Colectia de toamna-iarna 2005 (198)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Hop si noi o fugutza sa va uram toate cele bune cu ocazia sarbatorii de azi!

In rest nimic nou, sunt nitel suparata pt ca domnu' imi pare usor cu fundu-n sus de vreo cateva zile, nu stiu ce are ca nu zice, l-am intrebat si cica nu e suparat pe mine. In fine...sper sa-i treaca, nu de alta dar pana acum fuse f bine totul, de luni insa ma cam evita iar, sau poate mi se pare mie, e cam lipsit de chef asa cum zice el, o fi cazut iar in oala cu melancolie, habar n-am.

Dar sa incercam sa vedem partea plina a paharului si sa ne pastram optimismul si sa speram ca-si va reveni

Ma duc sa bag maimutza in pat

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

madau n-am ce sa mai zic decat

Unde sunteti suratelor?!

Gata, nu mai monopolizez discutiile cu subiectul vacante , probabil deranjez de ati disparut cu toatele.

Inaaa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Ripleyutza, nu mai am presiune atit de mare, era jos, la baza osului pubian, acum mi-e mai bine ( dar nu dorm noaptea, de abia acum pot spune ca resimt din plin sarcina).

Lavitza scumpa , azi fac 35 de saptamani!
si da, sper sa nasc tot natural, d-rita mea mi-a spus ca nu vede de ce as naste altfel...
am intrat intr-o vrie de i-am disperat pe toti; frec si deretic si aranjez de zici ca vine regina Angliei la noi in vizita, acum sint in faza aia de "nesting" cind pregatesc cuibul si-mi scot si parleala ptr. toata odihna din sarcina asta. Nu exagerez, nu ridic, dar nu pot sta o clipita, mereu, mereu gasesc cite ceva de facut. In rest, geanta este pregatita,camera, totul, asa ca din punctul acesta de vedere sint linistita.

Alexandrina sarut' mana de interes! chiar mi-era dor sa te mai "vad" .

Maria, sa va traiasca crestina, aratati superb toti! nu stiu cu cine seamana, mi se pare ca si cu tine si cu sotul tau.

In rest, in cateva minute am intilnire cu vecina mea ( eu ii spun moasa lui Rachie, ea este asistenta care m-a ajutat s-o aduc pe lume) am invitat-o la o cafelutza si prajiturele ca sa-mi reaminteasca exact care sint toate procedurile nasterii, cu impinsul, respiratul, etc. fiindca am uitat complet ( desi la spital te ajuta, vreau sa merg cu lectiile pregatite).
daca mai apuc sa aduc si preotul saptamina viitoare sa-mi sfinteasca toata casa, pot sa spun ca am terminat tot ceea ce mi-am propus si poate ma voi bucura si eu de citeva zile linistite, o sa inchiriez niste dvd-uri , etc. mai am in plan masaje terapeutice, mani, pedi si cosmetica, fiindca vreau sa arat prezentabila la marea intilnire.

si, mda, inca nu-mi vine sa cred ceea ce mi se intimpla. inca este un vis frumos...
sper sa realizez cind voi fi dilatata vreo 8-9 cm.

va pup pe toate!

Ina,Rachel Georgia (Nov.23,2005) si Pufosel

Today is a wonderful day; I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Lavitza, uite ce inseamna telepatia leoaicelor!

fuuuug!

Ina,Rachel Georgia (Nov.23,2005) si Pufosel

Today is a wonderful day; I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Ina , ce ma bucur ca esti bine si ca se simte optimismul in postarile tale! abai astept sa ne dai vestea cea mare

Lavi , eu chiar te rog sa postezi espre vacante/calatorii, mie i-mi place

Felicia , voi ce faceti? nu mai scrii nimic...ce a-ti facut cu casa? dar cu masina?

Mada , ma rog doar sa ti se para tie ca se raceste relatia voastra iar

e o vreme ciudata rau afara, nici nuploua nici nu se lumineaza...

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

ina - ma bucur ca esti bine.
catutza - lasa gandurile ,fa bagajele ,pune lotiunea de soare ,costumele de baie .... si la plaja.
azi dimineata am auzit fetele cand s-au trezit, dar am ramas in pat ,ele mi-au inchis usa la camera si au coborat amandoua in living la tv unde le-am gasit , uitandu-se la desene animate.fetele lu mama.
lavi- si ce ai raspuns? e a matale toti 4?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Salutare.

Ieri am fost ca un cazan in fierbere, tot pe motiv de vacanta.Batem pasul pe loc din pacate.Si eu ma enervez degeaba.
Sa nu va spun ca ieri m-am intalnit cu un prieten de-al nostru si ma intreaba de ce nu vreau sa mergem cu ei in Turcia. Hopa mi-am spus, oare nu de aici toata povestea asta cu nehotararea legata de concediu? Mi-am adus aminte ca sotu m-a intrebat daca nu vreau sa mergem in Turcia in co, ca prietenul asta a gasit ceva ieftin AI. Dar mie nu imi place Turcia, nu imi plac tarile din Africa, mai bine zis nu imi doresc sa merg in co acolo. Prefer Europa.
Sa vedeti ca m-am apucat sa caut si la Balaton oferte, sa mergem acolo daca tot nu vrea domnul in Croatia, tot degeaba. Azi mi-a dat un coleg un pliant din zona Neusiedler See Austria. Mi-a placut tare mult, e o zona cu Parc National, lac unde se poate face baie. Am gasit ceva cazare la 350 Euro-BB pentru 7 nopti. Dar stiu eu daca a avut vreun sens cautarea asta?. Musiu e la serviciu inca, sa vad ce zice cand vine acasa.
Ina, si eu am crezut ca ai nascut cum n-ai mai intrat de cateva zile. Ei, nu mai ai foarte mult. Alexandrina,Pumba, bine ati revenit, n-ati mai scris de multisor.
Madau, sper sa isi fi revenit de tot sotul tau si sa nu il apuce iar dorul de duca. Te intreb-sper sa nu te superi pe mine-ai trecut chiar peste tot ce s-a intamplat?
Lavi, deci "vorbesti de lup si lupul la usa?". Deh, asta e si cosmarul meu.Ce fac cu el daca in mijlocul orasului il apuca facutul de kk? Ca in parc mai treaca -mearga. Iti multumesc pentru linkurile legate de Croatia.Le-am salvat, poate totusi...eu mai sper.
Addya, fain facutul ghiveciului...

Mergi la inceput

Tot eu. Pe ce site ma pot uita pentru previziuni meteo pe termen mai lung? Macar sa vad ce vreme va fi in prima parte a lunii iulie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

addya chiar ca faina povestea ghiveciului la gratar!

pumba pai nu ca eram numai cu 3, toate fetite si toate dragute (zice cioara...) de-asta ma si amuzam ca zicea "astia". Victoras era cu mama lui mai in urma.
Ce, s-asa multi 3?

cautza fain de voi ca nu mai aveti mult si plecati la mare!

mandy mai lung ca accuweather care e pe 15 zile eu nu stiu.
Asa-s si eu, nu ma atrag tarile arabe si nici cele f sarace sau necivilizate. Si nici resorturile AI. Inteleg ca altora le plac dar mie nu si spre norocul meu nici lui Virgil.
Si un lac din Austria mi se pare o idee buna. Doar ca nu e aerul sarat de la mare. Pt referinte despre Autria, citeste topicul de pe softpedia, gasesti acolo si recomandari de pensiuni, statiuni, etc. Citeste ce s-a scris in perioada vara-toamna trecuta.
Daca tot vreti sa ajungeti si in Ungaria in acelasi concediu mai bine mergeti undeva in apropiere decat exact in partea opusa.

Mergi la inceput

Da, pe Accuweather am vazut ca e pe 15 zile, nu am gasit alt site care sa previzioneze pe o perioada mai lunga.
Uite ca la Softpedia nu m-am gandit, intru sa vad opinii despre zona. Ce am gasit pe Net mi-a placut. Partea faina e ca e la vreo 40 km de Nickelsdorf, deci aproape de Ungaria. Ramane de vazut daca il conving pe sotul meu. Sper.

Mergi la inceput