Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (87)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Dana sarutmana, sa ai dreptate si tu si Simo
Lorich asa deeeeeci hehe hai poate facem coada la masa de nascare... ce bine ca ai colul moale, inseamna ca n-o sa te chinui mult ..macar am vazut cu ochii mei ca intr-adevar personalul se poarta f frumos cu tine acolo... chiar, eu n-am vb cu dr caam zis ca nu e nevoie din moment ce osa nasc usor , dar acoloiti face peridurala daca n-o ai cumparata d-inainte?

Pogonici mic
Gogoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Ma scuzati ca dau buzna la voi, dar am venit special cu un rand de majorete pt INAIS !!!!

Sibylle saptamana 37

Nasterea ariciului junior Poze cu noi si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

quote:
Originally posted by andora

Dana sarutmana, sa ai dreptate si tu si Simo
Lorich asa deeeeeci hehe hai poate facem coada la masa de nascare... ce bine ca ai colul moale, inseamna ca n-o sa te chinui mult ..macar am vazut cu ochii mei ca intr-adevar personalul se poarta f frumos cu tine acolo... chiar, eu n-am vb cu dr caam zis ca nu e nevoie din moment ce osa nasc usor , dar acoloiti face peridurala daca n-o ai cumparata d-inainte?

Pogonici mic
Gogoasa

Da, teoretic poti face dar e tare complicat practic; trebuie sa fii dimineata, s-o prinzi pe dr. Predescu, ca altfel..altii nu pun, nu stiu naiba sa-i ia. Substanta am cump. de la farmacia Academia, cu reteta de la dr ginecoloc, am dat 25 lei; cateter iau de la farmacia spitalului la mom respectiv - ala cost 50 lei.
Pup si paote prinzi petrecerea !

Lori 40+ asteptand un bebe Robert
AMR: Oare cat???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ce o face dragutza de Iulia? Tot ma gandesc la ea ca trebuie sa fi nascut deja pina acum.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Elenuca ce bine-i sade scufitei rosii in patucul de printesaaaa
Lori multam fain de info...eu inca sper ca daca-l las pe bebeloi sa iasa cand vrea elo samearga rapid ca lafii-mea... plus ca mi-eteama de orice injectie in coloana fiindca cred ca am o spina bifida oculta taman cu semnul prin locul acela si nu stiu cum reactionez...

Hai ca si eu sunt curioasa ce fac mamicile aflate in focuri acum... Ma gandeam la Anca si tot citeam de inducere, poa'sa dureze si 2-3zile.... offfff... bai nene si la fii-mea intr-o ora de contractii la 5 minute eram dilatata 8

Pogonici mic
Gogoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by elenuca

Lily, am vazut puiutzul tau, un scumpic si tu arati foarte bine
Fecian, se vede ca ii place in baita, noi avem o problema cu dezbracatul, oare o fi pudica? In momentul in care o dezbracam incepe sa scartaie si continua asa toata baita, cu toate tehnicile noastre de linistire. O sa mai exersam la capitolul asta.

Fetele voi ii puneti ceva in apa de baita? Pe noi ne-a invatat dr sa punem 3 pliculete de galbenele, cica ar face bine la pielicica.

Gabitzam, multumim de aprecieri ,tu cum te mai simti?
Alina_anto un pupic si pentru tine
Lorich , adevarul este ca ne umple viata cu iubire puiutzul nostru drag. O sa vezi si tu in curand, tinem pumnii strans si scoatem agitatoarele
Miss, multumim frumos, cuvintele sunt sarace in a descrie frumusetea si profunzimea sentimentului de mama. Se spune ca unele femei sunt nascute sa fie mame, altele dobandesc darul asta abia dupa ce au nascut, eu cred ca mi-am dorit copilul asta chiar inainte de a ma naste... A grija cu contractiile, menajeaza-te cat poti de mult, stai la pat si muzica de relaxare, eventual simfonica, pe mine m-a ajutat foarte mult.
Magnetism mai ai putin si tu mami, hai ca o sa treaca repede si o sa-l poti tine pe Robertel in brate
Iulia83, multumesc iubita, multa bafta , curaj si stai linistita o sa fie bine, ai incredere in Doamne Doamne
Nicole1980, iubita, se apropie si la tine, incearca sa mai tii bebeul la caldurica
Hai bebe mic de Inais
Pupam surorile Simona, de astazi vrem sa facem acomodarea in balcon usor, usor, si cred ca saptamana viitoare iesim la plimbarica, abia astept ...

Ma cheama printesa, am zburat !

va pupic

Elenuca mami de Lizuca
http://community.webshots.com/album/563042337YGzSrI

si io mai fac asha. Bine, pana acum am pus plicuri de ceai pt Baitsa (care contin si galbenele, si sunatoare si musetel). De acu incolo, fol. galbenelele din dotare.

sinca un rand de pt fete.
Ce o fi facand fetele? am dat sms lui Inais.. dar inca nici un raspuns...

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Dragele mele m-a sunat Inais:

A venit pe lume Iasmina Ana Maria, o iubita de 2400g, 47 cm si scor APGAR 10!!!

Ina se simte foarte bine, a avut o nastere usoara si rapida, pe la 10-11 inca se mai plimba cu sotiorul pe holuri, la 12.10 a sosit pitica! E foarte fericita ca a sosit si minunea ei draga!!!

Bine ai venit pe lume Iasmina Ana Maria

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Lorich

Ina se simte foarte bine, a avut o nastere usoara si rapida, pe la 10-11 inca se mai plimba cu sotiorul pe holuri, la 12.10 a sosit pitica! E foarte fericita ca a sosit si minunea ei draga!!!

SA FII SANATOASA MICUTA SCUMPA
Inais refacere rapida si printesuca papacioasa!!!

Ce frumos sa citesti despre nasteri rapide

Pogonici mic
Gogoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by Lorich

bun venit!!!!
multa multa sanatate, sa fiti fericite si senine, si recuperare rapida. Si te asteptam acasa!!

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Bun venit pe lume micutei Iasmina Ana-Maria, draga de ea! Bravo mamicii Ina! Felicitari pentru asa o nastere!
Sa fie sanatoasa, sa creasca mare si frumoasa, sa-i bucure pe parinti si pe toti cei din jur!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput