Strumfi de iulie-august 2007 (83)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

In sfarsit www.flickr.com/photos/25855660@N05/2571562952/in/photostream/" target="_blank">poze

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

raspund si eu cum ma pricep la intrebarea ta aylin.... in biletul de externare din maternitate scria clar negru pe alb ca VIGANTOLUL se recomanda a se da zilnic, cate 2 picaturi pe zi, incepand cu a 14-a zi de viata a bebelusului pana la implinirea varstei de 2 ani.... nu se facea referire la nici un fel de PAUZE! Poate doar dupa un consult pediatric sa se mareasca putin doza (cum am avut noi in lunile martie, aprilie, mai - cate 3 picaturi pe zi, ulterior revenind la 2)...

... cat despre asocierile pe care le face Adeluta, intr-adevar ea a invatat unde sunt OCHII, NASUL, LIMBA... pt.ca tot pune mana pe ele, ea pe ochii oricui, a jucariilor, a persoanelor, ea pe nasul meu, si eu pe-al ei, eu pe limbutza ei cand o spal pe fata si ea scoate limbutza, eu tot incerc sa i-o prind timp in care ii spun cuvantul magic aferent! NAS, LIMBA... ...

... sau cand face kk eu o intreb "ce faci acolo? faci kk?" iar ea, parca pricepand de acum de notiunea asta raspunde mereu cu aceeasi intonatie "ih! ih!" (cu i din i.. ati inteles, da? )

ma bucur sa va "revad" simo, valen, anya.... am vazut toate pozele cu domnisoarele voastre.... nu mai e necesar sa spun ca toate 4 sunt foarte frumoase, iar mamicile slabute ca niste fotomodele, spun doar ca de la mine aveti cel putin vreo 3 vizualizari de fiecare... simo, ce mai face matei? cand mai veniti pe la Bucuresti? pregatiti vreo noua vizita? daca da, stii ca ai o datorie, da?

Valen am vazut cumva si poze din si din-afara gradinitei? cum se mai impaca Ines cu colegele si cu educatoarele?

Lorinaoo1 multumesc! ... las' ca io de iert cu cuvintele inventate, atata timp cat sunt frumoase!

fetelor cu fetite mai mari (Valen, Anya, Cafera) am si eu o INTREBARE vis-a-vis de tunsul parului... voi v-ati tuns fetitele "la zero" pentru ca sa le creasca parul mai des si mai frumos si mai repede? daca da, cand? sau e o prostie? ce zice dna.doctor anya? multumesc anticipat pt.raspunsurile voastre.

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

soooooper dooooooooper pozele!Adelicioasa seamana din ce in ce mai mult cu tine.Vreau si eu in frantzaaaaaaaaaaaa

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 9-12 luni

povestea nasterii lui bebitz

Mergi la inceput

Sa raspund si eu nitel ca dupa aia la treaba.

[Cafera rochita nu e incomoda deloc, in primul rand ca eu nu am prea mari dotarile din partea de sus ca sa plece la plimbare iar in partea de jos...nu am purtat chiloti cu rochia sau am purtat din aceeia exact ata pentru ca se vede urma urat, insa e o rochie foarte comoda, in plus aveam o brosa cu mine in gentuta si daca simteam ca ma apuca statul cocosat (destul de comun la mine) puneam brosa la decolteu in fata. O sa ne lipsesti cat esti la mare.

Valen m=am indragostit. Iar! De cate ori iti vad fetele mi se topeste inima sincer. Ce le faceti dom'ne sa le creasca parul de codite, le trageti de par? Sunt amandoua superbe, iar tu...o mama implinita. Hai te pup ca imi vine pohta de inca o titita.

Adelise nu isi da ei in cap insa ne da noua, ne trage de par asa rau ca mie imi dau lacrimile, baietii nu se plang insa.

Mamii concediu placut.

Fug la curatenie. Va pup.

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Ca sa nu fac ceva de genul "Gabrielabv, cum? ii dai galbenus de ou moale?" te intreb fara nici o aluzie, daca avem voie si asa pentru ca eu chiar nu stiam daca e voie sau nu, insa am luat de buna situatia cu galbenusul de ou fiert tare-tare (ca o urmare a indicatiilor din sarcina, cand, am impresia, se recomanda sa mancam galbenusul bine fiert).

luna mi-ai dat de lucru! bineeeeeeee.... sa ma uit la poze acum! bine ca Adeluta doarme inca!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Madam Hook eu nu am fata mai mare, am baiat mai mare si iti zic ca l-am tuns la chelie de 3 ori pentru ca avea o lipsa acuta de par in fata (sau pentru a fi finuti oameni spuneau ca are fruntea lata...pana pe la jumatatea crestetului). Nu pot sa spun decat ca nu s-a vazut nicio diferenta, adica ba da, i-au disparut zulufii si arata ca iesit de la jilava, acum imi pare asa rau ca am facut-o. Cu Adelise nu o voi face. Scuze ca ma bagai si eu ca musca in lapte, desi n-am fetita mare.

Oul fiert tare neaparat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

domnul iubi spune ca intradevar sunt shanse sa aiva altfel parul dupa tunsoare la 0(lucreaza in bransha)..Eu nu ash tunde-o mi se pare o aberatie
edit: si aici galbenushul este recomandat fiert tare!eu nu i-am dat inca lui ale pe motiv ca e vara si se strica mai repede oualele.Asa mi s-a recomandat cred k poate trai si fara galbenush de ou!BO GRESHESC??

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">
Alex 9-12 luni

povestea nasterii lui bebitz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Mamii,si Aaron face la fel cu capul.

Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron.

www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Karli, si eu tot cu baiat mare, dar ma bag in seama: eu una nu mi-as tunde fetita 0. Nu l-am tuns nici pe Stefan (bine, nu a fost cazul, ca el are parul des). Nu-mi plac copii tunsi "a la Jilava" vorba Lunei. (Luna, acu merg sa vad poze; of! si voiam sa fac curat in baie, cum ma opresti tu...A! Si sotul merge in sudul Frantei, in iulie, dar nu in concediu, ci la studiu. Si nu asa de "in sud" ca voi, dar o sa-i spun sa faca vizite si pe acolo, daca are timp)

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Kari, eu nu am tuns-o pe Alexia si vezi ce par are.

Mergi la inceput