Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (74)
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
creem spune:
Azi m-a terminat iar fi-mea...doar trei mese dintre care una singura cu papa solida si aia nu va zic...a papat cateva guri de pe degetul meu..in rest plans plans plans...cred ca ma asteapta o noapte grea!
Sper sa treaca repede periaoda asta ca altfel
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ram0nica/ram0nica.jpg)
ram0nica spune:
Eladea Ce bine arata! Si nu e scump deloc! Ar fi o solutie excelenta!
Mariussimiuc Am apucat sa iau Elocom-ul de la farmacie, dar nu am mai apucat sa-i dau pt ca am citit mai intai prospectul in care scria ca se administreaza cu precautie celor sub 2 ani si instinctul mi-a spus sa mai astept o zi-doua sa vad daca trec... si au trecut de la sine!
Merci mult de raspuns ! Chiar nu stiam, eram mai tentata sa iau UHT ca medicul a zis sa fac din ce lapte vreau eu.
SulfetDe Inger Eu am reusit sa gasesc in Auchan saltea (dupa ce colindasem intr-o zi la o gramada de magazine)pt fix dimensiunea patului (daca nu gresesc: 95/70 cm) deci nu are loc liber intre plasa si saltea.
Jasmin oare Garmastan-ul te-ar ajuta sa nu te mai doara asa tare mameloanele? Zic si eu... nu sariti cu rosii ca nu am prea mare experienta cu alaptatul pt ca a secat la 3 sapt.
Aralia si eu zic la fel: ca nu s-a lovit prea rau (sper) daca tot radea. M-am tavalit pe jos vazandu-i fata super-amuzata de isprava
Ramo, mami de Vlad-Gabriel (13.12.07)
Filmuletele Baby Einstein / Brainy Baby
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/oana8188/oana8188.jpg)
oana8188 spune:
Uff, mai fetele... asa de rau imi pare cu diversificarea asta...
Eu nu am insistat deloc; i-am dat suc de fructe si a durut-o rau burtica, am mai lasat-o 3 saptamani; i-am dat iar, a durut-o din nou burtica (facea tare urat, ca la colicele de la inceput), iar am lasat-o; nici acum nu papa fructe deloc, doar piure de legume, pe care, in unele zile il fac degeaba, ca nu il vrea; mai nou ii pun in piure 2 cupe de cereale simple si papa binisor de cateva zile.
Ce sa zic, eu ma adaptez ritmului ei, ca nu m-ar tine nervii sa trec prin ce treceti voi.
Aralia super tare puiuta ta!
Oana de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007
www.flickr.com/photos/oana8188/" target="_blank"> poze Alexandra
ram0nica spune:
Am vazut ca voi ziceati ca aveti si puiuti ce nu prea se lasa diversificati.. Dar de-al meu ce spuneti: daca i-as da numai piureuri de legume/fructe ar fi cel mai fericit. Ar manca si la celelalte 3 mese de lapte tot d-astea . Scuipa laptele, imi da peste mana, se 'rasteste' incruntat la mine, ceva de genul: "mami, care cuvanT nu-l intelegi din fraza NU MAI VREAU LAAPTE" si termina cu un "hhhhhmmm" suparat. Asa ca de cateva zile ma vad nevoita sa-i dau 2 de lapte si 3 mese de fructe/legume/branza ca urlaaaaa si pana simte ceva in lingurita nu tace
Ramo, mami de Vlad-Gabriel (13.12.07)
Filmuletele Baby Einstein / Brainy Baby
ram0nica spune:
quote:
Originally posted by oana8188
Uff, mai fetele... asa de rau imi pare cu diversificarea asta...
Eu nu am insistat deloc; i-am dat suc de fructe si a durut-o rau burtica, am mai lasat-o 3 saptamani; i-am dat iar, a durut-o din nou burtica (facea tare urat, ca la colicele de la inceput), iar am lasat-o; nici acum nu papa fructe deloc, doar piure de legume, pe care, in unele zile il fac degeaba, ca nu il vrea; mai nou ii pun in piure 2 cupe de cereale simple si papa binisor de cateva zile.
Ce sa zic, eu ma adaptez ritmului ei, ca nu m-ar tine nervii sa trec prin ce treceti voi.
Aralia super tare puiuta ta!
Oanade Ana Alexandra - 17 decembrie 2007
www.flickr.com/photos/oana8188/" target="_blank"> poze Alexandra
Si Vlad a reactionat la fel la sucul de fructe si am facut si eu pauza o perioada si la un mom. dat a fost ok, nu a mai avut coloci de la el, dar de care suc ii dai?
Ar fi o idee sa ii dai fructele coapte daca o doare burtica... dar nu mai au aceleasi vitamine... Sau daca de la fructe nu o doare burtica ci doar nu le accepta, eu i-as pune o masura de cereale, le schimba gustul; cel putin la noi asta a fost solutia pt ca isi provoca greata cand i le dadeam.
Eu la inceput, ca sa vrea legumele mai strecuram o masurica mica-mica de lapte si se facea piureul de legume yaammyyy-yaaammy
ellis spune:
buna dimineata!
ieri n-am mai apucat sa intru, am gatit pt piu, am facut branzica si altele...
citesc din urma, raspund, revin
- dr mi-a zis ieri NU GLUTEN! vroiam grau, orz, ovaz ca au mai mult Fe;
-ALINA - scriai de orez fara gluten- tot orezul are gluten, dar cantitatea e atat de mica 0,...% ca nu este periculos pt bebei; cerealele pt 4+ au orez normal si nu se scoate glutenul din el; deci se poate da orez obisnuit.
AM LUAT SFECLA PT BEBE, DAR NU STIU CE SA FAC CU EA???????? HELP!
SANDUTA - sa folositi sanatosi tarcul!
CRISTINA - vezi ca transpiratia nu e de la lipsa de calciu; a mea transpira fff tare, mai ales la cap, cand doarme sau mergem cu masina, iar Ca e peste limite si nu mai luam pana la 9 luni; deci sunt povesti astea legate de transpiratia de la lipsa de calciu; iar eu zic sa lasi naibii supa chioara si sa-i dai copilului sa pape piure ca lumea si la sfarsit daca vrea supa sa bea un pic; asa scrie si inCapraru ca la varsta asta se inverseaza felurile de papa; eu nu i-am dat deloc zeama chioara ca nu am inteles la ce e buna, nici de sete nu tine macar...
ADRIANA - eu inca te astept in parc! mai stau????
CREEM - exista o sonda pt pipi, dar noi nu am facut analize si la urina.
ARALIA - chiar ca e magie, se simte bine fata acolo jos, ce ai cu ea?! cred ca a ajutat-o Bijou...
SANDUTA - ce ziceai de prietena ta cu bebe de 3 sapt, ma regasesc, la noi a fost asa pana la o luna jumate, nu mai eram om; si eu am fost singura cu bebe mereu, doar in wk mai dormeam si eu 2 ore ca o legana sotul prin casa sa nu mai aud eu...of of
MULTUMIM PENTRU INCURAJARI SI PUPICI! EU SUNT TARE CA NU AM CE FACE, SI DACA MA INMOI, CE , SARE CINEVA IN AJUTOR?! INCERC SA II DAU MULTE PAPA CU FIER, PICATURILE, CHIAR SI FRUCTE CRUDE ASCUNSE IN IAURT, CE NAIBA SA FAC? ACUM PT ORA 10 FAC CIRESE CU BANANA CRUDE SI ALATURI AM COMPOT DE FRUCTE, DACA NU VREA CIRESE...DE ASTA SUNTEM NOI MAMELE.
NU S-A TREZIT NIMENI?
Ellis,de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI
ellis spune:
am uitat sa spun;
HRISTOS S-A INALTAT!
Ellis,de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI
Victo spune:
he he..cum sa nu ne trezim Ellis..eu sunt pe baricade in cel mai fericit caz de la 7..dc nu de mai devreme..
ellis, citeam pe undeva ca ciresele nu prea contin nimic important pentru bebe.asa ca eu raman la clasicul mar, ca pe langa banana e un fruct complet.
ploua la Cluj cu galeata..si eu trebuie sa merg pana in 12 la o cresa sa depun dosar pt piti..no..cum sa ies cu el afara..asta e o maaaaaaaaaaaare dilema...
si mi-e groaza si de ideea de cresa si de ideea de bona..si de orice..dar nu am ce face, tre sa merg sa imi termin studiile, sa pot incepe lucrul de anul viitor..uffff..
fug sa-mi fac o cafeluta..
mai, dc nu se opreste ploaia pana pe la 11,30..eu zic ca-i semn sa nu duc copilu' la cresa..:):)
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
Victo spune:
mai ce nepoliticoasa sunt..vroiati si voi niste ??? :):)
no..ca intre timp s-a oprit si ploaia..da e cam frigut acum..
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
iuli-ana spune:
Buna dimineata!
LA MULTI ANI,[blue]MATEI[/blue][/b[black]],ALEXIA DIANA,LUCA TEODOR!!!bAI,ENERVANTA RAU RECLAMA ASTA,CINE A PUS-O S-A GANDIT CA POATE NU MAI SCRIEM SAU CE???
Imi cer scuze,culorile care trebuia sa iasa sunt rosu(pt Alexia) si albastru pt baietei,da' nu m-au lasat caposii astia!!!
ELLIS,imi pare rau de rezultatul analizei la fier,dar ...o pui tu pe picioare,sunt sigura de asta!Uite un
de la noi!
In legatura cu sfecla,eu i-as face salata si suculet.
Pt salata o fierbi f bine(sau o coci in cuptor),,si apoi o bagi la blender(era mai buna data pe razatoarea cu ochiuri mici,dar am inteles ca nu papa asa?Poti sa-i pui 1-2 lingurite de ulei si,daca ii dai,cateva picaturi de lamaie.Este f buna,eu sunt fan al salatei de sfecla rosie!!!
Ca sa-i faci suc,o cureti,o tai bucati mai mici si o bagi la storcator cu un morcov(eventual) si...2-3 picaturi de lamaie.Sfecla e dulce,sucul la fel,sper sa-i placa!
ARALIA...mdaaa,a venit Zana cea Buna si a luat-o pe palme gingas punand-o jos in ochii mariti de surpriza a lui Bijou...E bun scenariul???Uraaa ca nu s-a intamplat nimic,e o scumpa cum sta ea acolo mirata...
Bine ca ati adus discutia despre frustrare si alte senzatii tari cand e vorba de bebei...Si eu simt cateodata ca o iau razna,imi vin si mie tot felul de idei in cap(nu de bun augur,evident!)...dar ma pun pe picioare spunandu-mi ca momentan sunt singura care poate avea grija de galuchca mea si cu o mama la nebuni nu face nimic...Ar muri de foame si plictiseala daca as lasa-o cu altcineva...Dupa cum vedeti,am imaginatia bogata...sau bolnava,deh...
[b]Roxxy80,daca mai aduci in discutie suncile alea ale tale,vin cu
la tine,sa-ti scot fumurile din cap!!!Apai eu iti ziceam cand erai gravida ca arati beton si acu' vii cu balarii de-astea la mine???Si mai vrei sa te si crede sau crezi ca am uitat???
Ana,mami de Daria-Elena,26.12.2007
http://picasaweb.google.com/state.ana/34Luni