reclama :(
Cu riscul de-ami lua rosii in freza, dar trebuie sa ma descarc.
Am vazut ca toate subiectele sunt inchise, puteati lasa macar unul deschis...puteti sa-l inchideti si pe asta...
Mai fratilor, dar e groaznica...pana acum aparea pe toata pagina si nu se putea scrie, acum nu poti face nimic cu(,) cursorul in partea dreapta a paginii, oriunde dai clik se deschide reclama.
Chiar nu se poate face nimic?
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
Raspunsuri
Porumbita spune:
pt ca adminul a inchis rapid subiectul trecut as vrea sa raspund aici (desi sunt convisa ca rapid se va inchide si subiectul asta)
Revenind la mesajul tau as dori sa subliniez inca o data:
- reclama apare desfasurat NUMAI o singura data
asta e o gluma proasta... reclama apare de iti ies ochii
- reclama ne-desfasurata apare in continuare si se desfasoara la mouse-over
pe naiba; sta si ocupa un sfert de pagina nu are nici o treba cu trecutul mouse-ului pe desupra
- daca reclama creeaza probleme computerului tau iti recomand sa fi mai atenta si sa faci un REFRESH de browser pana apare alta reclama.
sunt convinsa ca refreshurile "dau bine" la trafic... dar... pt Dzeu... reclama ia nu trece nici cu 20 de refreshuri; sincer Dl Admin cahir crezi ca spe utilizatori s-ar vaita chiar asa de arta amorului? e lipsa de respect pt cei care va ajuta la creerea traficului.... nu mai stiu decat un sg site cu reclame la fel de oribile... si la care sincer am renuntat din exact motive de reclama eva.ro desi acolo cand dai refresh dispare reclamaa , si inca ceva... reclama e slabuta rau si sunt convinsa ca miile de utilizatori DC nu vor cumpara pampers... ...
Gabbriela spune:
- la mine functioneaza la fix cum a zis Admin ... poate sunt un caz norocos.
- intradevar nu pot sa fac nimic in partea dreapta a pagini
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
kriss79 spune:
da..au inlocuit cea veche cu alta tot de la "dragii" de pampers.!!acum sunt 2!!!!!!!!!le urasc!!!!!!!Poate una nu era de ajuns! Dar de ce nu umpleti toata pagina cu reclamele Pampers!?
Intr-adevar se da dovada de lipsa de respect fata de forumisti..se inchid repede subiectele, desi toata lumea se plange.
Si inca ceva dl Admin! Am scris cu majuscule, caci poate veti face ceva. ca daca scriem cu litere mici..nici nu ne bagati in seama!! URAT!FOARTE URAT!! De genul meu nu sunt genul care sa "tipe" si sa adreseze injurii, dar pur si simplu aduceti oamenii in culmea enervarii cu reclamele acestea.
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 7 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
cristinacsa spune:
Fetelor, eu nu vad reclama.
Nu stiu ce firewall-uri am( a pus al meu sot...)O sa-l intreb ce si cum sa va zic...
Pe alt calculator am vazut-o si eu si e tare enervanta...
Cristina_C spune:
Reclama noua cu servetelele umede e si
deplasata, cred. Pai voi stergeati/stergeti
funduletul copilului cu servetele umede
cand se inrosea?
ps. Iaca asa scriu eu din motive de
reclama, as putea sa scriu orbeste,
pe sub ea, dar nu-mi place sa scriu
in gol, sa nu vad ce scriu. Secant!!
april spune:
De ce nu inteleg cei de la Pampers ca "bagatul pe gat" duce la decartare?
Eu inteleg ca reclama e sufletul comertului dar cand e prea multa si agresiva strica. De ce nu e sufienta nedesfacuta? Voi, cei de la Pamers, credeti ca o sa cumpere mai multa lume daca reclama e desfasutata? Va inselati. Nici de-al dracului nu o sa ia lumea, de nervii care-i mananca cand au de scis ceva si nu pot, cand au de citit ceva si nu pot.
anamaria spune:
aceeasi reclama, alta 'belea':
eu folosesc de obicei optiunea 'subiecte active' pentru ca intru relativ des pe forum.
problema este ca din acelasi motiv ca si voi, adica reclama Pampers, nu pot selecta optiunea de a vedea mesaje active 'de ieri', 'de la ultima logare', 'din ultimele x ore' samd... - de cate ori incerc sa 'lucrez' in zona respectiva mi se deschide pagina pampers!
totusi, reclama e draguta (aia cu fundu' rosu de bebe ) dar ce e prea mult.... stie toata lumea... strica!!!
cred ca ar fi suficient ca adminii sa ne ofere reclama completa la prima deschidere a forumului, si atat! suntem oameni inteligenti si pricepem repede! dar ca aceasta reclama sa-ti apara non-stop, ori de cate ori se incarca o pagina noua...
e prea mult, ca si restul neplacerilor descrise anterior!
a, sa nu uit: de multe ori reclama amintita nu-mi permite sa-mi corectez mesajele postate!
Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!
DidiAlex spune:
si io, ma plang,
cum trimit un PM, ca sigur o sa primesc avertisment daca folosesc DC pt chestii persoanale ?
desprecopii spune:
fetelor, cautam solutii. fiti sigure ca va citim si incercam sa fie bine.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/