Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (74)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

buna dimineata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanduta spune:

quote:
Originally posted by adelamaria

Sanda, multmesc frumos pentru raspunsurile din ultimele zile si pentru sugestii...Stiu si eu de metoda asta, am citit pe net...se cheama Let It Cry (LIC) pentru cine mai vrea sa se informeze in plus. Adevarul e ca intotdeauna mi-am propus s-o aplic, dar n-am reusit niciodata. Dupa ce am nascut am simtit instinctiv ca alta e calea care ni se potriveste (mie si fetei)...Adica n-o pot lasa sa planga, sta mult la mine in brate, sau stam impreuna mai mereu, adoarme cu mine si apoi o pun in patut...ma rog, chestii din astea...Asa am simtit...Nu stiu daca gresesc sau nu, da' cu siguranta va pot spune ca metoda asta abordata de mine e extrem de obositoare ...Nu regret, dar eu una o recomand doar daca stiti ca va tine rabdarea si puterea...Uneori ma gandesc ca poate ar fi fost mai bine sa iau putina distanta, s-o mai las sa maraie, sa mai stea si cu alte persoane, sa mai vad si de nevoile mele...Apoi, ma razgandesc
Nu stiu, poate ca voi incerca si alta metoda cat de curand, depinde cat mai rezist...Adevarul e ca seara, dupa o zi intreaga impreuna, dupa baitza, imi place de mor s-o simt cum papa la tzitzi si apoi se abandoneaza in bratele mele, in siguranta, si adoarme linistita... Insa sunt si seri mai grele cand mami nu mai are rabdarea necesara, e obosita si tot ce vrea e un dus si vreo 2-3 ore de somn... E greu...da' cine-a zis ca e usor sa fii mama?
Ma gandesc ca poate sunt si comoda. De cele mai multe ori copilul adoarme cam in 20 minute...Daca ar fi s-o las sa planga, apoi s-o iau iar, iar sa planga, iar s-o iau....nu stiu cat rezist Ar trebui sa fiu cat de cat odihnita ca sa rezist cu capu'
Oricum, daca incerc, o sa va scriu ce iese

Ade, mami de Ilana
http://www.ilanaandreea.blogspot.com/

Stiu cum e, ca atunci cat am alaptat ma simpteam asa de bine in momentele in care alaptam, il simpteam aproape de mine si protejat. Si acum mai fac cateodata ca il i-au langa mine in pat, ziua doar, si ne culcam impreuna. Isi cuibareste capul in gatul meu si e asa de placut Este ceea ce inseamna sa fii mama.
Eu de la inceput nu am vrut sa devina "dependent" de mine, pt ca din septembrie o sa ma intorc la lucru, dar uite ca asta nu prea mi-a iesit pentru ca, suntem numai noi doi toata ziua, sotul vine de la lucru doar la 17,18, numai la nime se linisteste si ii place sa stea. Dar orice invat are si dezvat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

adina......bine ai revenit!!! hai cu pozeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!

in legatura cu pampersul sa va uitati pe bax ca arata la cele care au banda elastica!!!!

eu i-am terminat papica iasminei, astept sa se trezeasca!!

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ram0nica

sanduta inseamna ca ai nimerit din calitatea aceea buna la 4+ daca zici ca scutecul are banda elastica si forma de chilotel. Ca iubitul meu a cumparat o data 4+ si e identic cu 4 (singura deosebire e ca e cu 1 cm mai lung, ceea ce nu ajuta la nimik ca tot la fel de des il schimbam).
Chiar acum m-am uitat pe baxul de scutece luat din DM despre care va povesteam mai devreme si vad ca scrie masura 4, ca banuiam ca nu am vazut eu bine si ar fi scris 4+.

Ramo, mami de Vlad-Gabriel (13.12.07)
Filmuletele Baby Einstein / Brainy Baby

Nu stiu nici eu daca am scris exact. Pachetul cu pampers elastici e 4 + Maxi. Oricum as fii si eu curioasa cum sunt pampersi in strainatate.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bb_yasmi

adina......bine ai revenit!!! hai cu pozeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!

in legatura cu pampersul sa va uitati pe bax ca arata la cele care au banda elastica!!!!

eu i-am terminat papica iasminei, astept sa se trezeasca!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

Cred ca ai dreptate ca arata pe desen Data viitoare ma uit mai cu atentie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Aici pampersii sunt cu banda eleastica, cat mai aproape de forma de chilotel, fara parfum, subtiri si moi .... vorbesc de marcile Pampers si Huggies. Si absorb bine, nu am avut probleme de pierderi sau fundulet rosu ...

Petronela si Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

fetelor, ce leguem sa=i pun pe langa peste?

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

quote:
Originally posted by bb_yasmi

heelllooo

aralia, la multi ani buburuzei tale!!!
la multi ani si pt bb Luca Teodor de roxx si pt bb matei de AndreB.

in legatura cu pampersul eu iau 4 si au banda elastica!!!

Hhhhmm! Mi se pare chiar ciudat ce se intampla: sa fie 2 calitati pe piata la exact acelasi produs. Si faza e ca pana sa am "revelatia diferentelor intre 2 scutece identice" (asa cum ma ia peste picior iubitul meu) am luat din hypermarketuri diferite + din cateva farmacii cand plecam in vizita si uitam sa iau schimburi si peste tot aceeasi poveste cu calitatea mai slaba. In fineee, sa inchei subiectul asta ca mi se urca sangele la cap . Chiar nu mi se pare corect ce se intampla (mai ales ca acelea mai prost e si mai scump)...

Ramo, mami de Vlad-Gabriel (13.12.07)
Filmuletele Baby Einstein / Brainy Baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

BB, abia descarc pozele, ca am ajuns ieri abia pe la 23.30 acasa. Ti-a sosit mami? (a se citi: te-ai boierit? ;-))

Ellis, vad ca aveti niste probleme? Eu nu reusesc sa citesc din urma, deci nu te supara daca intreb, lipsa de fier? Sau ce are mititica mai exact?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Victo

fetelor, ce leguem sa=i pun pe langa peste?

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Si eu la asta ma gandeam acum Eu o sa-i pun morcov, patrunjel, patrunac si cartof.

Mergi la inceput