudorache si marius bodochi, care se joaca la teatrul national. este o piesa extraordinara, pe care am vazut-o de 2 ori. nu stiu cand se inchide stagiunea, dar cred ca se mai joaca pana la vacanta. biletele au costat o suma modica, iar calitatea...la superlativ.

comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Multumesc frumos, blueiris, sanatate mariei! Te pup, ti-am dat pm.

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71

Mergi la inceput