Colectia de toamna-iarna 2005 (198)
Raspunsuri - Pagina 8
felicia74 spune:
Dordia, vrei sa ne intalnim duminica dupa amiaza (pe la 6) in parcul IOR? Din pacate dimineata e cam dificil, ca lucreaza si tati al nostru
Revin mai pe seara
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
dordia2000 spune:
Da Felicia...super. Maine tati al nostru e ocupat...dar Duminica e ok. Vb maine sau duminica pe mess sa stabilim mai exact.
Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
mandyksch spune:
Madau, baga rapid reteta pentru tarta capsuni, ca tocmai imi bateam capul cu ce sa fac dulce la sf asta de saptamana.
Vreau sa va soptesc ca sunt pe drumul cel bun cu tati in ce priveste vacanta in Austria, dar inca nu sunt toate aranjate. Asa ca o sa revin cand va fi sigur.
camelia_daniela spune:
Madau, si eu astept reteta pentru tarta!
Mandy, bafta la convins tati!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
felicia74 spune:
Ina iti tin pumnii sa fie totul bine!
Roxi imi pare rau ca nu ai avut timp sa te opresti, poate altadata, ca noi ne petrecem timpul prin Poli, mai ales in timpul saptamanii.
Bafta la examene!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
madau spune:
TARTA CU FRUCTE
Blat: 125 g faina + 125 g zahar tos + un plic zahar vanilat + o lingurita mica praf copt + 125 g unt + 3 oua = se mixeaza bine si se toarna compozitia intr-o forma de tarta apoi se coace la cuptor cca 25 minute
Crema: se pune la fiert 1/2 l lapte, separat se amesteca 2 oua + 4 linguri zahar + 3 linguri faina + un praf sare - aceasta compozitie se toarna peste laptele care fierbe si se amesteca in continuu pana se ingroasa. Cand se mai racoreste un pic de adauga o lingura de unt si un plic de zahar vanilat
Crema se toarna peste blat, iar deasupra de pun fructele si se toarna glazura Tort Gelee Dr.Oetker
Se serveste dupa ce a stat la frigider cateva ore.
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
camelia_daniela spune:
Madau, multumim de reteta... chiar ca e super rapida! Trebuie incercata ... musai!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
catutza spune:
Fetelor de unde cumpar si eu o bucatarie pentru fetitze? vreau sa iau cadou la cineva, am fost in cora si in auchan si nu am gasit , multumesc anticipat
Mada , rapida tarta ta, cred ca o sa incerc si eu reteta.
Mandy , ma bucur ca reusesti sa-l convingi pe sotul tau e mai bine in Croatia sau Austria decat la noi
au schimbat astia reclama la pampers , acum este la servetele...tot stresanta este
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
pumba spune:
camelia- a gasit restaurant sora ta ? pe cand nunta?
madau- ai gasit ceva de imbracat?
si eu am nunta vara asta si sunt in pom si pomul in aer
mandy- asa da
asta e pt sotul convins.
catutza -cum stai cu bagajele?
Bic spune:
Ioana, cu zeta stam fantasti. Tocmai ce-am fost la magazin si am cumparat zete noi , din silicon... ca mi se pare foarte scirboase cele din latex, pe care copiii le iubesc tocmai pentru ca string toate mirosurile lor.
Nu are rost sa ma zbat deocamdata. Batalia cea mare e acum cu olita, la care vad ca am ramas codase. Urmeaza somnul si abia apoi POATE suzeta.
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC