Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (87)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexuta75 spune:

Felicitari, Daniela, sa fiti sanatoase sis a te recuperezi rapid!

Fetelor, am reusit sa dorm cam o ora jumate. Sunt pregatita pentru noaptea asta.
Noi ne pregatim de baita, asa ca va urez noapte buna, sigur nu mai intru azi. Va pupic pe toate

Alexandra, mamica de fetite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Doloress foarte dulce Patrickutul, nu mai zic e invitatie, super idee... citeam cum sunt strecurate acolo informatile de spre botez.

Daniela felicitari si sanatate multa, recuperare rapida si bebe mancacios si fara colicute!!!

Lori 40+ asteptand un bebe Robert
AMR: Oare cat???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

Doloress, arata super fain bouncerul acela, as sta si eu in el
Iar micutul Patrick a inceput sa capete si el forme si alura de bebelus, chiar si niste falcutele

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

si io si io. e super!!
Multa sanatate la puiuts si la mama!

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra

povestea nashterii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabitzam

Fetele, a nascut daniela_sb

Am primit SMS:
"04.06.08 - s-a nascut draga noastra capsunica Iunia Teodora. 3800g, 56cm, scor apgar 10. Daniela_sb"

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

bun venit, la lungutsa si grasutsa!! Sa fii sanatoasa,s i tu si mami!!1

povestea nashterii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Alysh

Buna fetele,

Felicit si ei pe Inais si Daniela pt bebelusi, bravo dragi mamici, sanatate multa, sa va recuperati rapid, sa va traiasca bebelusii!!!

Simo, chiar mi-era dor de tine, dar si eu intru mai rar acum, abia mai apuc sa scriu cate un mesaj sau incep sa-l scriu si chiar atunci se trezeste bebe si tre' sa renunt si tot asa.

Laurita, da pe marsupiu scrie clar ca-l poti utiliza de la 0 luni

Leeloo, eu m-am referit la Cleo, ea are productie buna de lapte, deci poti sa-i faci ei propunerea. As vrea eu sa am lapte sa-l pot stoca....

Lilly, Elenuca, aveti niste fetite superbe! sa va traisaca.

Multumesc fetelor tuturor pt compllimente, ma bucur ca v-a placut filmuletul cu Vlad.

Va pup pe toate, mi-e dor sa stam la taclale mai pe-ndelete , dar sunt convinsa ca vin si vremuri de-alea...oare???

Eu sunt la curte acum ca e tati in delegatie si stau cu bebe de dimineata pana seara afara si e tare bine ca e aer curat, am scapat de tevile de esapament care ma ingrozeau. Acum bebe e cu mama, dar tre sa fug sa-mi fac un dush , sa-i mai aranjez lui bebe lucrusoarele ca acum vine ora de baitza. Pupici

Alina cu iubirea noastra, Vlad

m-am trezit. ce e cu mine?

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Mihaser – frumoasa fetita, sa va bucurati de ea si sa fie sanatoasa
Ancaurn ridicam din nou fetele in picioare
Inais- felicitari.Bine ai venit pe lume Iasmina Ana Maria, sa fii sanatoasa mica printesa.
Miss Parker- apropos de caputul lui bebe. Si eu si tati suntem mai caposi. M-am uitat la eco la bebe, dar nu stiu cum este notate circumferinta capului. Ar trebui sa aibe maxim 10 cm , nu ?.... aaaa aseara m-am uitat la pozele tale , doamne in cate locuri ai fost, vreau si eu sa vizitez europa.; foarte frumoase poze. Nu am inteles de ce ai scris asa despre copilaria ta, insa o sa caut in capitolele de inceput poate gasesc acolo explicatii
Monik asteptam poze cu mami si printesica Sara. Sa stii ca dc aveam fata o chema tot asa Sara Maria – e un nume tare frumos
Felicitari Daniela- sa iti traiasca capsunica , sa fie sanatoasa si mancacioasa

Eu am fost azi la dr familie si mi-am luat concediu prenatal, apoi m-am dus pe la serviciu. Si acolo m-am apucat de treaba si am stat de la 1 la 6 . Nu ma mai duc curand, cum ma prind colegii cum ma baga in febra muncii. Dar sincer, mi-a placut.

Poze
Nicole 38+
DAVID ADRIAN
Bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maiiunie2008 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

DAna H, ce mamica curajoasa! si eu mi-as dori 3 copii...sper sa vad, in timp, cum decurg lucrurile si financiar si la noi...

Cleo Buna treaba cu separatul zilei de noapte!
Alina_anto.. ooof, bine ca nu dureaza o vesnicie starile astea. ca tare mi-e mila. Mircica al meu a dormit azi toata ziua, cat am fost la dentist nu a zis nici pas. Tare mie ca stiu ce soarta am diseara/

Alexutza si tu esti o eroina..de fapt toate mamicile cu 2 copii sunt!

Eu am venit de la dentist unde mi-a gaurit dintele, mi-a drenat puroiul si m-a trimis la radiografie.
Acolo am constata ca am granulom, ajung pe mana lui barbatemiu sambata viitoare trebuie sa ma taie..
Imi pare rau ca iar imi va face anestezie si iar sarim o masa de san.
Acum am muls 70 ml. Nu e mult, dar e laptele lui bb al meu si-mi pare asa rau sa-l arunc...

Sambata asta m-am programat si eu la Medicover cu Mircea sa vedem la un pediatru oarecare, care era liber.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/MirceaIoanBbDeLaurita
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput