Gravidute si mamici de Constanta (25)
Raspunsuri - Pagina 4
creem spune:
Mav..eu in co pre si postnatal (126 zile) am luat mai multi bani decat salriul, pentru ca nu se plateste impozit sau altceva pe acolo. Insa l-am luat de la servici (hartia ti-o da medicul de familie). Daca vrei sa si lucrezi si sa iei concediu cred ca trebuie sa lucrezi la negru...daca accepta cei de la firma.
Inainte de nastere (macar in ultima luna) cred ca ar trebui totusi sa stai mai cuminte, parca ai avut si ceva probleme, si oricum o sa vezi cand va evolua sarcina si o sa ai ditamai burtoiu in fata ce greu e si la munca
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)
Poze Maria Sofia
ege spune:
bavi,numele vostru de fam.e cumva bavela?
ege 20 sapt si arzu ege (30.09.2005)
http://community.webshots.com/user/arzuege
AngeliquedeS spune:
Roxanalucia, sper sa nu te superi pe mine, dar nu mai folosi Advantan preventiv, pt ca e hidrocortizon si nu e bine la copii asa de mici. si noi am fol dar numai in criza si nu cure mai lungi de 5 zile pt ca da pb de crestere la copiii mici, citeste prospectul. intr-adevar ca toti hidrocorticoizii vindeca ff repede dar e periculos. dupa ce il scoti din criza (adik dupa ce trece eruptia) poti fol ca tratament de prevenire Stelatopia de la Mustela sau Trixera de la Avene (care la noi nu a dat rezultate, ne prieste Stelatopia dar la Isidora e taman invers, se impaca mai bine cu Trixera, so... tu alegi) sper sa nu te superi pe mine, nu ma dau desteapta dar am trecut si noi prin asta si inca rau de tot. pup.
Mav, si eu am luat mai multi bani in pre si postnatal decat aveam salariul. se plateste de catre firma care si-i recupereaza dupa aceea din CAS
Bavi, dar ai tot timpul din lume sa pui o gramada de kg pana termini sarcina, voi sa fiti sanatosi! scrie repede cele 10 mesaje, scrie orice in ele sa scapi de moderare!
Va pup pe toate!
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...
madaluta spune:
mav: casa de sanatate plateste si pre si postnatalul
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
abibrinza spune:
Mav, daca poti ia-ti c.o. inainte sa nasti si restul de concediu de maternitate lasa-l pentru postnatal.Ai dreptul la c.o. proportional cu zilele lucrate anul acesta pana la nastere.Concediul postnatal, desi il ridici de la firma, se plateste de catre stat, firma il deconteaza.Eu asa as face ca sa castig mai mult.
Roxana, botezul il faci cand vrei si pana la urma e doar o zi, trece repede chiar daca e zapaceala.
Arabela, mama lui Victor si a lui Mihai
www.flickr.com/photos/11775702@N07/" target="_blank">poze
mav spune:
Fetelor, va multumesc mult pentru raspunsuri!!!!!!!!!!!! Mi-ati dat vesti bune!
...Si la Sebi am lucrat pana in luna a 9-a si a fost ok. Oricum, voi avea programul mai scurt. Deja ma oboseste programul normal de acum, insa mai rezist, pt ca imi place ce fac.
O zi buna tuturor!
19+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)