Colectia de toamna-iarna 2005 (198)
Raspunsuri - Pagina 7
joy04 spune:
MANDY in zona Parcului National au fost nasii copiilor anul trecut cand s-au intors din Italia, au trecut prin Austria. ei...si au prelungit concediul din cauza asta cu cateva zile. nu le venea sa plece de acolo.
chiar spuneau ca au facut cei mici baie in lac si era destul de frigulet, nu au avut nimic si la o saptamana dupa ce au ajuns in Bucuresti au racit amandoi. si le-a zis dr S ca "asa le trebuie", ca trebuia sa ramana acolo nu sa se intoarca in tara.
ei sunt fani Germania - el a trait, invatat si muncit cativa ani acolo - dar au zis ca "ce, Germania...Austria e-n top". inca anul asta au facut tot in zona aia rezervari pt concediu.
Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)
felicia74 spune:
Catutza cu intarziere, sa-ti traiasca mama!
Cu casa nu am facut nimic, a fi cva la orizont dar nu mai zic deocamdata nimic pana nu finalizez, ca iar ma entuziasmez degeaba.
Cu masina - e de-a rasu-plansu': progamul rabla cica a inceput, dar de fapt nu. Dealerul a zis ca nu a sosit nicio hartie de la Ministerul Mediului, asa ca nu are baza legala ca sa dea nici el hartie ptr Remat. Luni mai spera ca se va rezolva saptmana aceasta. Maine e vineri, deci e naspa. Plus ca va mai dura pana ducem rabla lui socru-miu la remat, pana o radiem, pana facem dosarul de credit, pana ni-l analizeaza etc, etc. Din ciclul "only in Romania"
Eu nu mai apuc sa raspund tuturor, sunt cam aglomerata, plus ca incerc sa stau afara cat mai mult, ca sa profitam de vremea frumoasa de afara.
Cred ca la fel faceti si voi, ca e slaba miscarea pe aici.
Bafta tuturor celor care dau examene in perioaa aceasta!
PS: Anda in poza de pe mess e noul nas?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
roxisialexia spune:
azi am avut o zi cumplita, nu a dormit matei mai mult de o ora adunat, a vrut numai la mine in brate, cum de altfel vrea mereu, a urlat non stop cred ca s-au simtit colicii rau.
ieri am fost la examen, cu matei of course insa nu in sala deexamen, a fost jalnic insa l-am luat.
feli am vazut unde se aduna gasca de copii, m-am uitat dupa ili insa din viteza masinii nu am vazut mare lucru.
anda, am vazut poza ta de la avatar...esti super slaba, te simti bine? ce mai faceti?
inuta, un gand bun din partea mea...si fie ca totul sa se intample asa cum iti doresti. nastere usoara!
mandy, eu am auzit ca iulie va fi canicular. Vacanta placuta!
lavi, cam rar in ziua de azi sa faci trei copilasi.Si de mama se mira lumea cand o vedea cu trei fete
noki, invata pentru examen dar vecina miha ce face? Succes noki! miha partea dorsala s-a vindecat?
mima, ce faceti ? ce mai face rianna? de la noi
alina, te-ai acomodat cu noua etapa? missa s-a schimbat de cand lucrezi?
anda77 spune:
buna seara,
asta este super tare, sa ma intrebati sau sa va referiti la poza de la avatar messenger, dar pe forum! de ce nu ma intrebati pe mess, cand va uitati la poza?
ina, ma bucur ca aud ca esti bine. ee, pai e normal cu trebaluitul. toate am trecut prin asta, iar tu cum esti trebaluicioasa (cuvant nou:) din fire, si mai mult ar trebui sa se manifeste inainte de nastere:) decat la noi. zic si eu
si camera cum e? are vreo culoare predominanta? dar numele? ce nume ati ales?
roxi, nu stiu cum ai invatat tu pt examen cu ce ai acasa...auziti, lume, s-a mai si dus cu sugarul la scoala:) macar a fost profesorul mai ingaduitor?
felicia, cu rabdare treci marea, parca asa era vorba. las' ca va luati si masina si casa, presimt eu.
mama di tutti, imi pare paradoxal sa te intrebe tocmai un rrom despre numarul copiilor:)) care nici nu erau multi de altfel, stii parerea mea.
mandy, succes cu actiunea de convingere a sotului.
joy, flori si pentru tine, te urmaresc si te admir, trebuie sa ramai calma, stiu ca te confrunti cu mai multe feluri de probleme, unele nu mici. si te sustin in actiunea mai mult calm si mai multa dragoste pentru vladut, te rog nu uita.
va rog sa nu ma certati, am iar o perioada fte incarcata, incerc sa-mi organizez o initiativa privata, deocamdata ma misc greu din cauza ca am si serviciu si copil:))), va rog sa nu ma certati sau sa ma judecati ca nu am ajuns la spital sa dau banutii copilului. stiu ca a trecut ceva timp, ce sa fac daca sunt vai de mama mea cu timpul. ma mai asteptati, ma straduiesc in we sau saptamana viitoare sau se ofera cineva sa mearga sa-i duca? daca se ofera cineva ar fi minunat, daca nu, imi dau bice, dar va rog mult nu ma certati, doar mama ma mai ajuta din cand in cand si sunt realmente varza cu timpul, nu ajung sa-mi platesc telefonul (de exemplu, azi l-am avut inchis din aceasta cauza!), de-aia n-am ajuns la spital de la Paste pana acum! nu de nesimtita, ca mi-am facut mustrari in fiecare seara, uite, nici azi n-am ajuns.
ce a inteles nichita din activitatea de tras cu urechea la grupa de after-school de la gradinita: azi numara cartile din biblioteca: "unu, doi mic, doi mare, trei mic, trei mare, patru mic, patru mare..." (de la plansele educative cu literele alfabetului:))
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
meems spune:
Roxi
Gand la gand cu bucurie... ca tocmai ma pregateam sa intru sa postez cateva randuri cand am vazut ca ai intrebat de noi. Suntem relativ bine, dar eu sunt intr-o stare asa mai de... nedispozitie, mai fara energie.
Din fericire, Rianna e bine, am stat zilele astea sa ma mir de ea ce fetita mare e. Oare toate mamicile gandesc asta? Vorbeste in propozitii complete, ma ajuta cu multe (profit de entuziasmul ei si o trimit sa inchida usa, sa opreasca televizorul, sa aprinda becul ), ii place in continuare muzica si dansul, cartile si coloratul.
Luna viitoare ne pregatim de Romania, din pacate eu o sa stau ft putin (vin special pentru intalnirea de 10 ani) dar pe Rianna o las mai bine de o luna de zile cu ai mei sa simta si ea ca e in vacanta.
Cam astea-s noutatile noastre...
In rest, incepem galeria pentru Inutza
si transmitem un gand bun pentru toate mamicile si piticii colectiei
Bic spune:
Ina, ura . Esti in afara de orice pericol. Uf.
D-ale Smarandei, din categoria descoperirea sinelui.
"Tu esti catel?"
(foarte hotarita) "Nu."
"Esti vulpe?"
"Nu."
"Da, ce esti?"
(la fel de hotarita): "Sint Nana."
Probabil treceti prin aceleasi faze: pune-o pe mama sa stea in nu stiu ce loc, ia-o de-acolo, trimite-l in alta parte, etc. Scumpii nostri copilasi...
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC
ioana_77 spune:
ziua buna si de la noi!
Ina, ce bine ca ne-ai dat de veste ca sunteti ok!!! Ai grija de burtik sa se mai coaca un pic gogosica!
Alexandrina, pupici multi! asta noapte fii-meu s-a tezit la 23.30, 02.30, 05 si 07.15. Intre intervalele astea l-am mai mufat cu suzi, ca maraia. Nu-sh ce-a avut, dar io am fost varza dimineata. SI nu-i de la dinti.
Bic, chiar ma gandeam ce mai faceti, de nu mai dati niciun semn. Cum mai stati cu suzi?
Maria si eu am vazut pozele de la botez, am admirat familionul intreg, va potriviti cu totii tare bine. DUpa ce ti-am vazut puii, am ajuns la concluzia ca-s singura de-aici care a facut frati care nu seamana intre ei.
Roxi, esti mama eroina. auzi, Doamne, cu bb dupa tine la examen! Super. Trebuia sa-ti faci poze sa-i arati cand o sa creasca!
Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Mai 2008
camelia_daniela spune:
Roxi, cu Matei la examen!! Ai sa vezi ca ti-a purtat noroc!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
madau spune:
Hop top...si noi
Tocmai am "prestat" o tarta cu capsuni, a iesit suuper buna, n-am mai avut rabdare si am si taiat o bucatica mica din ea. Va dau reteta, daca intereseaza pe cineva, se face super simplu, in 20 de min e gata.
In rest, azi am avut zi de shopping, am luat ceva d'ale gurii, apoi am fost prin oras sa caut o rochita ceva pt nunta de sapt viitoare, n-am gasit nimic pe la Unirii,numai chestii cu paiete, pietricele, satin, odioase, maine dau o fuga pana la Mall.
Ina incepem deja galeria!
Maine vroiam sa mergem pana la mare, si sa venim luni dimineata, dar mai devreme m-a sunat Marius sa ma anunte ca maine are nu stiu ce intalnire cu unul, drept pt care nu puitem pleca. Asta e...ne concolam cu gandul ca oricum a anuntat ploaie
Of, ma da femeia de la curatenie afara de la comp..revin pe seara. Pup iu!
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2