Colectia de toamna-iarna 2005 (198)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Bic, ba sa stii ca noi suntem codase la olita. Am intrebat-o azi-dimineata pe Rianna daca vrea sa faca pisu la wc... Mi-a raspuns foarte senina: "nu 'Ianna face pisu la wc, mami face pisu la wc" Doar de ce sa renunte ea la comoditatea pampersului?

Pumba, eu caut acum rochii pe ebay Eu am si intalnirea de 10 ani, si nunta lu' varu-meu in Romania vara asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Hahaha! Mai codasi ca noi cu olitza nu puteti fi! Desi de multe ori dimineata pampersul e gol (!), cind ii sugerez doar sa facem la accesorii altele decit pampersul, o apuca isteriile. Deci nu ca refuza, nu ca mai incolo, nimic - doar isterii, de ne stiu vecinii deja. Evident ca nu am insistat, ca ideea nu e s-o fac sa prinda ura/teama de olita/wc. Ba se si ascunde cind produce diverse, de trebuie s-o cautam dupa miros prin casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

meems- bafta multa la gasit rochii!imi spui si mie daca gasesti?
ma bate gandul, sa scriu la vreun show sa ma imbrace ei ,dar e prea tarziu deja/
siminaf,bic- si noi suntem pe lista codasilor cu olita/
a mea sta pe olita, dar se forteaza,face ca si cand ar vrea sa faca caca si daca vede ca nu iese ,renunta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

quote:
Originally posted by pumba

meems- bafta multa la gasit rochii!imi spui si mie daca gasesti?
ma bate gandul, sa scriu la vreun show sa ma imbrace ei ,dar e prea tarziu deja/

Am ochit deja una, BCBG, dar nu ma indur sa pun bid... deocamdata o urmaresc din umbra. Voi cand mergeti in tara? Unde? Cat stati?

Cateva poze de azi

Mergi la inceput

meems- ce dulcica e fata mamise zice ca vin prin iulie in tara,dar nu am bilet ,rochie nimic.
da am gasit si eu una pe ebay.era 2.590$nu am gusturi rele ,nu-i asa? se poarta astea clos de sus si eu sunt para la forma corpului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza!

Io am dat acum 2 ore examenul-fulger din viata mea - timp record: 7 minute.Amu ma apuc de toceala la urmatorul, ca Saralyna e la mama de joi dupa-amiaza.

Maine daca e fain afara vreau sa dam o fuga pana la mare, ca e mare show aviatic la Mamaia si am 2 fani inraiti in casa.

In rest, toate bune.

Mandy, de unde pana unde chestia cu Turcia? ca amu vin cu bota la tine! ia du-te matalutza si vezi ce mumos e si abia dupa aia, daca nu-ti place, decreteaza ca chiar nu-ti place.Da' nu va fi cazul, trust me!

Lavi, cum sa nu mai postezi de calatorii!!!! vrei na-na? Da, fetita din poza e sora de parc a bufnitei, Dariuka lui Mimi.

Inutza- wooow...ce putintel mai e pana iese baietelul din gaoace!

Madaule- cu tarte de-astea vii pe aici??? tu crezi ca toata lumea are 45 de kile cat tine???

Gata...fug la toceala.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Simina, Bic, Meems gresiti! Noi suntem codase cu olita!

noki bafta la examene!

anda hello, bine ai revenit!
Si ce sandale ziceai ca se poarta vara asta? (de servici, nu de parc) Cum tocul? Ortopedic merge?

mandy cu concediul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Nat catre Silvia:
"Ne jucam de-a moda?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Cata

Sarut' mana mult fetelor pentru galerie; vreau sa (mai) astept macar doua saptamani sa intram in zodia racului, am si eu o doaga sarita cu zodiile, de!

Leea, ce-ai mai facut cu problema constipatiei lui T?
tie cum iti mai este cu sanatatea, ti-ai mai revenit?

Anda in camera predoimna culoarea bleo si numele va fi Robert-Edward.

Biculetz, de un car de ani vroiam sa te felicit pentru terminarea scolii, asta este o foarte mare realizare (scuze, de abia acum mi-am adus aminte) !!!
Referitor la olitza, of, cind ma gandesc ca voi ati fost printre primele la operatiunea asta !!! dar macar asta sa fie baiul! lasa, ca o sa stea ea pina la urma. mai merge la gradi?
rachie, mai nou, de acolo vine cu "tendinte" cool ; vrea sa stea numai pe colac la buda, sa faca totul de una singura, da in noi, scuipa ,etc....si rele si bune.

Mada , iti doresc sa ajungeti saptamina viitoare la mare daca nu a fost sa fie asta.Si sa treaca toate temerile si nelinistea ta.

Nolisorule, mama, ce "recordomana" esti cu examenele!

iar Roxi cu Matei la examen, ai fost super cool!

Lavi, dulce Nataliciul drag!

luni - mi-am luat inima in dinti - ma duc si eu la o "braziliana" (epilat inghinal complet)asa ca daca nu nasc luni inseamna ca pufosel este super-strong si rezista socurilor puternice ( extensii, accident cu masina, epilat , etc.) .

pupici la mamici, burtici si pitici!

Ina,Rachel Georgia (Nov.23,2005) si Pufosel

Today is a wonderful day; I choose to make it so.

Mergi la inceput

ina- pufosel- e mare amator de sporturi extreme.
bafta la inghinal si pupa Rachel din partea noastra

Mergi la inceput