Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (74)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by adinag

BB, abia descarc pozele, ca am ajuns ieri abia pe la 23.30 acasa. Ti-a sosit mami? (a se citi: te-ai boierit? ;-))

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

da adina,a ajuns luni!! e asa de bine sa o ai pe mama aproape!!! ma simt ca un copil...cu copil...

sa nu uiti de pozee!!!

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

quote:
Originally posted by bb_yasmi

adina......bine ai revenit!!! hai cu pozeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!

in legatura cu pampersul sa va uitati pe bax ca arata la cele care au banda elastica!!!!

eu i-am terminat papica iasminei, astept sa se trezeasca!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

Daaaa, ai avut dreptate , acum m-am luminat pe deplin!!! De acum o sa urmaresc cu atentie mentiunea 'stretch' pe bax pt ca observ ca absoarbe si mai bine...

Ramo, mami de Vlad-Gabriel (13.12.07)
Filmuletele Baby Einstein / Brainy Baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

adela, am gasit o cresa aici in cartier..dar stii cum e ..bataie pe locuri..sa vedem, inca nu mi-a promis sigur ca va fi loc si pt el.da, ii primeste asa mici, cam de la 10 luni. erau intr-o camera ca patuturi vreo 3 femei cu copiii..vreo 20 sa zic.unii erau pe jos, se jucau..altii dormeau..

sanduta, ce fel de peste i-ai facut?

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Ce bine, Lavi, ma bucur pentru tine!

Botezul a fost asa cum mi l-am dorit, cat mai simplu, fara prea multa vorbaraie, dupa am petrecut la nasa acasa, in gradina, avut parte de vreme superba (ceea ce inseamna CEVA in Olanda, tara ploilor...). Ea are o gradina tare frumoasa, plina de flori, ingrijita, acolo am luat toata dupa masa tot felul de snackuri (pregatite de ea ), cu bere, vin, sucuri si pentru Jasmina a avut o sicla mare de sampanie fara alcool (pe care fii-mea a terminat-o). Deci are potential copila

Pozele sunt n lucru...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

quote:
Originally posted by adelamaria

Sanda, multmesc frumos pentru raspunsurile din ultimele zile si pentru sugestii...Stiu si eu de metoda asta, am citit pe net...se cheama Let It Cry (LIC) pentru cine mai vrea sa se informeze in plus. Adevarul e ca intotdeauna mi-am propus s-o aplic, dar n-am reusit niciodata. Dupa ce am nascut am simtit instinctiv ca alta e calea care ni se potriveste (mie si fetei)...Adica n-o pot lasa sa planga, sta mult la mine in brate, sau stam impreuna mai mereu, adoarme cu mine si apoi o pun in patut...ma rog, chestii din astea...Asa am simtit...Nu stiu daca gresesc sau nu, da' cu siguranta va pot spune ca metoda asta abordata de mine e extrem de obositoare ...Nu regret, dar eu una o recomand doar daca stiti ca va tine rabdarea si puterea...Uneori ma gandesc ca poate ar fi fost mai bine sa iau putina distanta, s-o mai las sa maraie, sa mai stea si cu alte persoane, sa mai vad si de nevoile mele...Apoi, ma razgandesc
Nu stiu, poate ca voi incerca si alta metoda cat de curand, depinde cat mai rezist...Adevarul e ca seara, dupa o zi intreaga impreuna, dupa baitza, imi place de mor s-o simt cum papa la tzitzi si apoi se abandoneaza in bratele mele, in siguranta, si adoarme linistita... Insa sunt si seri mai grele cand mami nu mai are rabdarea necesara, e obosita si tot ce vrea e un dus si vreo 2-3 ore de somn... E greu...da' cine-a zis ca e usor sa fii mama?
Ma gandesc ca poate sunt si comoda. De cele mai multe ori copilul adoarme cam in 20 minute...Daca ar fi s-o las sa planga, apoi s-o iau iar, iar sa planga, iar s-o iau....nu stiu cat rezist Ar trebui sa fiu cat de cat odihnita ca sa rezist cu capu'
Oricum, daca incerc, o sa va scriu ce iese

Ade, mami de Ilana
http://www.ilanaandreea.blogspot.com/

Nici eu n-o pot lasa sa planga....asa ca de la doua luni am "abordat" altfel problema: fata doarme cu mami in pat (suge la orizontala) si adorme mai tot timpul la tzazti. Pe tati l-am "exilat" in sufragerie...dar ii convine (mai ales cand era fata mica si plagea noaptea, el se putea odihni).

Si referitor la meseria de a fi mama...sa stiti fetelor ca acum imi dau seama cat de mult s-o fi chinuit sarmana mama cu trei copii...si o iubesc si mai mult!

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

adina - ma bucur sa te "aud". Cum a fost la botez? jasmine cum a suportat calatoria cu avionul ... ziceai ca e prima data pt. ea, nu?

bb - intrebasem si eu in urma daca te-ai boierit cum zice adina ... se vede ca ai sarit peste mesajul meu

Petronela si Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by pet.cost2005

bb - intrebasem si eu in urma daca te-ai boierit cum zice adina ... se vede ca ai sarit peste mesajul meu

Petronela si Silvia

petro, mii de scuze!! nu a fost cu intentie...l-am citit..dar nu am mai apucat sa raspund!!
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

quote:
Originally posted by Aralia

Neatzaaaaa!
Azi iubirea vietii mele implineste 7 luni! De fapt, le-a implinit la 6:15 dar atunci dormeam toti...
Fac cinste azi cu tot ce vreti: !

In legatura cu coborarea misterioasa, m-am prins cum face si cu prima ocazie filmez sau pozez. Se "scurge" cumva cu manutele inainte si apoi isi aduce si picioarele jos.
Va multumim pentru aprecieri si pentru urarile matinale!

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!

[b]LA MULTI ANI!!! SA CRESTI MARE SANATOASA SI VIATA SA TE TINA PE PALME![/b]

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

Eric la 5 luni

Eric in centrul de joaca

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

in legatura cu pestele eu stiu ca am putea sa dam Pangasius (asta nu are nic urma de os), Pastrav (ar fi cel mai indicat pt ca traiaeste numai in apele curate de munte, dar mai raman oase oricat l-am cauta, poate sa dam numai din cel mic-mic ca sunt mai fragede), mai stiam ca mai putem da Salau si mai departe nu mai stiu ce alti pesti le mai putem da pana la un an...

Ramo, mami de Vlad-Gabriel (13.12.07)
Filmuletele Baby Einstein / Brainy Baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Aici cateva poze de la botez...

Mergi la inceput