Strumfi de iulie-august 2007 (83)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Mia ce poze frumoase, ce frumos e Mihai printre flori, iar mami e si ea foarte frumoasa si Mihai iti seamana in totalitate. Felicitari mamico pt asa flacau.

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Am incarcat si eu cateva poze cu Ines.http://www.flickr.com/photos/10388560@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

M_ia, ma bucur ca te-am vazut. Sunteti frumosi amandoi si pozele sunt de exceptie. Nu am net la mare, dar o sa mai dau o fuga si acasa de pe 19 pana pe 27 iulie, saptamana in care vom taia motul si vom sarbatori un anisor. Am amanat plecarea in vacanta pt sambata, pentru ca suntem raciti toti. Speram sa ne facem bine pana atunci.

Luna, eu nu am vazut nici o poza noua. Dar m-am multumit si cu cele vechi si te-am admirat intr-o rochie neagra, cu decolteu adancccccccc in fata si in spate. Aratai fenomenal! Mereu mi-au placut rochiile astea, dar mereu am avut o intrebare: cum o porti ca sa nu se vada oaresce dotari? Acum daca te-am prins si am ocazia, te intreb pe tine daca a fost greu sau incomod in ea.

Anya, iti multumesc inca o data pt carte! Am rasfoit putin, dar timp de ea nu am avut, intrucat am mers la serbarea de sf de an. Parca am emotii deja, anticipand ceea ce o sa citesc. Oricum, subiectul ma incita.

Valen
, felicitari pentru cele doua fetite! Am asteptat mult, dar asteptarea mi-a fost rasplatita cu poze in care am vazut unele din cele mai delicate fetite. Sa-ti traiasca motzata si surioara ei, iar voi sa va iubiti la fel de mult!

Sa aveti o zi frumoasa si sa o traiti din plin! (Asta in loc de buna ziua si la revedere. Hi, hi!)

Aaaaaaaa....

Karliiiiiiiiii!

Pandaaaaaaaaaa!

Cristina si Denisssssssssss!

Cristina si Ingriddddddddddd!

Diana si Victorrrrrrrrrrrr!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Nimeni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Da' Lia, unde- i Lia?

Eu ma uit la pozne acum. Revin cu comentariile de rigoare

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielabv spune:

servus fetele

am citit putin din urma dar vreau sa va mai scriu si eu

Medeea a inceput sa manance bucatele de rosii, ii plac la nebunie, la orice ora si cu orice. Si restul mancarurilor nu i le mai dau asa cremoase si vad ca ii plac si asa. Paine ii dau sa roada sau mai nou a mancat miez de paine inmuiat in galbenus de ou si bucatele de rosii. Imi place sa vad ca se descurca.Ciorbitele i le iau din ale noastre inainte de a pune mai multa sare cat pentru noi. Carnea o fierb separat iar ficatelul am aflat ca e cel mai bun fiert in apa cu sare putina apoi scurs si pasat in mancare
trebuie sa fug
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

'neata

Fetelor eu nu am cartea de la anya dar intodeauna am fost de parere ca o mare parte din produsele de pe piata sunt facute doar pentru a se imbogati cineva!(creme, pasta de dinti, vaccinuri, etc etc etc)

Multumesc mult fetelor care s-au uitat la pozicile noastre!Intradevar avem nishte copii suuuuper frumosi dar cel mai important este ca sunt sanatosi!
Am vazut si eu poze cu Ines si Sarah sunt superbe nushu.La fel ca si fetele Anyei.Cand ma uit asa la pozele voastre se vede implinirea, fericirea, dragostea ..se citesc asa bine lucrurile astea la voi!Aratati amandoua foarte bine!
Mi_a super pozele!Avetzi fotograf in familie??Mihai are nishte ochi de te inneci in ei!Plus ca imi plac bretelele ( am lapsus nushu cum se numesc) Care ii prind pantalonii!
Luna mercic mult esti o draguta dar eu plec in concediu pe 7 iulie .Aici nu am mothercare dar sper sa gasesc pe undeva...

Vroiam sa va intreb daca copii voshtri ishi dau palme in cap?ale cand e obosit ishi da palme si vine cu capu sa dea in capul meu sau sa ma mushte de fata.(Oare crede ca e tzatzic acolo??)E normal??cums a il dezvat de chestia asta??Pls raspundeti-mi si mie ca deja nu shtiu ce sa cred..

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 9-12 luni

povestea nasterii lui bebitz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

salutari fetele! cu scuzele de rigoare ca stau prost cu timpul!

anya, multumesc pentru carte!

violetan, aici sunt, dar nu prea mai apuc sa deschid forumul

si eu vreau sa stiu care sunt riscurile daca nu ii fac ROR-ul

alma nu stie unde sunt nasul, ochii si gura, si precis nici numele celor apropiati! :(((

in schimb si ei ii plac copiii si mai nou arata cu degetul la tot, dar nu ca ar intelege ceva. ii place sa stea cu degetul asa!

voi le mai dati vigantol???

gata, fug, sa nu ma prinda nimeni cu forumul deschis!

pupi

Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Mamii, Daria a avut o perioada in care se tragea de par. L- a descoperit repede ca- i mare insa tot asa repede a uitat si de el si de- al meu. Cred ca si- a dat seama ca o doare daca se trage. In scimb are momente cand e fff fericita si isi arata bucuria dand din maini, asa ca si cand scutura ceva, si isi da cateva in burtica de pun eu mana sa nu o doara.

PS inca nu am apucat sa vad toate pozele dar pot sa zic de pe acum ca promit

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

dana ,ale da efectiv un cap in gura numai ca da unde nimereshte!Si da tare ishi ia avant ca un berbec iar apoi da cu capul in principiu cand este obosit!

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">
Alex 9-12 luni

povestea nasterii lui bebitz

Mergi la inceput