Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (86)
Raspunsuri - Pagina 11
melly23 spune:
nu e nici o depresie!!!e subconstientul nostru!!!!nu ne da pace caci nici noi nu ii dam pace cu gandurile noastre intunecate!!!
Asteptam un fluturas puturos!!!! Amelia Gabriela
iulia83 spune:
quote:
Originally posted by cleo78quote:
Originally posted by melly23
poi la 3D mi-a zis clar 3 iunie!!! asa o zis mereu!!cat despre sex al meu sotior se teme!!!ca poate face ceva!!! ce sa-i faci!!!oi mai incerca!!!
Asteptam un fluturas puturos!!!! Amelia Gabriela
auzi, am zis sex, nu am zis sex cu sotul
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
povestea nashterii
cleo mama ce-i sugerezi fetii???
eu auzisem ca orgasmul provoaca contractiile, deci, daca sexul nu este insotit de orgasm, nu ajuta la nimic...
cat despre obisnuitul copilului sa doarma cu tine in pat, eu n-o sa fac asta...s-asa ne-am luat pat mai mic si de-abia incapem amandoi. prietena mea care are garsoniera de-aia noua cu camera mare pe care au impartit-o in 2 a facut lafel si saracu barba-so doarme in locul fetii in pat de copil si ea cu fie-sa in ditamai patul...pai daca facem asa, divort scrie pe noi..ca al meu sotor nu poate daca nu ma tine in brate noaptea sau sa ma simta acolo langa el..se trezeste instantaneu...brrr.nici nu vreau sa ma gandesc
Pozici Iulia AMR 2 Zile!!!
Ariana Elena
Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!
Praise God!!!”
Nicole1980 spune:
Nici eu nu concep sa il culc pe bebe cu noi,dar nici pe sot sa plece in alta camera sa doarma.
fiecare are rolul lui in familie
Poze
Nicole 37+
DAVID ADRIAN
Bebe David
iulia83 spune:
gata, ma apuc de treaba, dar mai bag cate un ochi pe aici..melly mama, 3 iunie e azi..ia sa scoatem niste agitate pt tine poate cine stie
mie mi-e frica sa dorm cu mititica in pat sa nu adorm naiba pe ea...asa am facut acu cativa ani...am dormit la tara cu niste pui abia scosi, eu cica le eram mama ca i-a refuzat cotoroantza de clotza si cand m-am trezit, din 15 pui, mai erau 2 care cazusera saracutii pe jos din pat...in rest, toti storciti acolo...coshmar nu alta...da si ce bataie era sa-mi dea bunica-mea..aoleeeeeeeeuuu..s-a vaicarit toata. cred ca nici acu nu m-a uitat rautatea intruchipata
gata! fug ca am treaba
Pozici Iulia AMR 2 Zile!!!
Ariana Elena
Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!
Praise God!!!”
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by Nicole1980
Nici eu nu concep sa il culc pe bebe cu noi,dar nici pe sot sa plece in alta camera sa doarma.
Poze
Nicole 37+
DAVID ADRIAN
Bebe David
ooo, teorii din astea avbeam si io.
Dar cand e 3 noaptea,s i plange, si la pieptul meu se mai linishteshte.. si sunt nedormita, si tati tre sa mearga la munca... si nu mai stiu ce sa fac...
Noroc ca mi-am impus: tati doarme in cealalata camera, si io suport si plansul lui bebe. Ca el nu poate.
Si mai amre noroc, ca rar plange noaptea...
povestea nashterii
Alysh spune:
Ce fac fetele?
Lorich, Melly, ce varsta frumoasa de sarcina ati implinit azi! Nasteri usoare fetelor!
La noi tocmai a venit pediatra, bebe a luat bine in greutate, 300 gr intr-o saptamana, avem 4,800 kg acum si 56, 5 cm!
Parca sanii mei se golesc mai repede.....off, nu cred ca apuc sa-i dau pana la trei luni; de azi o sa mai iau niste galactogil sa vedem poate apare vreo imbunatatire
Alina cu iubirea noastra, Vlad
Alysh spune:
quote:
Originally posted by cleo78quote:
Originally posted by Nicole1980
Poze
Nicole 37+
DAVID ADRIAN
Bebe David
ooo, teorii din astea avbeam si io.
Dar cand e 3 noaptea,s i plange, si la pieptul meu se mai linishteshte.. si sunt nedormita, si tati tre sa mearga la munca... si nu mai stiu ce sa fac...
Noroc ca mi-am impus: tati doarme in cealalata camera, si io suport si plansul lui bebe. Ca el nu poate.
Si mai amre noroc, ca rar plange noaptea...
povestea nashterii
Si eu, si eu........chiar ii condamnam pe-aia care dormeau cu copii in pat.
Eheehee, fetelor, va da mana sa vorbiti cat sunteti cu bebe in burtik..mai vorbim noi in curand, da??
Bebe al meu doarme noaptea la el in patutz.dimineata la 5 cand se trezeste il iau cu mine in pat.e asa ca un bonus ca a fost cuminte peste noapte. Si e o placere sa-l am langa mine. Iar in timpul zilei stam in sufragerie. MI-ar fi mila de el sa-l las in patutz si in timpul zilei...simte si el nevoia sa stea in preajma noastra..drept care ziua doarme in canapeaua din sufragerie
Alina cu iubirea noastra, Vlad
Lorich spune:
Alysh felicitari pentru masuratori frumoase de Vladut! Nu te mai gandi la asta cu laptele, cred ca mai mult influentezi asa, gandeste ca ai cel mai mult si cel mai bun laptic pt puiutz. Iarta-ma daca vb asa, mai mult teoretic, mie chiar mi-e frica de cum voi gandi dupa venirea lui bebe.
Lori 40+ asteptand un bebe Robert
AMR: Oare cat???
gabitzam spune:
Eu il tineam peste zi in scaunel, de fapt un fel de sezlong balansoar care se lasa de tot la orizontala. S-a intamplat sa-l las chiar si peste noapte cateodata in el. Cand a crescut am inaltat spatarul si ne vedea si el de mai de sus, iar de maner ii atarnam jucarii. Uite www.postimage.org/Pq24U6ri-232817b746501f8fc0994c8f1059f713.jpg" target="_blank">aici.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
MissParker spune:
Fetelor, am dormit cam prost (tot din cauza caldurii) si am visat ciudat rau de tot, dar nu-mi mai amintesc decat ca aparea si fostul meu sot prin vis, iar eu radeam cu altcineva de el, ca avea o tunsoare tare tampita...
Ieri s-a intors Mutti din Austria, acum mi-e mai bine, ca stiu ca nu mai sunt singura in casa, la o adica o sun sa ma duca ea rapid la spital daca e ceva... ca pana vine Bogdan de la servici dureaza 30’.
Iulia, da, la nemti exista bunul obicei de a trimite aceste „instiintari“ la prieteni si la cunoscuti, pe care le poti face si singur daca vrei, cu o poza a lui bebe bagata intr-un passepartout si un text de genul „A venit pe lume X, bebelusul nostru multasteptat, in ziua de..., cantarind ... etc.“ (evident poti pune si un text mai romantic sau un citat frumos) si poti apoi sa adaugi (in functie de caz) multumiri pentru cadourile primite de la diversele persoane etc.
Cleo, eu trag sperante ca bebe sa vina mai devreme nu numai din cauza ca mi-e teama ca apoi va fi prea mare si ma va face franjuri jos... Ma gandesc si putin la aspectul financiar, am inteles ca aici daca treci de termen trebuie sa te vada medicul in fiecare zi si tu iti dai seama ce inseamna totusi 90 de euro pe zi pentru acea „distractie“? M-ar rupe... Nemaivorbind de stresul de a ajunge in oras pe caldurile astea, ca nu am firma de taxi-uri... Asa ca m-as bucura nespus sa-l tin pe Daviducul in brate cam in jur de 15 iunie. Am pomenit ca pe 15 iunie se implinesc 7 ani de cand l-am cunoscut pe Bogdan? Asta ar fi un cadou tare frumos pe care sa ni-l facem reciproc... De cosmarurile si grijile care te apasa si pe tine sunt convinsa ca nu scapa nici o mamica, suntem pur si simplu programate sa reactionam asa, instinctul de protejare a puiului este exacerbat la maximum in perioada asta, deci e normal Cat despre cana cu lapte, aici e cam „greva“, taranii au inceput sa-si arunce laptele si vor astfel sa-i forteze pe aia de la marile firme (Müller etc.) sa le plateasca un pret corect pe litrul de lapte, fiindca lor nu le mai sunt acoperite nici cheltuielile si preturile la lapte prin magazine tot scad si scad si nu e normal... Eu nu beau lapte decat la cafea, dar cred ca o perioada o sa trec pe praf din ala de la borcan, ca sa-i sustinem si noi pe bietii tarani, caci altfel dau toti faliment din cauza firmelor mari, care nu mai stiu cum sa-si umple buzunarele pe carca micilor producatori...
ancaurn, tu esti programata maine la ceza??? Eu scot de pe acum
mi_bebelina, si toate bune cu Delia Eliana a ta, sa scape de colici si sa te lase si pe tine sa ne vizitezi mai des.
Ylari si fetele care vorbesc de trimitere, si aici cica ai nevoie de trimitere de la ginecolog la internarea in spital, dar e evident ca – odata ce m-am inscris pentru nastere – ma pot duce in caz de urgenta si fara trimiterea aia... Eu o sa-i cer doctorului chiar joi o astfel de trimitere in alb, sa o am la mine pentru orice eventualitate... ca vorba aia, nu ma vad cu contractii sau cu apa rupta noaptea ca ma duc mai intai la doctor (acasa??) sa-i cer trimitere... Lasa, ca ne primesc spitalele si fara
melly, esti sigura ca lichid amniotic pierzi de 5 zile???? Du-te mai bine chiar azi la doctor, sa nu ramana fata ta pe uscat, ca nu te-as vedea bine... Poate ca totusi sunt doar secretiile obisnuite care devin mai abundente in ultimele saptamani... Uleiul de ricin cica ar stimula aparitia contractiilor de nastere, ceaiul de frunze de zmeura e bun pentru ca cica ar pregati colul sa se dilate mai bine si mai usor la nastere... De inducere eu iti recomand tot , e metoda naturala cea mai buna Si nu, nu orgasmul provoaca acele contractii, ci prostaglandinele continute in sperma... Deci, din pacate pentru noi, e suficient daca doar tati ajunge in nirvana... Dar macar stii ca o faci cu un scop nobil...
gabitzam, tre’ sa-l dezveti rapid pe Andrei de dormitul cu mama. O sa fie greu la inceput, dar se adapteaza el, numai tu sa ramai ferma
Alysh, ce bine creste Vladut, bravo
Getutza, si ne gandim la tine, sa-ti fie bine!! Sper ca ai depasit momentele acelea de dureri...
melly, Lorich, ancaurn – bafta multa, fetele