reclama :(

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

da - incercam exact sa eliminam acest efect - dupa restrangerea reclamei. va multumim pentru sugestii.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

quote:
Originally posted by desprecopii

da - incercam exact sa eliminam acest efect - dupa restrangerea reclamei. va multumim pentru sugestii.

Va rog sa face-ti ceva ca imi vine sa sparg si asa ajung putin la comp si intru cand pot pe DC ca nu am timp din cauza bubulinei si sa mai imi apara si reclama aia tocmai cand trimit mesajul si plus de aia nici sa nu mi-l mai trimita intru la balamuc.
Nu e nashpa reclama dar deja de atata timp e agasanta si ne scoate perii albi

Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns admin spune:

Am vazut toate mesajele voastre si cautam solutia. Va rugam sa mai aveti un pic de rabdare.

Numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

speram cat mai repede, si nu la expirarea contractului cu P G.
Sper ca alta data sa stiti ce conditii sa cereti si sa acceptati la un contract de publicitate..
nu cred ca nu stiati dinainte ca reclama va provoca atatea neplaceri..ca doar sunteti profesionisti,nu?

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 7 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Am mai scris si eu despre reclama, intr-un subiect inchis. Atunci pur si simplu mi s-a dat peste bot ca unui copil alintat, desi folosisem un limbaj civilizat, mesajul fiind ca ar trebui sa se tina cont si de noi cei care utilizam forumul si mi s-a spus ceva de genul "daca nu-ti convine pleaca, ok?"; incat, daca n-as tine atat de mult la forumul asta asa as fi facut, mi s-a parut o mare mojicie. Asta de catre un moderator, nu mai conteaza numele. In subiectul actual vad ca adminii incep sa inteleaga ca e totusi o problema si sa raspunda civilizat si frumos.
raportez exact aceleasi probleme expuse aici. nu pot da PM, nu pot colora, nu pot boldui...si am observat ca latimea difera, anumite butoane uneori poti, alteori nu poti sa le accesezi.
Ideea e ca administratorii nu au nici o vina, in principiu. Si nu trebuie sa li se puna in carca nici agresivitatea, nici continutul reclamei. Astea sunt din vina celor de la Pampers. Spatiul asta publicitar e probabil oferit pe o anumita perioada (nu infinita, sper! ) si aia e, n-au ce face. Insa in urma atator subiecte s-ar putea atrage frumos atentia posesorilor reclamei asupra efectului dezastruos pe care l-a produs...in sensul "Nene, mai gandeste-te, poate o schimbi totusi, ca uite asta nu-ti face nici un serviciu"

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

quote:
Originally posted by kriss79

Sper ca alta data sa stiti ce conditii sa cereti si sa acceptati la un contract de publicitate..
nu cred ca nu stiati dinainte ca reclama va provoca atatea neplaceri..ca doar sunteti profesionisti,nu?

Avem 7 luni!!

Imi pemit sa precizez ca va aflati pe un domeniu privat. Raspunsul de mai sus este cel putin tendentios si daca din punct de vedere administrativ s-a constatat un neajuns si se incearca solutionarea lui de aceea aceasta sectiune se numeste pronbleme sugestii, nu este nici pe departe acceptabila o astfel de pozitie din partea dvs ca si utilizator al acestui forum. Va rog sa va revizuiti atitudinea.
Multumesc.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

buna,
sunt si io profund nemultumita de reclama, apare si la refresh, desi am ad-onurile puse la firefox, tot nu pot accesa butoanele de replay & subiect nou etc.
La refresh reapare, la al 5-6 lea poate am shanse sa nu.
Sincer, e al 5 (sau 6??) subiect pe tema asta. Celelalte inchise dur, fara sa ne lase dreptul la replica. Pe Odiseea noastra, suntem cateva pers. care au renuntsat la produsele Pampers...tocmai din cauza asta (bine, ca au si gasit alternativa cam la aceeasi calitate si pret mai mic).
Culmea, problema nu e de 2-3 zile, oricine se poate uita, dupa data de incepere a subiectelor, ca ne-am plans de mult timp.

Nu stiu cum s-a negociat contractul, e problema de marketing, dar cand modifici o pagina, ii faci cateva teste, pe cel putin 2 browsere, si pe rezolutii diferite, si mai ales pe alea mici. O regula de bun simt, nu?

Si inca o regula de bun simt: puteti sa ne penalizati, puteti sa inchideti brutal SI acest subiect, ca si pe celelalte, utilizatorul tot nemultumit e. Si chiar enervat.... pe pampers.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

quote:
Originally posted by marius

quote:
Originally posted by kriss79

Avem 7 luni!!

Imi pemit sa precizez ca va aflati pe un domeniu privat. Raspunsul de mai sus este cel putin tendentios si daca din punct de vedere administrativ s-a constatat un neajuns si se incearca solutionarea lui de aceea aceasta sectiune se numeste pronbleme sugestii, nu este nici pe departe acceptabila o astfel de pozitie din partea dvs ca si utilizator al acestui forum. Va rog sa va revizuiti atitudinea.
Multumesc.

Marius Pernes
Pagina legislativa

Pai cineva din moderatori afirma tare ca sunteti cel mai serios forum despre copii de pe internet..
Au mai fost probleme cu reclamele, din ce imi amintesc cu melodia de la o reclama care tot asa agasa utilizatorii..si ati rezolvat/o destul de repede(din ce imi amintesc)..dar acum..
Nu a fost intentia mea de a suna mesajul tendentios..
In loc sa ne tot amenintati si sa inchideti subiectele..ar trebui sa faceti ceva cu adevarat..si NU sa mai introduceti o noua reclama Pampers..
Problema este mai veche..nu e de 3-4 zile..

Nu stiu cum s-a negociat contractul, e problema de marketing, dar cand modifici o pagina, ii faci cateva teste, pe cel putin 2 browsere, si pe rezolutii diferite, si mai ales pe alea mici. O regula de bun simt, nu?
exact!!!

Avem 7 luni!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Acestea sunt sugestii presupun. S-a dat un raspuns ca se cauta solutii.

Marius Pernes
Pagina legislativa

Mergi la inceput