Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (86)
Raspunsuri - Pagina 13
mi_bebelina spune:
Cleo, fetitele noastre vad ca s-au nascut cu aceeasi greutate si normal.........intrebarea mea este....te mai doare doamna pasa? Dupa cat timp ti-ai revenit? Eu inca am dureri(azi fac 2 saptamani de cand am nascut) mai ales daca stau in picioare sau in fund.....iar seara, dupa o zi de oboseala.....imi vine sa urlu de durere. Te-ai dat cu ceva special pentru epiziotomie?
YLARI spune:
quote:
Originally posted by MissParker
Fetelor, am dormit cam prost (tot din cauza caldurii) si am visat ciudat rau de tot, dar nu-mi mai amintesc decat ca aparea si fostul meu sot prin vis, iar eu radeam cu altcineva de el, ca avea o tunsoare tare tampita...
Ylari si fetele care vorbesc de trimitere, si aici cica ai nevoie de trimitere de la ginecolog la internarea in spital, dar e evident ca – odata ce m-am inscris pentru nastere – ma pot duce in caz de urgenta si fara trimiterea aia... Eu o sa-i cer doctorului chiar joi o astfel de trimitere in alb, sa o am la mine pentru orice eventualitate... ca vorba aia, nu ma vad cu contractii sau cu apa rupta noaptea ca ma duc mai intai la doctor (acasa??) sa-i cer trimitere... Lasa, ca ne primesc spitalele si faraFelicia
36+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
Miss, foarte tare faza cu visul tau :) Nu stiu de ce, dar m-a bufnit rasul cand am citit... mi s-a parut amuzant...
Cat despre treaba cu hartzoagele, imi cer scuze ca am vorbit in necunostinta de cauza... M-am bazat pe faptul ca mie nu mi-au trebuit si... m-am hazardat in afirmatii... sorry inca o data: fetelor, nu va luati dupa mineee!!!!!
Tocmai au plecat si tantile de la Medicover, avem 4820 gr si 57,5 cm. Pentru ca mi s-a parut putin fata de cei 57 cu cat am nascut-o, le-am intrebat daca e normal sa creasca doar jumate de cm intr-o luna. Ma rog, mi-au zis ca cei de la materinitate s-au hazardat, ca n-ar fi avut 57 cm la nastere.............. Mi se pare cam aiurea... voi ce ziceti? In rest ne-a dat niste unguente si supozitoare (in caz ca face febra, sa avem in casa pana vin ei). Eu cand o schimbam de scutec o stergeam cu servetele. Au zis ca sa o spalam la chiuveta. Pai la care chiuveta sa o spal nene, ca aici curge o apa murdara la apa calda ceva de speriat. Iuby nici nu a mai facut dus aseara de murdara ce era apa, s-a clatit asa un pic cu apa rece.........
Dar cel mai mult m-a enervat soacramea care iar a stat ca si chilotii in fund pe langa noi, le-a zis astora de la Medicover ca nu le dau fata, ca aia, ca ailalta, imi venea sa-i crap capu'
YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
iulia83 spune:
eu nu ma refeream la perioada cat e micut..si normal ca o s-o iau si eu cu mine in pat..cand o creste maricica e ideea sa nu o obisnuiesc prost...eu am dormit toata viata cu sor-mea in pat si acu 6 ani cand a plecat in Spania, mi-a fost foarte greu, nici acu nu m-am obisnuit sa dorm singura (de aici si insomniile mele cat sunt singurica) primele cateva luni am chinuit-o pe biata mama sa doarma cu mine, apoi pe colegele de camera de la camin in facultate, ca dormeam cu lumina aprinsa la baie..lumina statea stinsa numai daca dormea vreuna cu mine in pat..si tot asa. nici acum, daca nu e sotul cu mine nu dorm decat cu tv-ul sau lumina data la minim altfel nu pot...sper sa nu imi ia si fata obiceiurile astea prostesti 

Pozici Iulia
AMR 2 Zile!!!
Ariana Elena
Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”
melly23 spune:
am vazut si eu site-ul ala!!!e chiar bestial!!!dar nu prea cred ca da rezultate in ceea ce privesc contractiile!!!sau???cine stie???!!!lumea e plina de miracole!!!

Asteptam un fluturas puturos!!!! Amelia Gabriela
iulia83 spune:
quote:
Originally posted by Alysh
Fetelor si pt mine a fost superba perioada sarcinii, dar nu pot spune c-o regret si nici ca mi-e asa dor de ea. Ultima parte a fost grea, nu ma mai puteam misca, eram mare, greoaie....nu mi s-a mai parut chiar superba. Prefer clar perioada actuala, cand il tin pe bebe in brate, il simt, il giugiulesc......e mult mai frumoasa pt mine. POate e ceva mai grea, dar o prefer.
Alina cu iubirea noastra, Vlad
SUBSCRIU!!!!!!!!!!!!!

Pozici Iulia
AMR 2 Zile!!!
Ariana Elena
Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”
Lorich spune:
Andora parca Iulia l-a gasit, uite pun si eu linkul din nou
site pitipoance
Trimis si Pm.
Lori
40+
asteptand un bebe Robert
AMR: Oare cat???
iulia83 spune:
quote:
Originally posted by Lorich
Si as vrea sa mai adaug pe langa sex, zmeuri si alte din ricinuri pt provocat nasterea, site-ul cu pitipoancele pus de Iulia parca mai demult. Eu acum ma uit pe comentarii.... simt ca mor, nu mai pooot!!!
Lori40+
asteptand un bebe Robert
la mine a devenit deja o rutina zilnica...ma trezesc, aprind calc, intr-un tab intru pe forum si in altul pitzipoanca.org ma amuza copios!!! mai ales comentariile acide..sunt niste genii fetele alea. sa cititi si la rubrica altii despre noi au fost date la Happy Hour si in ziare...tari fetele

Pozici Iulia
AMR 2 Zile!!!
Ariana Elena

Praise God!!!”
andora spune:
Vai ce tare e, merci... 
Rasu' ca rasu' dar eu am citit o poveste a nasterii odata cand fetei ii sarise dopul de la ras si-n 3 ore era bebe iesit
Deci se poate...
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Dan va merge!
Pogonici mic
Gogoasa
Lorich spune:
quote:
Originally posted by andora
Vai ce tare e, merci...
Rasu' ca rasu' dar eu am citit o poveste a nasterii odata cand fetei ii sarise dopul de la ras si-n 3 ore era bebe iesitDeci se poate...
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Dan va merge!
Pogonici mic
Gogoasa
Ce-ar fi sa-ti denumesti povestea nasterii "Pitzipoancele mi-au provocat nasterea" ????
Lori
40+
asteptand un bebe RobertAMR: Oare cat???
iulia83 spune:
quote:
Originally posted by Lorichquote:
Originally posted by andora
Vai ce tare e, merci...
Rasu' ca rasu' dar eu am citit o poveste a nasterii odata cand fetei ii sarise dopul de la ras si-n 3 ore era bebe iesitDeci se poate...
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
Dan va merge!
Pogonici mic
Gogoasa
Ce-ar fi sa-ti denumesti povestea nasterii "Pitzipoancele mi-au provocat nasterea" ????
Lori40+
asteptand un bebe Robert

Pozici Iulia
AMR 2 Zile!!!
Ariana Elena

Praise God!!!”