Gravidute si mamici de Constanta (25)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bavi spune:

EGE HAI CA AM DESCOPERIT CU AJUTORUL SOTULUI MEU CINE ESTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

bavi,se pare ca ne stim.cel putin eu va mai stiu din auzite
sarcina usoara si bb sanatos.la ce medic mergi?si eu merg la 4 d la 22 sapt adica pe 19 iunie la dr iosup,in bucuresti.

ege 20 sapt si arzu ege (30.09.2005)

http://community.webshots.com/user/arzuege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

Roxana, bine ai revenit!!
imi pare rau sa aud de laptic da' e bine ca Victoras creste mare, il si botezati, sper sa iasa cum iti doresti tu!

Bavi, bine ai venit printre noi!! hai ca mai ai 3 mesaje

ca tot veni vorba, agatha care scapase si e de moderare, unde ai disparut, draguta??

Mav, ma bucur sa vad ca treci la program redus, da' si mai mult ma bucur cand vad ca creste cifra de la semnatura... . cu concediile habar n-am, nu m-a interesat...

Andre, las' c ane sincronizam

Nour, nu mai zici nik? hai sa ne vedem saptamana viitoare, macar cele cu clopotei.

Eris, iara intreb de tine, te tine Iannis taaaaare ocupata

noi uite aici poze de la botez: http://www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157601838708799/show/
si astea de zilele trecute: http://www.flickr.com/photos/monicu/2553353951/in/set-72157600515391346/

va pupic si mai revin!

Monica de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Angi, Pupinel e dulce foooc!!

Monica , ce frumusete e Serban!!! si are niste ochi!... ce a crescut, nu-mi vine sa cred cum trece timpul!
Si mai am de precizat ca are o nasica tare frumoasa! ..care s-a rotunjit in obraji si are asa....o sclipire fericita!!

Mie mi-a cazut netul toata dupa-amiaza , asa ca abia acum citesc din urma.

Andicu, mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)

Am implinit 11 luni!
www.tickercentral.com/view/9fgr/a.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Roxanalucia, ai un scumpel zambaret si dulce! sa-ti traiasca!
Mie alocatia mi=a venit dupa 2 luni si indemnizatia dupa 4 !
Bavi, bine-ai venit!sarcina usoara si un bebe sanatos!

Mada, ti-am trimis PM legat de botez.

Andicu, mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)

Am implinit 11 luni!
www.tickercentral.com/view/9fgr/a.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocutza spune:

Ce agiatie continua aici se pare ca mamicile au imprumutat tonusul copiilor ceea ce e bine!!!
Bun venit BAVI.....
MAV eu din luna a 5a sunt la program redus si este excelent...
Am si eu o intrebare: medicul nu mai prescris nici un supliment de vitamine....nici ginecologul nici medicul de familie.....mai e cineva care nu a luat suplimente in sarcina???? Momentan iau fier...Cat de mare importanta au suplimentele nu stiu dar inclin sa cred ca daca medicul nu mi lea prescris....sunt ok...VOI CE ZICETI???
In rest noi doua suntem ff fericite ca in cele din urma ajunge si mult ravnitul si asteptatul tata acasa peste cca 4 zile ....

mocutza 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanalucia spune:

angi, cum sa ma supar, merci ca mi-au atras atentia

doc, am vazut pozele cu serban si e un scump! mi-a placut poza numita prabusila, ca si pe mine ma amuza fata pe care o face bb cand adoarme tun. aa, si mi-am dat seama pana la urma de ce ai scris, dupa ce te-ai intalnit cu noi, ca eram si cu tati dar nu conteaza!nu l-am prezentat asa sunt eu cateodata, mai aiurita si imi scapa chestiile astea sociale. dar iesim noi cand se mai fac intalniri si cu tatii, desi la cum munceste, slabe sanse.

bavi, bine ai venit! sarcina usoara in continuare. ai grija ca si eu am avut o sarcina super-usoara si am luat 40 de kg....

mav, intr-adevar, in concediu pre si post natal se iau mai multi bani. insa ideea e ca daca iei mai multe zile din cele 126 dupa nastere, stai mai mult cu copilul. inainte de nastere poti sa nu iei deloc, desi e mai bine sa nu exagerezi in ultima luna cu miscarea, chiar si daca serviciul e usor. o sa vrei sa stai acasa sa te odihnesti, sa faci pregatiri...

mocutza, daca medicul nu ti-a prescris, inseamna ca nu ai nevoie. poate ai toate analizele bune. e suficient fierul. eu am luat 2 tuburi de materna si utima luna mi-a mai dat doar fier.

roxana, mami de bebe Victor Costin (13.03.2008)

nunta
croatia voiaj de nunta

bebe Victor
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

mokutza,eu iau acid folic.la prima sarcina am luat pregvit zinc pana la 20-22 sapt si in ultima luna.
o noapte linistita!!!!!!!!!!

ege 20 sapt si arzu ege (30.09.2005)

http://community.webshots.com/user/arzuege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Profit de ocazie ca la mine e inca 5 iunie, pentru a felicita o mamica draga mie. LA MULTI ANI, MADALUTA!!! Sa ai parte de multa sanatate,fericire si sperante implinite alaturi de frumoasa ta familie!!! Sa fii iubita!

Mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Salut!
La multi ani Madalina! Sa fi sanatoasa si iubita de toti cei dragi tie!
Bun venit Bavi!
Alina ce "sporturi" face Antonio? Lupte, fotbal, karate? Ma bucur ca sunteti bine .
Multa sanatate tuturor!
edit: am pus poze recente cu mandrele mele!

poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
tot noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput