Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (87)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

quote:
Originally posted by Reallaura

Ylari, parca tu ziceai dc aerisim cu bb in camera...eu nu. deschid siies cu el, cand ma intorc, inchid. nu am curaj, nu stiu...vreau sa-l vad mai mare..

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/MirceaIoanBbDeLaurita
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Nu, iubita, nu eu...

Eu stau cu geamul deschis permanent! :)

Altfel ramanem fara aer... Si asta de 2 sapt. Nu are fata nimic.

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Tocmai voiam sa zic si eu ca am primit SMS de la Anca, tot nenascuta este. Dar cine stie? Poate vine totusi azi, ca prea e o zi frumoasa!

Hai fetelor, Iulia, Ina, Anca !!!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Ancaurn tinem pumnii si tie si Iuliei si Inei .... of se pare ca ieri a fost o zi cam ostila....
MIhaser am vazut printesaEliana cum doarmeca un ingeras frumooooooos .... mama ce chef am de ieri de smotocit copii...

Pogonici mic
Gogoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Neata fetele!

Inais si Iulia

nu stiu ce sa ma mai fac cu Sara...De ieri, de la 8 seara, pana azi dimineata la 7 nu a dormit deloc!!!! Aseara i-am facut baie, masaj, a mancat si am crezut ca o sa doarma, dar....nu! Toata noaptea a plans, s-a agitat...nu mai stiam ce sa-i mai fac...A mancat totusi bine, de la biberon, din 3 in 3 ore. Ea plange pentru fiecare partz, cateodata cauta tzatza, dar nu de foame..iar ca suzeta nu vreau sa i-o dau.asa ca e intr-un continuu plans..
Cred ca o sa chem dr azi, sa mai vorbesc cu el..poate imi spune cum sa-i fac un program..Ziua e mai cuminte, mai doarme, dar seara si noaptea zici ca intra in razboi cu noi!!

Suntem terminati!!

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/SaraMariaScortisoaraCuGeneLungi

Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Alina of bafta cu plangacila mica.... cred ca sunteti epuizati..

Vai am vazut poze cu Lizuca-scufita rosie .... vreau si eu bebeeeee.....

Pogonici mic
Gogoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jackie spune:

quote:
Originally posted by alina_anto

Neata fetele!

Inais si Iulia

nu stiu ce sa ma mai fac cu Sara...De ieri, de la 8 seara, pana azi dimineata la 7 nu a dormit deloc!!!! Aseara i-am facut baie, masaj, a mancat si am crezut ca o sa doarma, dar....nu! Toata noaptea a plans, s-a agitat...nu mai stiam ce sa-i mai fac...A mancat totusi bine, de la biberon, din 3 in 3 ore. Ea plange pentru fiecare partz, cateodata cauta tzatza, dar nu de foame..iar ca suzeta nu vreau sa i-o dau.asa ca e intr-un continuu plans..
Cred ca o sa chem dr azi, sa mai vorbesc cu el..poate imi spune cum sa-i fac un program..Ziua e mai cuminte, mai doarme, dar seara si noaptea zici ca intra in razboi cu noi!!

Suntem terminati!!

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/SaraMariaScortisoaraCuGeneLungi

Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Cel mai bine intreaba dr - mi se pare mult sa nu doarma chiar toata noaptea..Of, of, biata de tine! Eu ii dau tzitzi si pe post de suzeta, doar-doar adoarme. Azi-noapte a si varsat la un moment dat si abia apoi a adormit, in brate la mine. Totusi, ne-am luptat doar vreo doua ore, nu toata noaptea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

'neatza fete cucuiete!!!
uite ca ne mai facem si noi aparitia pe aici. sa stiti ca va citesc in fiecare zi, abia astept sa imi savurez castronul cu cereale cu lapte cu voi (unde e cafeluta de altadata?). dar, evident, asa cum zicea si simona, pana termin de citit de cele mai multe ori uit cui si ce vroiam sa scriu, ma "striga" bebelina sau cine stie ce mai intervine.

dar azi am zis sa fiu mai harnica si sa mai scriu si eu cateva randuri sa nu ma uitati de tot.

in primul rand vreau sa spun ca am vazut toate pozele cu bebelusi si mi se pare ca la odiseea noastra s-au strans cei mai dulci bebelusi. toti sunt de iti vine sa ii mananci de dulci ce sunt. nu ii enumar de teama sa nu uit pe cineva, dar ii pup pe toti si pe mamicile lor.

elenuca, mi-au dat lacrimile cand am citit povestea ta de la nastere. parca mi-ai fi descris sentimetele mele, atat de la prima nastere, cat si de la a doua. cand auzi plansetul acela dulce, realizezi ca viata ta pana atunci nu avea niciun sens.

fecian, evident ca nu te-am uitat. tot asteptam sa ne povestesti desrep bebe gabriel si despre viata in trei. stai linsitita cu luatul in greutate. fiecare copil are ritmul lui. si cel mai bine ar fi sa nu il cantaresti in fiecare zi, ci la o saptamana. sanatate multa tie si puiului.

MissParker, am vazut pozele cu burtica. tare fain ca iti pozezi burtica si mai ales tare faine ideile tale. eu mi-am propus la sarcina asta sa fac mai multe poze cu burtica, si uite ca nu am facut. poate la urmatoare??? :))

Alysh, am vazut zambetul strengaresc al lui valdut. au copiii astia un dar de a tye face sa uiti de nopti pierdute, dureri de san si alte probleme.... ceva de speriat. merita tot efortul din lume un zambet ca asta.
m-a topit si pe mine teodora cu doua zambete ieri. de data asta nu au mai fost involuntare, ci mi-a zambit dupa ce a terminat de supt, uitandu-se in ochii mei, cand stateam si noi la o sueta ca fetele si ii spuneam cat de mult o iubesc. asa m-a topit....

iulia 83, tinem pumnii sa fie mearga totul ca la carte si sa aflam vesti bune despre tine si bebe.

inais, si tie la fel. nastere usoara si bebe sanatos. si revenire grabnica printre noi cu vesti bune.

Monik, referitor la intrebarile tale.... teodora nu prea ragaie. dar si cand o face.... e ca un mic purcelus. eu nu fac cine stie ce acrobatii cu ea, doar o pun pe umar circa un minut. daca ragaie, bine, daca nu.... asta este. de cele mai multe ori incepe sa sughita, dar nu ii fac nimic, cel mult ii mai dau (daca mai vrea) putin san. lui alexandru ii dadeam cateva picaturi de lamaie, dar mi-am dat seama ca este mult prea acid pt stomacelul lor. oricum, se linsitesc ei pana la umra cu sughitul.
despre lohii, si eu am avut cam in primele doua saptamani, nu cantitate foarte mare, dar aproape in ficare zi. acum rar mai apare cate o pata maronie pe tampon.
picioarele nu mi s-au umflat decat in ultimele saptamani de sarcina, dar putin. nu stiu ce sfat sa iti dau in privinta asta. dar cred ca daca bei multe lichide ajuta si la desumflat de picioare si la durerile cand faci pipi. oricum, cu durerile astea, daca persista, este posibil sa fi facut o infectie de la sonda, asa ca nu ar strica niste analize.
fetelor, v-am tot auzit cu oroarea de sonda. eu nu am avut probleme nici la prima nastere, nici la a doua. mi-au pus sonda cand eram deja anesteziata, iar la scos a fost o jena de un moment si gata. sa aiba astia alte tehnici?

laura, nu imi aminti de dinti. pe mine nu ma dor pt ca nu mai au nervi, dar cat sunt de stricati... si rupti... trebuie sa imi scoata vreo doi sau trei care sunt rupti din radacina si trebuie sa imif aca operatie. imi este groaza sa ma duc. nu neaparat de frica, dar de purtat prin spitale (operatia nu se face la medicul curent, unde iti faci cariile, ci la spital), pierdut timp si nu in ultimul rand, bani. evident ca in romania nu am timp sa ma duc, dar pana la urma nu cred ca as iesi mai ieftin. asa ca tot astept pana cred ca o sa ma hranesc numai cu lichide.

Lily, tare impresionanta povestea nasterii, dar si mai impresionante fetita si mamica. asa de frumoase amandoua.....

Simona, deci cam astea sunt preturile. ca noua ne-a cerut 40 euro fara bautura si fara tort. bine, si meniul putin schimbat, adica aperitiv cald, peste si friptura. cu bautura nu e problema, noi nua vem decat vreo 20 invitati si o sa cumparam vin, sucuri si apa. iar ceva tarie o sa aducem de aici vreo 3 sticle si gata. iar tort, comand undeva (apropo, poate imi recomandati si mie ceva bun, dar nu prea stiu ce vreau exact).
cat despre slabitul pana la botez...nu prea cred ca o sa se intample. nu prea ma pot abtine acum, imi este foame, nu pot sa stau fara sa mananc. adica pot, dar imi este teama ca pierd laptele si nu mi-as ierta-o. acum mai 8-9 kg fata de cat aveam inainte de nastere, nu e foarte mult, cu ceva vointa, dieta si sport se pot da jos, dar nu cred ca pana la botez. oricum, si eu ma gandesc cu groaza cu ce o sa ma imbrac. si nu numai la botez, ci si cand incep munca (de la 1 august). acum am doua perechi de pantaloni care, culmea, ma incap, dar nu pot sa fac toata vara in ei. am icnercat sa imi cumpar ceva si cand am vazut cum imi veneau.... am renuntat. am zis ca mai tarziu.

hai ca trmit mesajul asta ca m-am intins ca o zi de post. dar revin, nu scapati de mine. intru eu rar, dar si cand intru....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

vai ca ma enerveaza reclama asta.....

asaaaa.... sa revenim.....

andora, eu, ca si simona, nu cred ca mai rezista bebe pana marti. puturoasa, puturoasa bebelina ta, dar ai cam zgandarit-o nitel. cred ca zilele astea apare.

alina, mi se pare totusi cam mult timp sa nu doarma. ceva a durut-o pe ea, saracutza. ai incercat sa ii dai o suzeta? eu am incercat cu teodora si o scuipa cat colo. tot tzatza lui mami este cea mai buna suzeta. si sincer, cand nu mai pot, o mai las si eu sa morfaie acolo. din fericire nu prea se intampla noaptea. a mea are program de rasfat seara, de pe la 6 pana pe la 9, cand facem baitza.
sper sa ii dati de capat si sa va linisiti si voi si bebelina.

sa va mai zic despre noi??
in continuare face parturi de mama-mama. si se screme pt unu... se inrosete toata, se chirceste... face partzul si zici ca a facut si kk de a umplut pampers-ul, dar uite ca nu prea se intampla. deja kk face numai de vreo doua ori pe zi, in rest sparcaiala. cred ca o sa intreb si eu pe moasa cand ma duc la cnatarit marti daca nu cumva este constipata, desi daca ma aude ca ii spunc aface kk cam de 2-3 ori pe zi...
despre rasfat... deja ne-au cam crescut cornitzele. noapte este tare cumintica, papa, apoi o pun in patutul ei unde incearca ea sa vocifereze, dar pana la urma o razbeste somnul. ziua in general este cuminte, dar mai are si zile mai putin bune, cum a fost acum doua zile cand a vrut nu numai in bratze, dar la tzatza toata ziua. ei... dar de la 6 in colo, incepe timpul de rasfat. coincidenta sau nu, atunci vine si tati acasa... evident ca sta numai cu printzesa lui in bratze, nu se poate sa o lase un minut sa planga in patuz. dar asta este, de acecea sunt copii sa fie rasfatati, si de aceea sunt parinti, sa rasfete copiii, nu?

acum chair ca trebuie sa inchei, ca scnceste de foame. dupa aceea sper sa bagam somn amandoua, asa cum facem cam in fiecare zi.
mai vin dupa amiaza sa vad cine a nascut. pana atunci va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Hop si eu!
tot 2 in 1 !

Am fost la control, gasit dr. de data asta, col moale, scurt multe semne, dar cica mai "duram"... la monitorizare bebicul e bine, dar nu erau contractii, daca nu se hotaraste sa vina pana luni, poate am si eu parte de peridurala.

Andora deci la tine ieri a fost mai rau decat la mine, uff... cat chin si apoi acasica ; Eu am ajuns mai devreme, pe la 12.30 eram deja inapoi acasa cu botul umflat.
Ca sa nu mai zic de Melly si Anca grupul asta al nostru de copilasi puturosi...

Inais, Iulia

Lori 40+ asteptand un bebe Robert
AMR: Oare cat???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

Lily, am vazut puiutzul tau, un scumpic si tu arati foarte bine
Fecian, se vede ca ii place in baita, noi avem o problema cu dezbracatul, oare o fi pudica? In momentul in care o dezbracam incepe sa scartaie si continua asa toata baita, cu toate tehnicile noastre de linistire. O sa mai exersam la capitolul asta.

Fetele voi ii puneti ceva in apa de baita? Pe noi ne-a invatat dr sa punem 3 pliculete de galbenele, cica ar face bine la pielicica.

Gabitzam, multumim de aprecieri ,tu cum te mai simti?
Alina_anto un pupic si pentru tine
Lorich , adevarul este ca ne umple viata cu iubire puiutzul nostru drag. O sa vezi si tu in curand, tinem pumnii strans si scoatem agitatoarele
Miss, multumim frumos, cuvintele sunt sarace in a descrie frumusetea si profunzimea sentimentului de mama. Se spune ca unele femei sunt nascute sa fie mame, altele dobandesc darul asta abia dupa ce au nascut, eu cred ca mi-am dorit copilul asta chiar inainte de a ma naste... A grija cu contractiile, menajeaza-te cat poti de mult, stai la pat si muzica de relaxare, eventual simfonica, pe mine m-a ajutat foarte mult.
Magnetism mai ai putin si tu mami, hai ca o sa treaca repede si o sa-l poti tine pe Robertel in brate
Iulia83, multumesc iubita, multa bafta , curaj si stai linistita o sa fie bine, ai incredere in Doamne Doamne
Nicole1980, iubita, se apropie si la tine, incearca sa mai tii bebeul la caldurica
Hai bebe mic de Inais
Pupam surorile Simona, de astazi vrem sa facem acomodarea in balcon usor, usor, si cred ca saptamana viitoare iesim la plimbarica, abia astept ...

Ma cheama printesa, am zburat !

va pupic

Elenuca mami de Lizuca
http://community.webshots.com/album/563042337YGzSrI

Mergi la inceput