Strumfi de iulie-august 2007 (83)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Luna, tu nu-mi spune de curatenie , ca tot fac de cand ne-am intors si parca e mai rau . Si eu m-as muta langa ocean, deocamdata o sa ma multumesc cu marea noastra.

Aylin, mie pediatra mi-a zis ca din martie sa-i dau o picatura de vigantol si din mai sa nu-i mai dau deloc daca sta cate putin la soare, asa ca nu i-am mai dat, sa vedem ce spune la controlul de 1 an.

Am vazut-o azi in parc pe Andreea a Monicaibo, e cuminte si superba, papa frumos si impinge carutul, iar mami nu se vede nici ca a nascut, nici ca are alt pui in burtica .

strig catalogul: Fiannaaaaaa, Olguttzaaaaaaaaaaaaa, Andutzyyyyy!!!

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Ca sa mai treaca emotiile...niste poze noi cu noi

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Mai mamico tare frumoasa esti si ai de ce sa fi mandra. Sa-ti traiasca flacaii.

Fug la grisul meu cu lapte, cerere din partea lui Cosmin.

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Lunitzo,multumesc frumos.Ne-am asezat si noi cat de cat stam in HENDON in North London.Despre poze pot sa-ti spun ca sunteti o familie superba.Sa fiti sanatosi si fericiti si chiar te rog sa te mai bagi la un sex ca merita

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Salve!
Eu sunt franta de oboseala, dar intru repede sa felicit pe cineva scump, deci la mai multe lunisoare si ani lui Victoras pui de Ghinetz. Frumoase poze de serbare, si ce cavaleri ai tu acolea, iar tu arati si mai bine decat data trecuta cand ne-am intalnit, care e secretul?

Maine am de felicitat o principesa karligugureasca, sper sa gasesc o pauza mai devreme in cursul zilei. Nu spun de pe-acum nimic, tac chitic.

Am mai vazut pozici tare frumoase, de fapt strumfii sunt mai frumosi decat pozele (daca nu vi se pare logic, nu-i nimic, nici nu e) si m-au uimit cu totii: Ines si Sarah, Adelicioasa cu fratiorul, mami si tati la plaja (of, vreau si eu la mare sau macar la mare departare de...) si m-a lasat neuronu', a, da, si filmuletul lui mami si tati de Ale e tare frumos.

Gata, fug la nani ca maine iar ma stoarce Lori ca pe o lamaie... sa-mi fac o limonada? Nu am un tonus prea bun zilele astea, prea sunt ca o carpa

Pupici la strumfime si noapte buna!

Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52208" target="_blank">am jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Luna m-ai omorat cu pozele voastre! voi aratati toti f.bine, imi permiti sa o laud mai mult pe Adelise? ea e super super super dragalasa mititica de ea, iar voi am impresia ca pe langa faptul ca o iubiti cu totii de o sufocati de atata dragoste, mai si radeti pe seama ei: http://www.flickr.com/photos/25855660@N05/2571756128/in/photostream/ .... ce-ati avut cu fata aici? mamiiiiiiiiiiiicoooo, ce comentarii ai facut! am ras f.tare la unele poze, iar la una am ramas MUTA... sa zici tu de ce, ca ti-am zis azi in private!

si inca o remarca, ati avut o vreme de vis, peisaje de vis, cum sa nu fiti fericiti? starnesti invidia in jurul tau, mai ales aici pe forum!

sa va fie de bine vacanta! sa o repetati cat de des puteti!

multumesc si de raspunsurile voastre cu referire la "tunsul 0".. intentia mea era sa nu o tund pe Adeluta, insa nu eram sigura ca nu ma iau dupa majoritate, dupa gura lumii in privinta asta, mai ales daca mamicile cu experienta spun ca ar fi mai bine asa. Deci pentru moment ramane fata cu parul pe cap! (palariutele oricum le da jos imediat!); iar cu galbenusul eu tot tare i-l dau, de aceea m-am si mirat ca a zis Gabriela ca i-a dat painica inmuiata in galbenus (presupun de aici ca galbenusul era moale).

noapte buna!
zzzzzzzzzzzzzzzzzzz

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Seara buna!
Ce mai faceti?
La multi ani pt Victor al Oanei, pt aniversarea de 11 luni! Noi am implinit ieri 11 luni, suntem cu o zi mai mari
CarlaV, multumim pt complimente, ti le intorc, si nu din obligatie . Saby este o dulcica si o cumintica, mi-a placut tare mult de ea. Mi-a placut de fete cand se "bateau" pe mingea aia . Mi-a facut mare placere sa ne vedem, si abia astept sa ne revedem.
Aylin, si de tine mi-e dor, si de fianna..
Chiar, ieri pe la pranz, am fost in parc in Kiseleff, parca mi s-a parut ca o vad pe Alma, dar nu am fost sigura. Am recunoscut si carutul, daca il mai aveti tot pe cel rosu... Persoana care o plimba era o doamna relativ inalta, supla, asa intre 2 varste, imbracata in alb, cu o palarie pe cap, poate o fi fost mama/soacra/matusa... Nu am intrat in vorba, ca mi-a fost jena, poate incurcam borcanele, ti-am zis nu eram sigura, pe Alma nu am mai vazut-o de mult, si la varsta asta copiii se schimba f repede. Si eu oricum am vazut-o fugitiv, nu am avut timp sa studiez
Violeta, cum mai sunteti, sunteti mai bine?
Nonna, sa-ti traiasca nepotica! Ma bucur mult pt sora ta
Mamii, f dulce Alex, sa-ti traiasca si sa creasca mare

Pupici, noi dormim, am avut o zi incarcata, o plimbare pana in parcul Titan, unde ne-am intalnit cu Saby a CarleiV, apoi mers acasa, jucat, un somn mic, apoi plimbarea de seara, aici in parculetul din cartier, papa, baita si somn.

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 17+ Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

neata! e gata si cafeluta

Aseara am uitat sa multumesc fetelor care mi-au admirat puiul in filmulete

Adeluta, Alex, Miruna, Alessia, Mara sa cresteti mari si frumosi si sa le apreciati pe mamicile voastre, ca merita .

Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52208" target="_blank">am jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

buna dimineata

chiar am nevoie de cafea dupa o noapte de nesomn ... pe David l-a durut urechea, tocmai acum cand intra in vacanta, abia pe la ora 5 s-a mai linistit, acum s-a trezit dar tot se plange de ureche, o sa merg cu el la doctor azi sa nu am surprize in week-end
si Mara tuseste, are bronsita, e culmea, toata iarna cand David a adus de la gradinita virusi la greu nu a avut nimic si se imbolnaveste acum, vara

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Buna dimi!
Multa sanatate la puiutzi, ioanaiub!
Monica, multumim de intrebare, suntem bine. Adica mai e putin ragusit si a mai facut un kaki putin mai moale ieri, dar in rest e ok...Doamne ajuta, sper sa fie bine!
La multi ani putiutzilor de azi!! Si de ieri ca n-am apucat sa scriu. Intru mai incolo sa-i numesc acum sunt la birou si am o gramada de treabaaaa

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71

Mergi la inceput