Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (86)
Raspunsuri - Pagina 12
andora spune:
Ziua buna tuturor!
Am aparut si eu o data cand nu mai e nici un bebe nou nascut, uraaa ![]()
Mai copii eu ma duc la spital maine cica sa vedem daca vrea bebe sa iasa. Mor de frica, de emotii si parca nitel si de parere de rau, ma uitam azi la burtoi si asemeni voua ma apucasera toate nostalgiile... la mine e al 2-lea bebe si cred si ultima oara csand am burtica... of
Am scapat destreptococ asa ca pot naste natural,de ieri sunt fara pastile, scurgerea aia emaroniede-adreptul, de la 8 pana adineauri am lipit la autocolant/facut curatenie/mutat patut/servanta prin dormitor si acum ma dor toate. Cu Dumnezeu inainte!
Cleo multam fain de cuvinte
.
Vad ca ati avut cosmaruri,eu azi noapte am visat frumoos, ca pilotam un avion prin munti si am intrat cu el intr-un tunel si ma mimunam cum se strang aripile ca cica avea senzori pe ele.... nebunie mare maica, dar de multn-am mai avut un vis frumos.
Ziceati de obsesia "daca mai respira copilul", la mine nu a trecut nici acum , ma uit la fii-mea si la 3 ani jumate mereu daca respira in somn...
Mai fetelor ziceati ca exista un ceai special cu chimen si anason pt cresterea lactatiei? Ca data trecuta le tot luam separat de la plafar si le combinam.... ma gandeam sa-mi iau maine cu mine,desi o sa ma satur de el niste luni de zile...
Lorich nici un semn nimic?
Eu daca vrea Doamne-Doamne de maine sunt pe pozitii la
, poate ne nimerim la o tacla ceva 
Mda... sunt cam zapacita,n-am prea citit dar taremi-e drag cand aud ce repejor cresc voinicii vostri papaciosi, putere multa si sa o tineti tot asa, si muuuuuulti pupici!!! 

Editez ca acu vazui: ANCAURN BAFTA MARE MAINE, SANATATE SI CURAJ MULT!!!!
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Dan va merge!
Pogonici mic
Gogoasa
cleo78 spune:
missParker, mi-ai adus aminte de lapte.
Mamaia mea -de la botosheni -care m-a crescut, are 2 vaci. Si preda laptele...la firmele de colectare, vorba ta: Muller (sau dorna, sau Danone, sau ce o fi pe acolo). Si ii da 60 bani (0.6 lei grei) pe litru (si daca i-ar da.. dar ii primeshte peste 2-3 luni). In magazin, lapte sub 2.6 lei grei nu gasesti lapte. Si asha mi-e mila de munca ei... ca are 75 ani, si e principalul venit, nu se indura sa renunte la vaci!
Nu mi se pare corect. Dar asta e.
cat despre motivele de a veni bebe mai devreme.. ti le sustin. Peste 2 sapt trimitem berzele la tine!
pana atunci...fara numar fara numar pt fetele care au ajuns la termen!!

o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
povestea nashterii
Alysh spune:
Super scaunul ala Gabitzam? De unde l-ai luat? Cat costa? E d-ala cu vibratii?
Andora, bafta multa maine!
Ancaurn, nastere usoara!
Fetelor si pt mine a fost superba perioada sarcinii, dar nu pot spune c-o regret si nici ca mi-e asa dor de ea. Ultima parte a fost grea, nu ma mai puteam misca, eram mare, greoaie....nu mi s-a mai parut chiar superba. Prefer clar perioada actuala, cand il tin pe bebe in brate, il simt, il giugiulesc......e mult mai frumoasa pt mine. POate e ceva mai grea, dar o prefer.
Alina cu iubirea noastra, Vlad
Lorich spune:
Andora eu maine o sa fiu prezenta pe la 13.00 la spital, pentru control, cine stie poate ne vedem. Tu la cat te duci? Da-mi un Pm cu nr de tel
Lori
40+
asteptand un bebe Robert
AMR: Oare cat???
gabitzam spune:
Andora, se gaseste la plafar ceaiul acela, este de la www.faresbiovital.ro/ceai8.php" target="_blank">Fares si se cheama chiar "Ceai de stimulare a lactatiei" si e gata facut amestecul, la pliculete. E mult mai comod si rapid asa.
Alysh, scaunul l-am luat de la magazinul Barza, pe calea Vacaresti, parca asa se cheama. A fost excelent, cred ca mai iau unul ca si-a facut banii inzecit. L-a folosit Andrei pina efectiv l-a rupt, pina undeva dupa un an, cand il calarea si sarea in el
Are si hamuri de prins bebe in el, il leganam cu piciorul ca sa adoarma si eu mai stateam pe net
, il plimbam prin casa si pe la bucatarie, chiar mi-a placut mult. Vezi www.barza-ro.com/s2.html" target="_blank">aici. Nu e foarte sofisticat, e fara vibratii, dar si-a facut bine treaba. Este 130RON. Se gasesc bouncere poate si mai sofisticate, cu vibratii, muzici si alte alea, dar si mult mai scumpe.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
melly23 spune:
scuzati absenta dar avusi niste vizitatori!!!mama cu tata!!!ca io nu am mai fost pe la ei de o saptamana si au inceput sa ma dea disparuta!!!am bagat si la ghiozdan niste sandwichuri, si acu sunt prezenta si eu!!!
missP merci de sfat dar dr. nu e pana joi!!!asa ca sper ca pana atunci sa fiu ok.cat despre
o sa mai incerc sa-mi provoc sotul, sau ma rog cum zicea si cleo sa fac sex!!!

!!!iar despre ricin si frunzele de zmeur declar nule!!!m-am hotarat!!!daca bb vrea sa stea acolo, sa stea!!!ca nu-i nici un stres ptr mine!!!!bine, doar cateodata cand intru in depresie, dar starile astea trec!!!
in legatura cu data mea frumoasa a sarcinii, era preferabil sa se fi oprit pe la 38, hai 39!!!dar oricum multumim de urari!!!

despre dormit cu copilasul in patuc va fi ceva de genul "daca esti cuminte dormi cu mami, daca nu cu patutu"!!!hi, hi, hi!!!
si acu galeria pentru fetele care vor si care doresc pe bb sa vina in lumea asta minunata in care oamenii cu bani profita de pe urma celor care se chinuie sa faca un banut in ziua de azi, si la cat de mult scumpesc ei laptele!!!!

asta era o gluma!!!binenteles!!!
Asteptam un fluturas puturos!!!! Amelia Gabriela
socrate spune:
Mami - micul tiran 1-0. Dar meciul a durat 6 ore

Pai e ca in bancul ala : inca una si ma duc. Zau daca stiu ce sa fac mai repede, sa mananc, sa beau sau sa dorm. Sunt varza. O noapte super grea plansete intr-una si o dimineata la fel. Dupa care evident este atat de obosit incat nu poate dormi. Adormea la mine in brate si cand il puneam jos se trezea instant.
Cat despre alaptat, am incercat azi cu aparatoarele de la Avent. E ok, dar am impresia ca nu prea venea nimic. Cred ca oboseala si-a spus cuvantul asa ca trec inapoi pe ceaiuri si Galactogyl.
Cleo draga mea iti dai seama ca dau cu Garmastan dar so what. Iar chestia cu ora e reala, mi-am impus 45 de minute maxim, dar stau cu ochii pe ceas ca pe butelie ca imi musc buzele dupa 20 de minute. Atat despre placerile alaptatului si comuniunea mama copil.
Cat despre ceaiuri eu am luat chimen si anason si le-am combinat. Acum mi-am luat de la Fares Ceai pentru stimularea lactatiei ca imi place mai mult gustul.
Chestia cu nu copilul in pat imi place de nu mai pot. Asa am zis si eu : nu vom tine copilul cu noi in pat. Este oarescum valabil: adica noaptea nu copil in pat. DAr ziua sta toata ziua cu mine in pat. Cedezi de obicei cand tb intruna sa te ridici mai ales daca iti e greu la inceput. Pe tati il mai exilam pentru ca mi-e mila de el ca nu doarme nici el.Eu cred ca ajunge un nedormit in casa nu tb 2 ca o luam razna. Plus el merge la servici, conduce, doamne fereste se intampla ceva ca e obosit.
Mai cere el inapoi dar daca prinde inca o noapte ca cea de azi, cred ca va renunta. Deci ne vedem in we in patul conjugal.
Apropo fetelor cum e cu controlul la 40 de zile? 40 de zile de cand ai nascut? Ca eu as vrea sa ma duc saptamana viitoare, ca poate ne da si noua voia la
, ca saracul tati si nedormit si neiubit e mult pt el.
Noemi,
andora spune:
Lorich super, poate ne vedem, ti-am dat PM, daca vezi o burtoasa ca o balenoasa io sunt
. Eu nici nu stiu la ce etaj e maternitatea ca acolo nu fusei,doar la cabinet
Pup
Gabitzammultam frumos, ma duc la piata sa iau ceai dupa masa , dar menta din el nu constipa mai ales in primele zile dupa nastere?
Alysh ai dreptate,si momentele astea sunt la fel de unice ca si cele minunate cand te giugiulesti cu bebe mic si scumpic
Cleo bine le zici cu laptele si eu ma gandeam la socrella ca tot de langa Botsheni e si tot cu 6000 da laptele de la vaca,si mai e si bun si gras...
A propos, pe mine nasterea trecuta m-a prins cand nu apucase sa se raceasca orezul cu lapte de care mi se facuse opofta nebuna... si de ieri am halit 3 castroane tot cu orez cu lapte evident,zici ca-s paranoica. Cred ca asta e de fapt semnul.
Pup!
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Dan va merge!
Pogonici mic
Gogoasa
Lorich spune:
Si as vrea sa mai adaug pe langa sex, zmeuri si alte din ricinuri pt provocat nasterea, site-ul cu pitipoancele pus de Iulia parca mai demult. Eu acum ma uit pe comentarii.... simt ca mor, nu mai pooot!!!
Lori
40+
asteptand un bebe Robert
AMR: Oare cat???
andora spune:
Care site care site? ![]()
Auziti fetelor, dupa nastere nu e voie cu piersici nu? ca eu mananc de sparg... 
Dan va merge!
Pogonici mic
Gogoasa