Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (87)
Raspunsuri - Pagina 16
simonacip spune:
Cu colul moale nu stiu ce sa zic, la prima sarcina aveam col de 42 cm, tare si inchis si m-a apucat nasterea brusc, cind nu ma asteptam, iar acum cu col moale, deschis din sapt 34, cu ulei de ricin si etc, am nascut tot in sapt 40 ca prima oara si repede in ambele cazuri... deci nu mai vad reguli aici
Dana, dc aveti doar 20 invitati e super, scapati usor cu bauturile si tortul. Iti recomand tort de la Agapitos, e grozav... iar cu hainele, de ce nu-ti cumperi o rochie larga, strinsa sub sani, cum se poarta acum, pe aia o sa o poti purta si cind slabesti cele 8-9 kg in plus...
Elenuca, bravo, imi place sa nu stati mult pe ginduri, ca miine ne plimbam bblusii in jurul lacului...
Lorich, un rind si pt tine, draga noastra 

Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
simonacip spune:
Inais

felicitari pt o nastere asa usoara si rapida...!!!
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
MissParker spune:

inais![]()

Felicitari si multe urari de bine, o refacere cat mai rapida si laptic mult si bun!!
Sa-ti traiasca printesuca Iasmina Ana Maria, sa aveti parte numai de bucurii impreuna, sa fie sanatoasa, papacioasa si necolicoasa!!
Bravo pentru nasterea rapida si usoara, sunt curioasa daca s-a mai ajuns la peridurala (banuiesc ca nu). Vezi, soarta le aranjeaza pe toate cum nu se poate mai bine
Eu nu indraznesc sa-mi fac asa iluzii, Daviducul a trecut deja de o saptamana de granita celor 3 kile, plus cu capsorul ceva mai mare decat in grafic, ma indoiesc ca va veni asa usor, dar de sperat tot sper... Doamne-ajuta!
Eu am dormit de la 2:30 pana la 9 aproape neintoarsa, eram moarta de somn de ieri. Am lenevit, m-am mai uitat la TV, acum mananc niste capsuni meseriase (apropo, maica-mea a mancat cand era gravida cu mine tone de capsuni si nu sunt alergica la nimic si ador capsunile!!). Peste o ora plec in oras, ma duc sa mananc la McDonald’s ca am o pofta mare de un Fish Mac, apoi la doctor, apoi la acupunctura, iar diseara cand ma intorc vreau sa mai vad cel putin inca un bebe pe lista, ati auzit? ![]()
iulia, ancaurn, melly -
Asteptam si de la voi vestea cea mare!! Hai, fetele, ca azi si maine trebuie sa ploua cu bebei, prea se odihneste lista aia de cateva zile incoace!
simonacip, meserias meniul de botez, dar si o caruta de bani... Ah, la chestia cu fluturele negru te inteleg perfect (parca te si vad luptandu-te cu el), si mie mi-e frica si scarba concomitent de asa ceva, iar Bogdan ma enerveaza tot zicand „Hai, draga, ca sunt inofensivi“... Or fi inofensivi, dar imi vine sa vomit cand ii vad, nu am ce sa fac... Noi ne ferim ca naiba sa lasam geamurile deschise cand aprindem luminile, ca si aici avem tot felul de insecte nenorocite (de ex. tantari din aia imensi – care tot inofensivi sunt, dar la fel de scarbosi!). Acum ca a venit caldura, e greu sa te feresti de asa ceva. Noi stam la etajul 1 si deci avem uneori si mici paienjenei prin casa (de aia nu mi-e frica, ii scoatem cu paharul si cu o ilustrata si-i aruncam pe balcon).
andora, la tine bebe e capos rau, nu vrea sa iasa nici cu inductie, mama draga! Dar las’ ca stie el mai bine cand e pregatit...
Nicole, dulce rau de tot patutul ala cu ursulet 
mihaser, am vazut doar o singura pozuta, dar cu o bebita atat de dulce ca-ti vine s-o giugiulesti si s-o papi toata
DanaH, bine-ai revenit
Eu am tinut neaparat sa imortalizez totul, evolutia sarcinii aproape saptamanal, fiindca stiu sigur ca e prima si ultima, deci nu voi mai avea nici o sansa sa mai fac asta... Nu neglija dintii, dupa aceea vei avea si mai multe dureri si costurile vor fi aceleasi, daca nu mai mari... Si aici te indoaie cat trebuie sa platesti pe langa ce-ti achita asigurarile, si totul e din ce in ce mai scump... Bafta cu slabitul si cu botezul!
In incheiere, ca de obicei, pt. toata lumea, fara numar

Felicia
37+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
monik16 spune:
Bag si eu majorete pt. Iulia! Nastere usoara!

Si pt. Ancaurn! 

Inais, felicitari!!!! Sa-ti traiasca printesa!

In dimineata asta m-am trezit cu picioarele dezumflate!!! In sfarsit!!!
Leeloo, iau ergomet, a zis sa-l iau 3-4 zile. Azi e deja a 4-a... Am observat ca curge numai dupa ce il iau...
Ce bine ca mergeti la plimbare... Abia astept sa iesim si noi.
DanaH si bebelina mea incepe sa sughita cand insist cu ragaitul...Si mi-e asa mila de ea...
Multumesc tuturor fetelor pt. raspunsuri. 

MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008
melly23 spune:
felicitari inais!!!!!!

sa aveti parte de fericire si numai sanatate si un bb necolicos si cuminte!!!

iulia ce o fi facut oare????
am venit si noi de la doctor!!!se speriase dr. cand i-am zis de scurgerea aia de apa, ca de ce nu m-am dus mai repede si mo certat umpic dar dupa ce m-o controlat, s-o calmat!!!e de la o colpita micotica ce am facut-o, luau-o-ar naiba!!!

si am stabilit ca daca nu nasc pana luni, luni facem cezariana!!!inducere nu prea putem ca e colul inchis, neschimbat!!!asa ca pe luni intru si eu in marea aventura a vietii!!!deci ma puteti trece si pe mine la cezariane programate pe data de 9.06.2008!!!deci ma tem de mor@@@@

eu nu stiu ce e aia anestezie sau operatie!!n-am fost niciodata internata!!!

ziceti-mi careva cum e cu cezariana!!!!!please!!!!

Asteptam un fluturas puturos!!!! Amelia Gabriela
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by MissParker
inais
![]()
![]()
Felicitari si multe urari de bine, o refacere cat mai rapida si laptic mult si bun!!
Sa-ti traiasca printesuca Iasmina Ana Maria, sa aveti parte numai de bucurii impreuna, sa fie sanatoasa, papacioasa si necolicoasa!!
Bravo pentru nasterea rapida si usoara, sunt curioasa daca s-a mai ajuns la peridurala (banuiesc ca nu). Vezi, soarta le aranjeaza pe toate cum nu se poate mai bine![]()
Eu nu indraznesc sa-mi fac asa iluzii, Daviducul a trecut deja de o saptamana de granita celor 3 kile, plus cu capsorul ceva mai mare decat in grafic, ma indoiesc ca va veni asa usor, dar de sperat tot sper... Doamne-ajuta!
Eu am dormit de la 2:30 pana la 9 aproape neintoarsa, eram moarta de somn de ieri. Am lenevit, m-am mai uitat la TV, acum mananc niste capsuni meseriase (apropo, maica-mea a mancat cand era gravida cu mine tone de capsuni si nu sunt alergica la nimic si ador capsunile!!). Peste o ora plec in oras, ma duc sa mananc la McDonald’s ca am o pofta mare de un Fish Mac, apoi la doctor, apoi la acupunctura, iar diseara cand ma intorc vreau sa mai vad cel putin inca un bebe pe lista, ati auzit?
iulia, ancaurn, melly -![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Asteptam si de la voi vestea cea mare!! Hai, fetele, ca azi si maine trebuie sa ploua cu bebei, prea se odihneste lista aia de cateva zile incoace!
simonacip, meserias meniul de botez, dar si o caruta de bani... Ah, la chestia cu fluturele negru te inteleg perfect (parca te si vad luptandu-te cu el), si mie mi-e frica si scarba concomitent de asa ceva, iar Bogdan ma enerveaza tot zicand „Hai, draga, ca sunt inofensivi“... Or fi inofensivi, dar imi vine sa vomit cand ii vad, nu am ce sa fac... Noi ne ferim ca naiba sa lasam geamurile deschise cand aprindem luminile, ca si aici avem tot felul de insecte nenorocite (de ex. tantari din aia imensi – care tot inofensivi sunt, dar la fel de scarbosi!). Acum ca a venit caldura, e greu sa te feresti de asa ceva. Noi stam la etajul 1 si deci avem uneori si mici paienjenei prin casa (de aia nu mi-e frica, ii scoatem cu paharul si cu o ilustrata si-i aruncam pe balcon).
andora, la tine bebe e capos rau, nu vrea sa iasa nici cu inductie, mama draga! Dar las’ ca stie el mai bine cand e pregatit...
Nicole, dulce rau de tot patutul ala cu ursulet
mihaser, am vazut doar o singura pozuta, dar cu o bebita atat de dulce ca-ti vine s-o giugiulesti si s-o papi toata![]()
DanaH, bine-ai revenitEu am tinut neaparat sa imortalizez totul, evolutia sarcinii aproape saptamanal, fiindca stiu sigur ca e prima si ultima, deci nu voi mai avea nici o sansa sa mai fac asta... Nu neglija dintii, dupa aceea vei avea si mai multe dureri si costurile vor fi aceleasi, daca nu mai mari... Si aici te indoaie cat trebuie sa platesti pe langa ce-ti achita asigurarile, si totul e din ce in ce mai scump... Bafta cu slabitul si cu botezul!
In incheiere, ca de obicei, pt. toata lumea, fara numar![]()
![]()
![]()
Felicia
37+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
missparker, tu cui dai sms la nashtere???
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra povestea nashterii
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by melly23
felicitari inais!!!!!!sa aveti parte de fericire si numai sanatate si un bb necolicos si cuminte!!!
iulia ce o fi facut oare????
am venit si noi de la doctor!!!se speriase dr. cand i-am zis de scurgerea aia de apa, ca de ce nu m-am dus mai repede si mo certat umpic dar dupa ce m-o controlat, s-o calmat!!!e de la o colpita micotica ce am facut-o, luau-o-ar naiba!!!si am stabilit ca daca nu nasc pana luni, luni facem cezariana!!!inducere nu prea putem ca e colul inchis, neschimbat!!!asa ca pe luni intru si eu in marea aventura a vietii!!!deci ma puteti trece si pe mine la cezariane programate pe data de 9.06.2008!!!deci ma tem de mor@@@@
eu nu stiu ce e aia anestezie sau operatie!!n-am fost niciodata internata!!!
ziceti-mi careva cum e cu cezariana!!!!!please!!!!
Asteptam un fluturas puturos!!!! Amelia Gabriela
hai moralul sus, si da cu banul. Daca vrei naturel, mai incearca cu
, daca vrei cezariana, iote ca vine si aia. Vorba aia, de nascut tot vei nashteo
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra povestea nashterii
Lorich spune:
Melly si tu???? Vad ca toata gasca fetelor vesele cu dpn-uri pe 3-4 iunie se duce luni, marti...
Miss Inais nu a mai facu peridurala, a zis ca atunci cand avea durerile cele mai mari, avea deja dilatatie 10, deci si-a rezolvat dilema de ieri; da, uite ca viata le aranjeaza pe toate!
Lori
40+
asteptand un bebe Robert
AMR: Oare cat???
Reallaura spune:
Alina_anto imi pare rau de problemutze cu Sara,crezi ca au inceput colicii?
Eu zic ca merita sa incerci cu tzitzi, ca-l adoarme, apoi o legeni bine si o pui in patut, prinzi niste ore de somn. Bine, merita incercat, ca poate nu merge nici asa
2 fetitze frumoase.
Dana H bine ai revenit, vhiar ma intrebam de ce nu mai scrii.
vrei sa faci al treilea bb? TI-a spus dr ca e ok dupa 2 cezariene???
Inais felicitari pentru nasterea rapida. si usoara??? Suuuper.
Sa traiasca Iasmina Ana Maria sa se faca mare si sa va bucure
Missuof, iar te rasfeti tu acolo cu papa buun.
Elenuca eu ii pun in baita din ceaiul de galbenele/musetel pe care il folosesc la clatit. atat. Sa stii ca si Mircea plangea rau la baie pana i-a cazut buricutzul.
sau pana s-a obisnuit cu ideea...nu stiu ce sa zic.
acum e tare cumintel, ii place.
la schimbat scutecele inca tipa ca din gura de sarpe, de fiecare data, si dupa baie, si la orice alt schimbat de scutec.
Lorich nu-i nimic, bucura-te de ultimele zile si mai asteptam nitel. Ma fa niste pozici sa nu regreti dupa aia ca nu ai suficiente. si evident, share!!!
La 3 fug la dentist, ma programasem sambata, dar nu mai rezist si mi-e sa nu se umfle si sa fc puroi, sa dau in altele.
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/MirceaIoanBbDeLaurita
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura
MissParker spune:
Cleo, stii cui trimit eu SMS la nastere? Cui intreaba
Chiar ieri am intrat pe contul de mail si am luat numarul tau, presupun ca nu te superi, nu?
Mi-am scos si eu "mustacioara" cu ceara, m-am ras si la doamna pasa (din 3 incercari
), ocazie cu care m-am uitat mai atent in oglinda si am constatat ca ... gata, pana aici mi-a fost ... au aparut doua grupulete de vergeturi in josul burticii, pe stanga si pe dreapta... Asta e, la ditamai burta, ce ma asteptam... Dar oricum nu e asa dizgratios precum ma temeam... Dam in continuare cu creme si uleiuri si se vor mai retrage ele pe parcurs... asta sa fie problema cea mare...
Gata, v-am pupat, revin diseara cu noutati si sper sa am ce citi! Adica vesti bune si bebei noi!