Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (87)
Raspunsuri - Pagina 19
Doloress spune:
Buna fetele, am zis ca am sa am mai mult timp acuma ca a venit mami meu la mine, insa nu stiu cum parca am mai putin ! Desi mama ma ajuta mult de tot, mai ales la preluarea treburilor gospodaresti, o adevarata binecuvantare.
Felicitari Inais pentru o nastere asa rapida, era si de asteptat ca tu ai fost sportiva noastra ! Iasmina Ana Maria, bine ai venit pe lume !
Bafta multa urmatoarelor, oua cu surprize, Lorich Melly, Andorra si care mai doreste, care mai pofteste!
Au mai ramas putine fete active, si eu tot acum trebuia sa nasc, mai am vreo 2 saptamani. ![]()
Bun re-venit acasa noilor mamici, am citit povesti tare emotionante si am vazut poze cu pitici tare scumpi ! Elenuca, Monik, Lily, Fecian !
DanaH wow, kk de 2-3 ori pe zi! Esti o fericita, nu are cum sa fie constipatie. Al meu face o data la 3-4 zile si eu mor de grija si aici toti imi zic sa stau calma ca cica nu e constipat, cica numai atunci cand face tare ar fi, daca face rar dar moale ar fi OK. I-am dat suc de prune cum a zis doctorul dar a vomitat tot si a facut tare urat, normal, stomacelul lui nu e pregatit sa digere asta. Asa ca am renuntat. Ultima data i-m pus jumatate de supozitor cu glicerina, nu stiu cat de corecta e si metoda asta, mai ales ca nu am intrebat nici un medic. Insa cand il vad chinuit tot, cum se congestioneaza la fata, as face orice sa il vad scapat, mai ales ca dupa ce face si umple vreo 3 pampersi e asa de linistit !
Miss si eu m-am procopsit cu vergeturi, cu toate ca m-am dat cu crema in fiecare zi. Am si pe burta, si pe coapse, au aparut mai ales dupa nastere, deci sa te astepti sa apara si mai apoi. Asta este, pe mine nu ma deranjeaza chiar asa de tare, nu am un sot care sa ma vrea miss, chiar lui ii plac micile imperfectiuni, la plaja nu imi place costumul din doua piese, mereu am avut unul intreg. Apoi nici nu imi place sa fac plaja, ideea mea de vacanta e colindatul si vizitatul.
Regret si eu tare ca nu am facut mai multe pozici asa faine ca ale tale cu burtica, poate la urmatoarea sarcina… Desi atunci o sa fiu si mai ocupata, cu Patrick pe langa mine.
Si noi am stabilit demult botezul, il facem la un restaurant romanesc, mi se pare super avantajos, aperitive calde, reci (vreo 15 feluri), sarmale, gratar si tort, bautura toata la discretie, toate astea 75 de dolari meniul, in euro vine cam 50 deci nu e cine stie ce scump. Peste tot daca am fi mers ne-ar fi costat separat bautura o gramada, deci mai avantajos mi se pare asa. Invitatiile le facem sub forma de coperta de revista, am sa va pun una cand va fi gata, Deci o sa fie ca o coperta de revista de scandal, o sa scrie mare Patrick ca titlu, si poza lui pe fundal, apoi titluri pe langa : Breaking news : It’s official : he will be baptised, shocking details from his parents, am sa pun un exemplu, sa vad daca il puteti vedea, e super nostima invitatia : www.intimateinvitations.com/Inventory/Baptism/Magazine/Images/BP-MG-RD.jpg " target="_blank">Invitatie botez Sper sa iasa fain…
Obsesia cu respiratul am avut-o si eu in primele zile, mai ales ca de la spital l-am luat direct de la aparate, chiar glumeam cu asistentele cand am plecat, le-am intrebat daca nu imi dau si un monitor cu mine acasa ! Dar apoi mi-a trecut, acum dorm dusa cand prind ocazia.
Noi suntem bine, crestem vazand cu ochii, ia sa va uitati aici ce frumos am crescut in prima luna : pozici.
Bouncerul pe care il vedeti in poze e mana cereasca, asa reusesc si eu sa mai am timp, ca va zisesem ca problema mea cea mare era eructatul si regurgitatul, el regurgiteaza si chiar dupa 2-3 ragaieli bune, de aceea eram nevoita sa stau cu el in brate o ora dupa masa, sa nu vomite. Acum insa il pun in bouncer care e inclinat si doarme dus !
Batista bebelusului e cea mai tare inventie ! Mi-a adus-o mama din Romania si uite asa am reusit sa scoatem toti mucisorii. Era atat de infundat ca nu mai putea respira deloc, ii dadeam de mancare cate o ora, lua o inghititura de lapte dupa care trebuia sa scot biberonul sa respire pe gura ca pe nas nu mai putea saracul. Dupa batista, alta viata, doarme ca un ingeras si respira tare frumos.
Alina si Alexuta imi pare tare rau sa aud ca plang bebelinele si nu dormiti ! Neaparat trebuie sa dormiti si voi cand dorm ele, ca altfel cred ca e de jale ! pupici de la noi
Eu multumesc lui Dumnezeu, nu am asa probleme, daca plange vreo 20 de minute legat deja e mult, si de obicei se linisteste pe burtica mea imediat.
Laura, stai linistita, si al meu necheaza toata ziua, am mers al doctor si am intrebat si a zis ca e normal, ca asa vorbesc bebelusii, asta se cheama baby talk. Se uita doctorul la noi razand, ne-a zis ca se vede ca e primul copil. A zis ca asta inseamna ca e vorbaret si comunicativ.
In rest, Patrick imi papa si urechile, cred ca vrea sa recupereze rapid diferenta. Aseara a mancat din doua in doua ore, la biberon, deci nu sa zici ca sta cu tzatza in gura. Am renuntat la ideea de alaptat, il chinuiam si pe el si pe mine prea tare. Ma mulg toata ziua, si ii dau cu biberonul, asta e treaba. Lapticul vad ca se mentine, am tot putin insa macar bine ca nu scade, 40 de ml la un muls. Asta e inconvenientul cu mulsul, pompa extrage cu aceeasi intensitate, si nu poti produce mai mult. Bebe trage tot mai puternic pe masura ce creste asa ca sanul pregateste tot mai mult lapte. Insa e bun si asa, cate putin de la mine, restul cu formula. Astept data de 11 iunie sa merg la doctor , sa vad cat a luat in greutate, eu il simt tot mai greu. Cred ca are ceva colici, dar nu tot timpul destul de rar, il apuca asa cate un plans isteric dar mai mult de 20 de minute nu tine.
Deja e un smecher si numai cu noi in pat vrea, asa ne-a adresat si primele zambete, care nu erau involuntare, cand il punem dimineata intre noi si il smotocim amandoi si il pupam, e tare fericit, gangureste si zambeste !
Of, si asa ziceam eu inainte ca nu va sta niciodata cu noi in pat, insa cand esti terminata de oboseala si somn si il pui in patutul lui dupa ce ai stat o gramada cu el in brate si atunci incepe sa planga, apoi il iei automat cu tine in pat, cad toate teoriile ! Si cand il vezi cum se linisteste ca prin minune, nu te mai gandesti la nimic. Am citit si un articol intr-o revista ca nu e chiar asa o chestie de aiurea sa dormi cu copilul in pat, daca iti iei cateva masuri de precautie, sa nu il sufoci, etc. Oricum noaptea toata o doarme la el in patut, numai spre dimineata ca premiu il punem putin cu noi.
Afara inca nu am iesit, ca e prea frig la noi , ploua si e vant in fiecare zi ! Mai ies asa pe balcon. Eu deja nu mai rezist psihic, abia astept sa ies odata !
Cam asta fetelor, va pup dulce pe toate, sper sa intru mai des !
Doloress si minunea mea Patrick
Povestea nasterii
simonacip spune:
Doloress, e tare scump Patrik, iar ideea cu invittia mi se pare geniala...as vrea sa gasesc si eu asa ceva in romana...oricum le trimit pe mail, dar e super ideea....
Alina...imi pare rau ca saratina e mai agitata..oof draga de ea...dar lasa ca trece si perioada asta de inceput care e mai grea.
Cleo, lasa ca o sa vezi ce o sa te descurci tu si cu 2 peste citiva ani, eu zic ca prima oara e mai greu, deja la al doilea nu mai resimti la fel...iar problemele sunt un pic mai multe, dar nu se dubleaza, e doar o adaptare la altceva si treaba cu 2 copilasi, nu e neaparat mai greu..
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
gabitzam spune:
Doloress, arata super fain bouncerul acela, as sta si eu in el ![]()
Iar micutul Patrick a inceput sa capete si el forme si alura de bebelus, chiar si niste falcutele ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
gabitzam spune:
Fetele, a nascut daniela_sb
Am primit SMS:
"04.06.08 - s-a nascut draga noastra capsunica Iunia Teodora. 3800g, 56cm, scor apgar 10. Daniela_sb"
alina_anto spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Fetele, a nascut daniela_sb
Am primit SMS:
"04.06.08 - s-a nascut draga noastra capsunica Iunia Teodora. 3800g, 56cm, scor apgar 10. Daniela_sb"
FELICITARI DANIELA!!!!!!!!!!
Sa va bucurati de capsunica voastra si sa te rafaci rapid!

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/SaraMariaScortisoaraCuGeneLungi
Alina
SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!
Doloress spune:
Daniela felicitari! Sa va traiasca minunea! Foarte interesant numele Iunia, imi place!
Gabita si mie imi place bouncerul, cred ca e tare confortabil. Are si vibratii si melodii si sunete din padure, din natura, e fain tare.
Simona pai daca trimiti pe mail ai putea sa faci ceva tot de genul asta, e si mai simplu.
Doloress si minunea mea Patrick
Povestea nasterii
Alysh spune:
Buna fetele,
Felicit si ei pe Inais si Daniela pt bebelusi, bravo dragi mamici, sanatate multa, sa va recuperati rapid, sa va traiasca bebelusii!!!
Simo, chiar mi-era dor de tine, dar si eu intru mai rar acum, abia mai apuc sa scriu cate un mesaj sau incep sa-l scriu si chiar atunci se trezeste bebe si tre' sa renunt si tot asa.
Laurita, da pe marsupiu scrie clar ca-l poti utiliza de la 0 luni
Leeloo, eu m-am referit la Cleo, ea are productie buna de lapte, deci poti sa-i faci ei propunerea. As vrea eu sa am lapte sa-l pot stoca....
Lilly, Elenuca, aveti niste fetite superbe! sa va traisaca.
Multumesc fetelor tuturor pt compllimente, ma bucur ca v-a placut filmuletul cu Vlad.
Va pup pe toate, mi-e dor sa stam la taclale mai pe-ndelete , dar sunt convinsa ca vin si vremuri de-alea...oare???
Eu sunt la curte acum ca e tati in delegatie si stau cu bebe de dimineata pana seara afara si e tare bine ca e aer curat, am scapat de tevile de esapament care ma ingrozeau. Acum bebe e cu mama, dar tre sa fug sa-mi fac un dush , sa-i mai aranjez lui bebe lucrusoarele ca acum vine ora de baitza. Pupici
Alina cu iubirea noastra, Vlad
simonacip spune:
Daniela_sb, 

sa-ti traisaca puiutza, iar tu sa te refaci repede...Fratiorul sa fie cuminte si intelegator acum in primele saptamini acasa ale micutei...Dolofanica bblina
Doloress, cum as putea s-o fac? nu-mi trebuie un format de revista? Sincer nu prea ma pricep, dar oricum, ideea e grozava..
Alysh
macar sa apucam sa ne vedem si noi intr-un parculet, asa cam peste o luna doua, multe, multe fete...cu bblusii, tare mi-ar placea.
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
babyname spune:
am revenit..am avut calculatorul stricat...
Felicitari noilor mamici..sa va traiasca bebelusii, sa fie cuminti, sanatosi si mancaciosi.

pt maicile ce urmeaza.
eu m-am recuperat mai greu dupa operatie...a 2 zi aveam uterul inca sus si am ramas asa cu el..la 10 zile am mers la scos fire...aveam infectie din cauza firelor dinauntru...am facut injectii, am luat antibiotice..a scazut productia de lapte..ma mulg si ii dau lui bb in biberon...ii dau si nan completare.
avem colici....plangem uneori..suntem rea de foame..noapte ne trtezim la 2 la 5 si stam cate 1 ora , 2 ore....depinde..cre ca dorm cam 4 ore legate uneori 5....
am fugit ca s-a trezit urlatica
iulia 2
ALEXIA NICOLE ( 17.06.08) si DELIA BIANCA(21.06.02)
http://www.flickr.com/photos/25977491@N05/?saved=1