Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (87)
Raspunsuri - Pagina 17
DanaH spune:
quote:
Originally posted by Reallaura
Dana H bine ai revenit, vhiar ma intrebam de ce nu mai scrii.
vrei sa faci al treilea bb? TI-a spus dr ca e ok dupa 2 cezariene???
Eeee, laura, cochetam si noi cu ideea de a avea al treilea copil. noi ne-am dori foarte tare, dar depinde numai de situatia financiara. daca eu imi gasesc un job permanent, atunci sansele cresc. oricum, avem timp de gandire un an, ca apoi in urmatorul an sa il concepem. nu vreau sa astept prea mult, ca fac o varsta.
cat priveste a treia cezariana, sunt multe cazuri. nu am intrebat inca doctorul, dar o sa fac asta cand ma duc la control, pe 16. dar din ce am mai citit eu, este posibil, mai ales daca astepti aproape 2 ani, cum am vrea sa facem noi.
dar deocamdata suntem in faza de gandit. cine stie cum o sa fie. important este sa fim noi sanatosi si copiii nostri (cei pe care ii avem deja:) ).
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by MissParker
Cleo, stii cui trimit eu SMS la nastere? Cui intreabaChiar ieri am intrat pe contul de mail si am luat numarul tau, presupun ca nu te superi, nu?
![]()
Mi-am scos si eu "mustacioara" cu ceara, m-am ras si la doamna pasa (din 3 incercari), ocazie cu care m-am uitat mai atent in oglinda si am constatat ca ... gata, pana aici mi-a fost ... au aparut doua grupulete de vergeturi in josul burticii, pe stanga si pe dreapta... Asta e, la ditamai burta, ce ma asteptam... Dar oricum nu e asa dizgratios precum ma temeam... Dam in continuare cu creme si uleiuri si se vor mai retrage ele pe parcurs... asta sa fie problema cea mare...
Gata, v-am pupat, revin diseara cu noutati si sper sa am ce citi! Adica vesti bune si bebei noi!Felicia
37+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
primim cu sms-ul!!
. Mari probleme aveam cu 'aranjatul' jos... ca m-am taiat la un moment dat.
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra povestea nashterii
kitzy spune:
Melly, Melly, calmeaza-te! ![]()
Nu-i chiar asa de rea cezariana cum pare. Anestezia se simte doar ca o intepatura mica, dupa care e parfum, nu mai simti nimic. Adica simti atingere, dar nu durere. Scoaterea bb-ului dureaza 5-10 min max si broderia vreo 40 de min, eu in timpul operatiei povesteam cu anestezista ![]()
Nici sonda n-am simtit cand mi-a montat-o.
A doua zi m-am dat jos din pat si m-am plimbat fara ajutor, e un pic mai greu, doare, dar nu sa nu poti suporta. Totul e sa o iei incetul cu incetul si foarte important sa te dai jos din pat cat mai repede, atunci si refacerea e mult mai rapida. Pt dureri mie mi-a facut calmante si-a fost foarte bine, dar asta numai in prima zi, a doua zi dupa operatie, numai ocazional mai ceream calmant si dupa o sapt eram bine merci, umblam de n-aveam treaba.
Nici eu n-am fost nici internata nici operata pana acuma, dar totul a decurs nesperat de bine si mi-a fost si mie o frica de moarte de operatie.
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
de
Diana (24.04.2008)
DanaH spune:
quote:
Originally posted by simonacip
Dana, dc aveti doar 20 invitati e super, scapati usor cu bauturile si tortul. Iti recomand tort de la Agapitos, e grozav... iar cu hainele, de ce nu-ti cumperi o rochie larga, strinsa sub sani, cum se poarta acum, pe aia o sa o poti purta si cind slabesti cele 8-9 kg in plus...
Simona, multam fain pt ideea cu tortul. sper sa am timp sa ma orientez, ca venim in romania cu o saptamana inainte de botez.
iar depsre haine.... pe aici nu pre am vazut modelul acesta. si, sincer, as vrea sa imi cumpar de aici, ca in romania dupa cum spuneam nu prea am timp, si nu prea am chef sa umblu bezmetica prin caldura si praf, in fuga, pt a fi in trei ore acasa pt a alapta. dar paote ii mai las soacra-mii laptic in biberon sa ii dea teodorei. in fine, ideea este ca nu am chef sa umblu prin magazine in putinul timp cat stau in romania. dar gasesc eu ceva pana la urma, ca doar nu o sa ma duc in blugi la botez, desi nu ar fi idee prea rea, nu? mai ales cand ma gandesc ca trebuie sa ii car si lui tati costum, pantofi, camasa, cravata....mai bine ne imbracam amandoi in blugi.... si asa am vazut ca se poarta pe la petrecerile de fitze :)
cleo78 spune:
meelly, hai moralul sus.
Cel mai bun exemplu: danaH, care se gandeshte la al 3.lea copil, tot cu cezariana!!! Si io, mama natanga...ma simt depashita de primul...
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
povestea nashterii
DanaH spune:
felicitari,ianis, pt o asa nastere usoara si pt bebe sanatos. revenire rapida acasa cu printzesa voastra.
bebe Iasmina Ana Maria, bine ai venit pe lume! sa creste mare sa sanatoasa si sa le aduci numai bucurii parintilor tai.
melly23 spune:
merci fetelor de sprijin!!!si eu imi tot spun ca nu e asa negru dracu, dar stiti voi cum e...asteptam si vedem ce se intampla!!!

Asteptam un fluturas puturos!!!! Amelia Gabriela
andora spune:
Melly tie ti-e frica si eu asa as fi visat o cezariana mai ales aseara....
Macar ai garantia ca bebe iese rapidulet si intr-un sfert de ora deja il vezi afara ![]()
Fetelor noi ne-am hotarat aseara
pentru recoltare de celule stem, a sunat sotul la firma si cica si maine dimineata ii da kitul... acum tre sa vb cu dr mea, darmi-e jena s-o sun dupa 2 nopti si-ozi nedormite... poate mai pe seara, sper sa nu-i vina lui bebe vreo idee ca acum nu mai vreau io
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Dan va merge!
Pogonici mic
Gogoasa
monik16 spune:
quote:
Originally posted by MissParker
Cleo, stii cui trimit eu SMS la nastere? Cui intreabaChiar ieri am intrat pe contul de mail si am luat numarul tau, presupun ca nu te superi, nu?
![]()
Mi-am scos si eu "mustacioara" cu ceara, m-am ras si la doamna pasa (din 3 incercari), ocazie cu care m-am uitat mai atent in oglinda si am constatat ca ... gata, pana aici mi-a fost ... au aparut doua grupulete de vergeturi in josul burticii, pe stanga si pe dreapta... Asta e, la ditamai burta, ce ma asteptam... Dar oricum nu e asa dizgratios precum ma temeam... Dam in continuare cu creme si uleiuri si se vor mai retrage ele pe parcurs... asta sa fie problema cea mare...
Gata, v-am pupat, revin diseara cu noutati si sper sa am ce citi! Adica vesti bune si bebei noi!Felicia
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
Miss, la fel am patit si eu cu vergeturile, nu le-am vazut pana in ultima sapt, ca erau sub burta stanga-dreapta...Si m-am dat cu creme...Asta e, arta cere sacrificii
MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008
socrate spune:
Monik sa iti raspund si eu asa partial la intrebari. Lohii in adevaratul sens al cuvantul am avut si eu doar la inceput cam o saptamana. De ragait bb al nostru ragaie aproape mereu dar se intampla sa nu il pot face sa ragaie, si atunci il culc pe o parte.
In rest incerc toate tehnicile: tinut pe umar, pe burta, culcat pe genunchi pe burta, ridicat din nou si tot asa.
Fetelor a fost o dr pediatra pe la noi acum si mi-a recomandat sa incerc sa ii dau Nan fara lactoza. Adica sa ii dau mai intai 3 masuri fara lactoza, dupa aia progresiv sa ii introduc 2 fara lactoza, 1 cu lactoza si dupa aia sa pastrez decat o masura fara lactoza. Ea zice ca a avut rezultate cu copii cu colici.
Vom incerca si noi. A zis ca un piciorus are tendinta sa se intoarca spre interior si sa ii facem masaj 5 minute pe zi.
Azi noapte a fost cuminte bb. A dormit bine. Sa vedem cum continuam azi.
Ina felicitari si sa creasca bb mare si sanatoasa.

pentru iulia si pentru toate fetele care nasc azi
Noemi,

- David