Strumfi de iulie-august 2007 (83)
Raspunsuri - Pagina 7
mamii spune:
uff anya ce super ca poti sa ieshi!Noi nu avem cum sa ajungem la un concert sau macar sa ieshim singuri putin la un suc.Soacramea nu are rabdare deloc.Se panicheaza din orice.Non stop e un au s-a lovit de saltea de gresie de o banana de miez de paine ...se loveshte copilu asta de orice..si daca nu e au s-a lovit cu siguranta e numai nununu si caca indiferent ce e...Ba e frig ba e cald ba e rece ba e fierbinte ba e gros imbracat ba e subtire ba ba bbebelashu asta al meu nu e niciodata inregula pentru gusturile eiDeja daca sta 5 minute cu el incepe si se alarmeaza asa....nushu si il agita si pe bebe.
In alta oridine d idei nu imi pare rau ca ieshim noi 3 dar parca macar asa cum ai fost tu 2 3 ore plecata undeva nu mi-ar prinde rau.Asta este..ce sa-i faci...
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 8-9 luni
povestea nasterii lui bebitz
Anya20 spune:
quote:
Originally posted by mamii
uff anya ce super ca poti sa ieshi!Noi nu avem cum sa ajungem la un concert sau macar sa ieshim singuri putin la un suc.Soacramea nu are rabdare deloc.Se panicheaza din orice.Non stop e un au s-a lovit de saltea de gresie de o banana de miez de paine ...se loveshte copilu asta de orice..si daca nu e au s-a lovit cu siguranta e numai nununu si caca indiferent ce e...Ba e frig ba e cald ba e rece ba e fierbinte ba e gros imbracat ba e subtire ba ba bbebelashu asta al meu nu e niciodata inregula pentru gusturile eiDeja daca sta 5 minute cu el incepe si se alarmeaza asa....nushu si il agita si pe bebe.
In alta oridine d idei nu imi pare rau ca ieshim noi 3 dar parca macar asa cum ai fost tu 2 3 ore plecata undeva nu mi-ar prinde rau.Asta este..ce sa-i faci...
uuuuf, te inteleg asa de bine! si mama se panica f tare la inceput, cu anya. acum e "calita". chiar si asa, stau cu sufletul la gura pt ca arina e disperata dupa mine; cand am fost la teatru, am ajuns la 11 acasa si se auzea de la intrarea in scara cum urla:"mama, mama". era la mama in brate, transpirate amandoua, iar cand m-a vazut, tremura toata si se ineca in lacrimi. e greu sa stai cu 2 copii mici, mai ales cand nu sunt ai tai si nu le stii toate "tabieturile".
prima data cand am iesit in doi dupa ce am nascut-o pe arina, a fost cand a venit valen in tara...nu ne venea sa credem ca nu trebuie sa stam cu ochii dupa nimeni, ca putem vorbi fara sa fim intrerupti, ca nu trebuie sa ne fatzaim de colo-colo dupa copii! pfuuu...asta da libertate!
comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!
ddanagh spune:
Chestia asta cu 'caca mamamie, e cah' peste tot / la toate o are si soacra-mea. Parca traim intr-un mare c....
Cred ca e o expresie la moda din generatia lor
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
ddanagh spune:
Daria de vreo 2 saptamani zici ca-i tren japonez. La 2 fix adoarme si se trezeste la 16 fara 5-10 minute.
In rest va anuntam cu mare tam-tam ca in aceasta saptamana la cei 2 dintisori de jos avuti pana acum in dotare ni s-au adaugat inca 3 sus. Ma asteptam sa faca mai rau, da' a suportat bine mititica, Doar un pic mai fara pofta de mancare.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
Luna1 spune:
Doar sa urez La multi ani frumoasei de Ines! Valen felicitari pentru asa fete frumoase! Fug sa despachetez revin zilele astea!
Va pup
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
mamii spune:
....noi am fost o data sa mancam in mall in plaza si ne.am pus la masa ne-a adus mancarea si a sunat telefonu ne-am intors si asta a fost libertatea.Probabil in octombrie cand vin in tara o sa stea si el cateva ore cu mama si o sa ieshim si noi la un suc..
mamii spune:
dana luna vne in IT in iulie.Sper din tot sufletul sa ne vdm.Banuiesc ca o sa stea la hotel prin centru si nu imi e asa greu sa ajung acolo.
Luna bine ai revenit Asteptam sa ne povestesti cum a fost!
Dana felicitari pentru dintisori!Si cu caca cam asa e orice e caca!Mai rau e ca ii da cva in mana sa se joace iar apoi ii zice caca!Daca sughite are cva.daca tuseste odata e bolnav.daca stranuta l-a tras curentu...etc...nu m ai zic ca ii dau iaurtu de la frigider si ma omoara la creieri!apoi zice 'esti calit mah mamaie daca asa vrea mami eu ce sa fac daca ea e rea....
olguttza spune:
doamne, ce de copii cu probleme la burtica...
Violeta, eu i-am mai facut Olgai asa: orez cu lapte fara lactoza si mar copt, pui cu morcov la cuptor (o bucata de pui, morcovi taiati rondele, un pic de cimbru, apa cat sa acopere - lasat la cuptor pana scade apa si sunt fierti morcovii, carnea se si rumeneste un pic, scos si bagat la blender), orez cu morcov si pui (pilaf, adica) - tot blenduit pe urma, banana cu branza, mar copt cu biscuiti populari, piure de morcov cu pui (fara orez). cereale nu i-am mai dat de luni bune (din cauza greutatii, deh), am bagat acu biscuitii de nevoie. am remarcat ca, de cand cu diareea asta, trebuie sa-i fac totul la blender sau pe razatoare (fructele) pt. ca mancarea iesea semi-digerata. ceaiul de menta nu i-a priit: i-am dat doar 2 zile si a avut 10-11 scaune/zi, toate apa verde.
de cantarit, n-am mai cantarit-o, desi-s convinsa c-a dat jos ca lumea.
ai grija ca in perioada asta sa fie f. bine hidratat, cam 500 ml apa+ceai pe zi.
io nu stiu cand o sa sfarsim cu asta, ca deja-s la capatu puterilor...
Edit, ca mi-am adus aminte: laptele (NAN fara lactoza) i-l fac cu mucilagiu de orez (adica, fierb orezu pana infloreste si cu apa aia de ramane ii prepar laptele)
La multi ani, Ines! cu intarziere, da imi pun cenusa-n cap.
nici noi nu prea putem sa iesim si sa pasam copilu cuiva, acu nici tata copilului nu e disponibil deloc luna asta, asa ca...suntem doar noi, fetele.
mami de Olga Cristiana 5.07.07
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
violetan spune:
Multumesc, olgutzza!
Are ceva ca i-a dar sotul meu pufuletzi? bazaia si numai asa s-a potolit...offff!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71