reclama :(
Raspunsuri - Pagina 2
Caprioara spune:
quote:
Originally posted by desprecopii
fetelor, cautam solutii. fiti sigure ca va citim si incercam sa fie bine.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
URAAAAA!!!!
Va rog fromos, gasiti mai repede solutiile, ca ma apuca nascutul de nervi !
Pe buni, mai mare deserviciu isi fac cei de la Pampers daca ne streseaza asa cu reclamele, efectul va fi de respingere a marcii, nu de a cumpara! Si e pacat, ca mie imi place pampers... Pot sa va zic de la subiectul de la odisee ca aproape toata lumea e stresata de modul in care functioneaza reclamele astea pe forum, si au fost facute declaratii gen nu vom cumpara pentru bb de la ei pentru ca isi bat joc de nervii nostrii...
Deci, cu tot respectul va spun, incepeti prin a vedea care e scopul reclamei si ca el nu e deloc atins acum prin mijloacele folosite, ba din contra. Io asa am invatat ca trebe gandit in orice proiect. Si va spun asta cu cele mai bune intentii.
pup you,
Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca 35+
AMR 5 saptamani
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
lilanda spune:
quote:
Ma pling si io aici, daca tot se cauta solutii
Azi am vrut sa dau reply la un mesaj privat, din bara de butoane ...am putut??? Nope . De cite ori apasam butonu reply, de tot atitea ori mi se deschidea reclama la pampers!! Singura optiune a fost sa folosesc butonul de reply with quote...
alinamoro spune:
quote:
Multumim!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
dianocica spune:
nu am citit chiar toate subiectele cu nemultumiri legate de recklama, deci s-ar putea sa repet o plangere deja existenta :). mai nou nu ma pot loga. nu am acces la PM-uri, la subiecte active, sau la ZZ (nu ca pe asta mi l-as dori in mod expres :) ). reclama vine fix peste butonul de logare. pot scrie numai logandu-ma in pagina de raspuns. ceea ce, dupa parerea mea, e tare nasol. spor la solutionat.
nu mai zic ca degeaba dau vizualizare pentru ca nu pot corecta decat acea parte de mesaj aflata in stanga. pe dreapta...reclama
I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.
desprecopii spune:
dianocica = nu pot sa cred ca reclama pampers ajunge pana la meniul din stanga cu subiecte active sau pm. eu nu am probleme la logare.
alinamoro spune:
Dianocica, ai dreptate. Intr-o zi am vrut sa ma loghez de la alt calculator(la al meu sunt logata tot timpul) si n-am putut introduce parola, nu poti pune cursorul in casuta parolei nicicum.
Edit: Cand e alta reclama in dreapta paginii (de ex. Danonino) nu sunt probleme cu(,) cursorul si se poate da clik si in dreapta paginii, nu se deschide reclama, doar la pampers.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
qsar spune:
Mirela,
Daca ma incomodeaza pe mine, la 1860, cred ca la 1024 ajunge pana la mijlocul paginii.
Sneeuwklokje spune:
Pentru PM-uri cel putin, daca maximizati fereastra puteti da reply fara probleme, la fel si cu editatul mesajelor :))
Voi ati uitat fetelor bancul cu masina care functioneaza cu Windows?
Daca ramaneti in pana. Inchideti ferestrele. Iesiti. Reveniti si deschideti numai o fereastra si laaaaarg ca va trage curentul de la mai multe
dianocica spune:
mirela, nu ajunge pana la subiecte avtive dar ajunge pana la casuta de introducere a parolei, acolo sus unde vreau sa ma loghez. si numele si parola imi apar automat, doar ca nu pot apasa pe butonul ala galben (parca...), sa ma loghez. intre timp m-am desteptat si m-am dus in casuta de parola, am dat end sa ma duca in capat (pe care nu-l vad) si apoi enter. deci sunt logata :D. no, e buna si reclama asta la ceva, mai pune neuronu' la miscare :)
I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.
cl spune:
Daca nu aveti acoperita si casuta nick-ului, puneti-l, apoi bateti voi frumos cu degetelul: "Tab", bateti parola (chit ca nu vedeti ce bateti si dati "Enter" (tot de la tastatura, nu atingeti mouse-ul!!!).