Gravidute si mamici de Constanta (25)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bavi spune:

in primul rind bine va m gasit pe toate
si voua sarcini usoare si bb sanatosi

roxi merci de incurajare...am 1m 61cm 40kg????peste?
glumesc nu ma intereseaza asa mult bb sa fie sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

LA MULTI ANI MADALINA!!!

Sanatate, bucurii, prosperitate, fericire, viata lunga si iubire muuuulta!!!

Andicu, mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)

Am implinit 11 luni!
www.tickercentral.com/view/9fgr/a.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eris spune:

Buna fetele!!ce faceti??
Doc am vazut k tu ne-ai simtit lipsa de ceva vreme dar noi citim mereu insa Iannis nu sta fara mami si nu pot sa scriu. Imi cer scuze k nu ti-am raspuns. sper sa ma ierti. Serban e un dulcic un frumos.
Noi suntem bine la 4 luni si 2 saptamani avem 6.500 si 62 cm doamna Doctor spune k suntem foarte bine, ne pregatim pt inceperea diversificarii ma gandesc cu groaza dar sunt tare si tre sa o fac si pe asta:D App aveti vre-una revista mami special de alimentatie??sau stiti pe unde o pot gasi k o caut de o luna:((
De 1 iunie am fost si noi la pitici insa pe la ora 2 asa...mi-ar fi placut sa ne intalnim s ava cunosc si eu dar acum k e mai cald si mi-am facut curaj sa pun carutu in masina.o sa vin si eu sa ne vedem:D
Acum lucrez sa pun niste poze noi revenim cu linckul.

Mada mami de Iannis Cristian(17.01.2008)

http://community.webshots.com/album/562202159zAAsCa?vhost=community&start=24
http://family.webshots.com/album/561183310PuJpdG?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

multumesc mult de urari....sunteti niste dragute...
Credeam k va fi cea mai linistita aniversare a mea..dar n-a fost nici pe departe asa. De obicei serbam cu toti prietenii la iarba verde la gratare, bere,dansuri, muzici..etc dar anul acesta am zis k sarim peste traditie si stam cumintei acasa, in familie...
numai k prietenii nostri n-au avut aceleasi planuri, drept pentru care aseara ne-am trezit cu toata gasca la usa, cu catel cu purcel...cu tot ce trebuie pentru o petrecere pe cinste...Nu va spun ce a iesit...vreo 14 adulti si vreo 6 copii....

andicu: multumesc mult pt recomadare. voi lua legatura cu ei caci mi-au placut imaginile de pe site si mai ales pt k mi i-ai recomandat tu. La fel am mers pe mana ta si cu medicul de familie si n-am gresit.
bavi: bine ai venit la noi, sarcina usoara si sper sa te integrezi foarte repede in gasca si sa te simti bine.

angi, andicu, isidora: cum pot sa aleg intre trixera, stelatopia, stelatria...voi cum ati procedat? care au fost criteriile, sau asa v-a recomandat medicul?

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eris spune:

madaluta Iannis a avut fatuca plina de dermatita atopica si am vb cu doamna Dumbrava si prin telefon mi-a spus sa ii dau cu Stelatopia am fost si am luat iar a 2 zi la botez numai era nimik pe fata lui. am fost foarte multumita si inca o folosesc preventiv

Mergi la inceput

aa.... si ce voiam sa va mai intreb: prin ce magazine de incaltaminte ati vazut Crosi pentru copii? eu am gasit doar in Leonardo si nu au marimi asa mici dar as vrea sa-i iau lui darius o pereche pt k sunt nemaipomeniti pt la plaja sau la joaca....

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by eris

madaluta Iannis a avut fatuca plina de dermatita atopica si am vb cu doamna Dumbrava si prin telefon mi-a spus sa ii dau cu Stelatopia am fost si am luat iar a 2 zi la botez numai era nimik pe fata lui. am fost foarte multumita si inca o folosesc preventiv

chestia e k pe noi nu ne-au diagnosticat cu dermatita atopica. ne-au spus( pediatrul si dermatologul) k e acnee....de-asta nu stiu daca produsele astea sunt eficiente si in cazul nostru, pt k DA se datoreaza unui ten uscat,iar acneea unui ten gras. de-aia nu prea stiu ce sa fac...Si sunt destul de scumpe k sa ma apuc sa le testez pe fiecare..
probabil trebuie sa mai merg la un alt dermatolog sau sa mai astept , asa cum mi s-a spus, k vor trece de la sine....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

Madaluta, eu am Atoderm de la Bioderma, spune pentru iele uscaa si sensibila, i-am dat lui Serban pe alocuri, cand se inasprea pielea fetei, si pe la manute.
si mai am una pentru piele uscata, de la Saphorelle (sau e cu f? nu ma pot uita, doarme acum bb in camera), daca esti dispusa la testari pe gratis, zi-mi. noi nu mai prea avem nevoie, asa ca sunt disponibile. iar ala de la saforelle e mare, asa ca e pentru mai multi copii...

pupici si La multi ani!!

eris, bine ai revenit,pai eu zic sa o mai punem la cale de o intalnire duminica asta! (eu sambata iara 'prestez' la timbilding, da' cica e ultimu'!!). a, si vezi ca pe mail la zuze la odisee sunt multe materiale cu diversificare, ai de unde alege!!

pupici,

Monica de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by docdecap

Madaluta, eu am Atoderm de la Bioderma, spune pentru iele uscaa si sensibila, i-am dat lui Serban pe alocuri, cand se inasprea pielea fetei, si pe la manute.
si mai am una pentru piele uscata, de la Saphorelle (sau e cu f? nu ma pot uita, doarme acum bb in camera), daca esti dispusa la testari pe gratis, zi-mi. noi nu mai prea avem nevoie, asa ca sunt disponibile. iar ala de la saforelle e mare, asa ca e pentru mai multi copii...

pupici si La multi ani!!

Monica de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Cum sa nu vreau, vreau daca poti sa-mi dai...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Mada, in primul rand Apoi, eu mi-am luat Trixera si nu am vazut nimic dupa ea si am incercat Stelatopia de la Isidora si am ramas pe Stelatopia. dc vrei iti cedez sa testezi Trixera si stelatopia, trixera o pot lasa, insa stelatopia ti-on dau ambulatoriu :)))) ca nu ne putem lipsi de ea

eris, bine ai revenit! Din fericire pt voi, nu ati avut dermatita atopica pt ca asta nu trece neam de pe o zi pe alta nici macar cu sortizon, necum cu stelatopia. probabil ati avut o dermatita de contact sau acneea sugarului. Bucurati-va ca nu a fost Dermatita atopica ca e groaznic, ma bucuram ca a intrat in remisie si asera i-am descoperit doua pete pe piciorus si una pem piptisor, moooooooorrrrrr!!! Ce sa zic si eu, bine ca nu iar pe fata....

Multumim de aprecierile legate de poze!!

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Inimioara mea

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...

Mergi la inceput