Strumfi de iulie-august 2007 (83)
Raspunsuri - Pagina 18
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
cafera spune:
Luna, raman la parerea mea: sunteti tare frumosi toti patru. Mi-au mers la suflet pozele.
Dar stii? Tot ma framanta presimtirea aia...ca mai faci sex a treia oara-n viata ta.
Fuggggggg, cat pot de repede.
Luna1 spune:
Ma bucur ca v-au placut pozele fetelor.
Cafera eu as face sex a treia oara (desi mi-e frica sa stii) mai ales cand vad fetele Alinei si ale lui Valen sau baietii lui Jadi dar uite apoi ma trezesc la realitate: de 4 zile fac curat si tot n-am ajuns la niciun rezultat. Nici nu te apuci bine ca vrea copilul ceva sau e ora de somn sau papa. In plus ar insemna sa schimb masinile, sa ma mut etc. Nu e loc. Asa ca lasa presimtirile si ia fa tu sex a treia oara si apoi poate imi vine si mie cheful.
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
mamii spune:
una bucata montaj la semnatura sper sa va placa
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 9-12 luni
povestea nasterii lui bebitz
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=615a863745f24348351e30" target="_blank"> Mami+Tati=Bebe
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
CarlaV spune:
Lunaaaaa, mi-ai facut pofta de mare iar! Adica nici nu am spalat rufele din concediu si ma gandesc cum, cand si unde sa plecam iar.
Fii-mea sta in cap si face tumbe prin patut. O sa pun poze cu dovada.
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Luna1 spune:
Carla nu-mi zice de spalat ca mai am vreo trei masini. Cat despre mare...eu m-as muta undeva langa ea ca prea sunt indragostita de ocean.
Mamii merg sa vad montajul.
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
ghinetz spune:
mamii, e frumusel foc Alex! Nu ti-am spus niciodata cat te admir ca esti o mama asa tanara. Si pentru curajul de a face un copil departe de casa... Esti un exemplu pentru prea multele femei care spun prea des: "nu acum", "nu e inca momentul". Si mai ales pentru acelea care spun totusi aceste cuvinte desi in pantecul lor e deja o viata. Inca un buchet de
, acum, ca m-am emotionat de tot.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
mamii spune:
ghinetz iti multumesc din suflet pentru vorbele frumoase care mi-au mers direct la suflet...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=615a863745f24348351e30" target="_blank"> Mami+Tati=Bebe
Luna1 spune:
Mamii mi-au dat lacrimile. Si sa stii ca in poze cel putin tu cu tati mi se pare ca semanati. Si sunteti asa tineri si frumosi. Hai sa faceti sex si a doua oara ca faceti copii frumosi.
mamii spune:
luna rasu plansu...ma distreaza faza asta cu sexu de mor pe bune!Chiar imi mai doresc un bebe dar putin mai tarziu ...macar dupa nunta(inca nu va spun cand o sa fie)...si d c nu poate si un al 3 lea...deja imi fac pre amulte ganduri cred...Sanatosi sa fim ca restul...se realizeaza!