Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (87)
Raspunsuri - Pagina 18
chinabulina spune:
quote:
Originally posted by monik16
Intrebari:
1. mai e cineva care u-l poate face pe bb sa ragaie? Ce pot sa fac, ca nu reusesc in niciun fel??!!!
2. a mai avut cineva problema asta cu umflatul picioarelor dupa nastere?
3. cam cat timp ati avut lohii cele care ati ascut mai devreme si prin cezariana?
4. a mai avut cineva dureri la urinat dupa si cat timp? Ati luat ceva pt. asta?
MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008
1. a mea ragaie destul de repede, dar nu intotdeauna. adica uneori nu ragaie deloc si atunci o culc pe dreapta sa nu se inece daca-i vine inapoi.
2. ohoooo!!!! aveam niste picioare de nu-mi incapeau papucii de casa mi-i taram pe holurile spitalului ca un aurolac. nu era om in spitalul ala sa nu-mi spuna "vai, ce picioare umflate aveti!!!"
de parca eu nu le vedeam. ce-am facut? nimic. la vreo 3 zile dupa ce am ajuns acasa m-am trezit cu ele desumflate, de-mi pareau acum asa de subtiri!!!!3. eu de ieri nu mai am (am nascut acum fix 3 saptamani)
4. eu nu. eu nici n-am avut sonda, ca m-am concentrat sa fac pisu singura de teama sondei
nu in ultimul rand, bun venit acasa, ai o fetita superba
georgiana, mami de gogoasa balerina
maimutzica cu urzica
chinabulina spune:
quote:
Originally posted by MsBB
Vecinaaaaaa?????????? Am uitat sa-ti zic ca ai o gogoshik de nota 10. Sa fiti sanatosi si fericiti! Se vede din poze ca sunteti o familie implinita si fericita!
Ziceai ceva de kk? Cum de ai ajuns la analizele alea? A fost ceva in neregula? Scuze daca ai mai zis dar am cam lipsit de pe forum si ma simt un pic pe din-afara.
Sper ca se rezolva toate si o sa fie totul bine.
Miss - super tari pozele!
Adriana mamide
Andra
noastra!
multumim frumos, ma bucur ca-ti place gogoasa mea
. si da, ziceam ceva de kk ma bucur ca ai maiscris, chiar ma intrebam ce faci, cum esti. nu te-am vazut cu pitica prin oras sau prin parc. noi iesim zilnic, de 2 ori pe zi
mai citesc dinurma si mai revin
maimutzica cu urzica
alina_anto spune:
Ina Felicitari!!! Sa va bucurati de bebelina si sa fie sanatoasa, frumoasa si norocoasa!!
Laura Multumim de sustinere
Eu am chemat totusi dr. pediatru...dar mi-a spus ca ea este perfect sanatoasa! Dar il tot intrebam de ce plange atata daca nu are nimic, este normal? Si mi-a spus ca da, sunt copii mai agitati, mai rautaciosi..., mai nervosi...offf..se pare ca Sara este unul dintre ei...

A felicitat-o dr pt cum arata, a luat foarte bine in greutate, doar ca este mancacioasa..A vazut-o si dr. in timp ce o alaptam si radea si el de felul in care mananca Sara, e asa lacoma.. Bine ca nu mai este constipata si ca face kk normal, ca altfel nu stiu ce ne faceam..
Mi-a zis sa nu mai imi fac probleme ca plange, pt ca asa fac copiii mancaciosi, ei fac colici pt ca mananca des si repede... Oricum, mai bine asa decat sa nu manance...
Se pare ca perioada asta mai agitata dureaza pana pe la 3 luni..
Sper sa doarma in noaptea asta..![]()
Acum doarme de vreo 2 ore..isi face siesta..
se recupereaza ca sa prinda puteri pt la noapte
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/SaraMariaScortisoaraCuGeneLungi
Alina
SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!
alexuta75 spune:
Am cumparat batistuta bebelusului si sunt f multumita. Am reusit sa-I scot mucisorii si chiar i-a placut! Multumesc fetelor care mi-au raspuns si m-au determinat sa o cumpar!
Mihaela, ma bucur ca bebelina ta ia in greutate. Asta e bine. Noi maine facem fix o luna si vreau sa o cantaresc sis a vad cum ii merge.
Alina, aceeasi problema o am si eu, Antonia ziua doarme dar noaptea nu prea. Plange, se agita, mai ales dupa baie e ceva groaznic. Vrea sa o iau in brate, sta la san si-l morfoleste, ca de supt nu suge, plange, da din picioare. Maine vine si la mine dr sa vad ce zice. Oricum, vb cu dr si vezi si tu ce parere are.
Laura, si eu dorm f putin noaptea, aprox 4-5 ore per total, sunt nopti in care mai putin chiar. Si eu imi fac griji cu productia de lapte, fiindca mi se pare ca am, darn u cine stie ce. Sa vad maine cat a luat in greutate si abia atunci ma pronunt.. Bebelina mea doarme maxim 2,5 ore legate, mai mult nu a dormit niciodata. Noaptea am luat-o cu mine in pat ca ma capiase. Nu vrea in patut, cum o pun se trezeste si ulaaaa, de m-a zapacit. Azi a dormit toata dimineata, am scos-o afara 2 ore si in casa doarme . Iar ma asteapta o noapte lunga.
Chinabulina, si eu am bocit ieri toata ziua. Imagineaza-ti ca de la ora 16 pana la ora 23 a stat numai in brate, treaza, si din cand in cand mai si urla. Si pe cea mare care tipa ca: vrea sa manance, vrea sa faca kk, vrea sa se joace cineva cu ea, vrea sa-I citesc o carte, vrea sa coloram…….. Sincer, imi venea sa plec in lume. Asta e, astept sa treaca odata perioada asta
Jackie, nu avem ce face decat sa rezistam noptilor nedormite. Norocul e ca in ca perioada asta trece repede. .
Alexandra, mamica de fetite
alexuta75 spune:
quote:
Originally posted by alina_anto
Ina Felicitari!!! Sa va bucurati de bebelina si sa fie sanatoasa, frumoasa si norocoasa!!
Laura Multumim de sustinere
Eu am chemat totusi dr. pediatru...dar mi-a spus ca ea este perfect sanatoasa! Dar il tot intrebam de ce plange atata daca nu are nimic, este normal? Si mi-a spus ca da, sunt copii mai agitati, mai rautaciosi..., mai nervosi...offf..se pare ca Sara este unul dintre ei...A felicitat-o dr pt cum arata, a luat foarte bine in greutate, doar ca este mancacioasa..A vazut-o si dr. in timp ce o alaptam si radea si el de felul in care mananca Sara, e asa lacoma.. Bine ca nu mai este constipata si ca face kk normal, ca altfel nu stiu ce ne faceam..
Mi-a zis sa nu mai imi fac probleme ca plange, pt ca asa fac copiii mancaciosi, ei fac colici pt ca mananca des si repede... Oricum, mai bine asa decat sa nu manance...
Se pare ca perioada asta mai agitata dureaza pana pe la 3 luni..
Sper sa doarma in noaptea asta..
Acum doarme de vreo 2 ore..isi face siesta..se recupereaza ca sa prinda puteri pt la noapte
AlinaSARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!
Alina, si Antonia mananca la fel, repede si se ineaca. Inseamna ca fetitele noastre au ceva in comun :)
Nu-ti face griji, sa stii ca si Alexia a fost la fel, pana la 6-7 sapt dormea ziua si noaptea era treaza si urla. Si apoi agitata e de cand am nascut-o dar in rest e super ok. Se pare ca asa sunt fetitele noastre si tb sa ne obisnium cu ele si sa ne adaptam programului lor. Abia astept sa vina maine pediatra sa o cantareasca. Sunt curioasa cat a luat.
nu dispera, odihneste-te si tu. Eu chiar acum ma intind putin, ca stiu ca la noapte voi avea de stat treaza.... Am inceput sa stiu emisiunile nocturne. O sa-mi fac si eu ca gabitza o aprovizionare cu dvd-uri
Uff, am uitat sa felicit proaspata mamica. Sa fii sanatoasa tu si bebe si sa aveti parte de tot ce va doriti
Alexandra, mamica de fetite
alina_anto spune:
Jackie Tu cum te descurci cu doi copii? Cine te ajuta? Eu abia astept sa implineasca Sara 1 luna si sa o masoare, sa o cantareasca, sa vedem daca a ajuns la 4 kg.
AlexutaImi pare rau ca si tu esti chinuita...Dar sa privim partea buna a lucrurilor: fetitzele nascute in zodia Taur stiu de la inceput ce vor, asa ca incearca sa se impuna. Sunt sigura ca vor reusi tot ce isi propun, atunci cand vor creste!
Ma bucur ca ti-ai luat batista bebelusului! Ai vazut ce utila e?? pe langa faptul vca ii curata bine nasucul, o si calmeaza!
Alina
SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!
Jackie spune:
quote:
Jackie Tu cum te descurci cu doi copii? Cine te ajuta? Eu abia astept sa implineasca Sara 1 luna si sa o masoare, sa o cantareasca, sa vedem daca a ajuns la 4 kg.
AlexutaImi pare rau ca si tu esti chinuita...Dar sa privim partea buna a lucrurilor: fetitzele nascute in zodia Taur stiu de la inceput ce vor, asa ca incearca sa se impuna. Sunt sigura ca vor reusi tot ce isi propun, atunci cand vor creste!
Ma bucur ca ti-ai luat batista bebelusului! Ai vazut ce utila e?? pe langa faptul vca ii curata bine nasucul, o si calmeaza!
Jackie spune:
quote:
Ei, eu ma descurc relativ usor, ca fata cea mare are 9 ani...N-am avut probleme cu ea, mai ales ca are transport asigurat la scoala. Sa vedem in vacanta, cind va fi acasa toata ziua
Imi pare rau pentru voi, dar poate n-o sa faca Sara la fel in fiecare noapte. Poate oboseste si ea...
Alexuta, eu sunt resemnata. Ca pregatire pentru la noapte am bagat un somnic acum, linga bebe... doar o ora jumate, dar se simte.
cleo78 spune:
alina, cred ca ar fi bine sa incerci sa ii separi ziua de noaptea. Adica, io ziua, tin fata cu lumina, cu radio, faca galagie , noaptea, dupa baitsa o mai pun la san dar deja cu lumina stinsa, doar cu lumina de veghe (care e becul de pe hol). Nu adoarme tot timpul, o mai aud cum se joaca, cum chitsaiie, daca plange o linishtesc cu leganatu patului cu totul , sau cu vb in shoapta, ziua niciun tr-un caz, vorbim tare.
Se pare ca a invatsat treaba.
Ca altfel.. ne mancam zilele.
Sau am io o fata fantastica, si imi asum meritul ca EU i-am separat ziua de noapte?
Daca o mai si indop, ma linishesc si imi ridic statuie.
Sau nu, ca nu merit. Mamele cu 2 copii merita. Ca io, dupa unele nopti cand ma trezesc de 3-4 ori, si imi vine sa ma dau cu
, ma incurajez si imi zic: daca mai aveam inca unu, care venea plangand ca vrea apa si sa doarma cu mine.... aia era de 

.
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
povestea nashterii
gabitzam spune:
Cleo, zici bine ce zici, piticii inca nu fac deosebire intre zi si noapte, nu au ritmul de zi-noapte. Asa se si recomanda, ca seara si noaptea sa nu fie lumina puternica, sa-l iei usurel si mai fara zgomot, cu muzica in surdina eventual.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

de
noastra!