Piticlonti de iulie - august 2004 (255)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

ASta da vestea zilei! Alice te asteptam!
Ema arati super! Si serbarea a fost tare faina! Eu nu pot vedea canapelele..Vezi ca ti-am trimis un email.
Adela bafta pe 5 daca nu mai intri! Sa nu ai emotii!!! Luca in apa este cam inconstient nu se sperie deloc...mai mult instructorul!
Eu nu stiu ce sunete nu poate pronunta copilul..este greu de realizat in engleza, dar aflam sapatamina asta cu ce sunete mai trebuie lucrat..In romana nu pronunta nimic ca lumea!
Marcelle buba lui Luca este ok..inca nevindecata complet..o sa ramina semn, sa vedem ce creme pt scaruri cumpar zilele astea...
Daria bafta la control! Giulik nu vorbeste pt ca nu considera necesar..eu stiu ca ai testat-o si este totul ok...LUca care nu vorbea..acum ne inebuneste.Azi am intrebat la gradi daca est eok...daca le deranjaza..si a azis ca totul este super ok..dar...vorbeste prea mult!
Felicitari cupiilor isteti!!!..dar si mamelor lor,care s-au ocupat de ei!! Acum lamuriti-ma si pe mine..ce este domne'..cangurul asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Danke dragul meu amant.Auzi,da n-am primit e-mail...oare de ce?luca cu vorbitul...asta ca sa va saturati de reclamat copilu ca nu vorbeste.Al meu vorbeste...da nu cu mine...ca s-a prins el ca io nu vorbesc pe bune limba lui...asta da mama frustrarii...incepe sa-mi zica si pleaca la tat-su repede sa-i explice...noroc de restu...ca numa cu MAMI vrea.
Hai Alice...nasu p-acilea cind al bagi?Ca io astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Am trimis la adresa cea noua...Hehe..curind am fi ajuns si noi la stadiul de a ne da lectii de engleza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

poze de la serbare
pt cine n-are ce face si vrea sa vada grupa mica !

Ema, eu astept poze cu voi ! Sunt sigura ca ai infrumusetat locurile alea
Btw, mi-a placut ce smecher era si e Serban !!! Ce mai face, cum sunteti voi doi asa de la distanta ??

Kim, pupam buba lui Luca ! Sigur gasiti vreo crema eficienta sa nu ramana nicio urma Oricum, e un curajos !!!

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Deci am vazut poze...Giulik a mea...e cea mai tare.tare-s mandra de asa nora fromoasa.io ca soacra...am remarcat...mama da ce gatiti as copiii..de fapt e drept in ro copiii merg la gradi...io-l duc pe ricu la porceala...porc e putin spus vine acasa...numa-n curte sta..ploua,ninge...acolo-i.dar in general...aci...pina si la serbare au venit in haine de joaca...io cu ochii cit cepele...pe urma le-am dat dreptate...in esenta serbarea a fost tot joaca pe afara.Toate baltile erau ale lor...deci ricu are uniforma lasata la gradi...in zilele calde..slip,prosop,crema de soare si slapi..le-au pus dusuri.in curte..nu va spun ce-i acolo...la nebuni nu-i nimic.Ptr. ploaie are costum si cizme de cauciuc...tot la gradi lasate.Deci..io haine bune...mai rarut cumpar...ca n-are unde le purta.Acasa...tot in nisip si pamint...Vai de noi ce s-o alege de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

`Neatza !
Va invit la o cafea tare de tot !

Ema, as vrea io asa o gradi cu asa activitati !!!
Cred ca majoritatea parintilor si-ar retrage copiii in doo zile Vreau sa va zic ca am auzit la povesti despre cat de nebuni sunt unii ... vai-vai ... cel mai socant a fost sa aud ca unii nu-si lasa copiii in excursii la teatru sau alte activitati daca nu se intoarce cupilu` cu bonu` de la intrareee

Revin imediat ....
Pana atunci haideti la semnat condicile !

Mey, gravidutele, ce faceti, cum sunteti ???

Juniorul grupei, Tudor, cum e noptile, Leeloo ???

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Scrisesem si eu un mesaj si s-a pierdut... Plus ca ma omoara reclamele astea la Pampers!!

Mai intii si mai intii felicitari "canguristilor" pentru calificativul obtinut - copii destepti, ce mai!!

Voi m-ati cam debusolat - vad ca Stefan e ultimul la despamperizare - asa ca mi-am pus in gind sa incep si eu in weekendul asta - tineti-mi pumnii sa mearga usor!

Ema - am inteles acum - pai sa pui poze atunci cind infloresc toate! Iar cu terasa ta, lasa draga si muncitorii sa-si bucure si ei ochii!

Daria - pai Tudor m-a cam frichinit azi noapte - s-a sculat pe la 2 si a trebuit sa-l adorm la loc, apoi pe la 4 ca sa manince si pina pe la 6 s-a miriit...asa ca eu sunt cam zombi, iar el doarme linistit acum!

Mai revin daca mai pot...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Vai ce fata frumoasa ai Daria ...!!! Sa-ti traiasca !!
si chiar nu vrei sa-i faci un fratior ???
Si la Pufulescu la gradinita au o gradina imensa ...de 3000 de mp -cu livada de pruni ..este superb !!! si au activittai foarte frumoase ...cel mai mult mi-a placut ..in primavara cand au plantat fiecare cate o floricica ...uite vedeti poze pe site-ul asta www.gradinitabutterfly.ro la poze ..o sa-l vedeti si pe d-l Pufulescu pe acolo !!!
..si in general au multe activitati in aer liber ..
de aici si mucii de rigoare :-)

cat despre fructe nu avem probleme ...nu-i place kiwi ..in rest papa orice ..dar la capitolul legume stam prost , prost ... asa ca-l mai fraieresc cu supa crema ..in care ii pun tot ce-mi pica in mana ...

iar la masa ...da , sta locului ..ptr ca am stabilit reguli de al inceput ... noi ne intalnim cu totii seara ..si atunci momentul in care ne intalnim si povestim este la masa ... apoi fiecare isi vede de treaba lui
cand este marait si ciufut ...stie ca merge la el in camera si ramane nemancat ...

ah , ce enervanta este reclama asta ...

o zi buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Daria, io's mai relaxata - dezpamperizarea a inceput-o bona cu etapa de zi (la care eu eram total absenta) da' aia de noapte e nebunia mea. Si ceea ce faceam era intr-o stare apropiata de somnambulisam :))
Ema, vreau si io gradi din aia pentru Vic... ca la noi de la grupa mica au programa. Unele sunt folositoare (imbunatatirea limbajului, numarat etc) dar cred ca se pot face mult mai funny daca stai in curte si te joci cu 1 tren, 2 trenuri etc... Ca de invatat or sa tot invete o viata intreaga... Cred ca inurma programului asta Ricu va fi o persoana extrem de sociabila si de creativa
Gabitza, mult succes cu Stefan si dezpamperizarea! Adica, nerfi de otel si multe schimburi uscate! Eu am inceput prin a-l tine pe Vic doar intr-un tricou si in chilotei, unii haiosi cu scooby-doo :)) Au fost momente cand a stat doar in tricou, unul mai lungut, fara nimic altceva pe el. Si incet, incet s-a obisnuit si a inceput sa ceara. Intai la oala (pusa strategic langa baie, nu la el in camera) si apoi la WC. Cel mai distractiv a fost sa faca pishu din picioare direct in wc, ca incerca sa spele juma de baie . Asa ca... multa distractie si rabdare!

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna dimineata,
Alalteieri am scris un roman care s-a dus pe apa sambetei din cauza retelei...N-am mai avut energia necesara sa mai scriu pe urma...:)
Ieri nu am avut timp, trag tare ca pe 1 iulie plec la doua conferinte la lyon si am de terminat prezentarile...La lucrari am renuntat, m-am gandit ca din trei fac doua da' bune pe care le voi termina dupa ce vin din concediu... Muncim, muncim, da' pana cand...?!

La multi ani tuturor piticilor de ziua lor! Sa ne traiasca! (pana sa zic eu aproape sa vina Craciunul!)
La multi ani Flaviola!
La multi ani Gongutza!

Eli, felicitari, sarcina usoara in continuare!

Eu am ajuns acasa cu bine, amandoua galustele mele au sarit pe mine, Barosana sa ma pupe si Maria sa ma intrebe ce i-am adus!
I-am adus in loc de sirena si coada de sirena o papusa cu aripioare..."Fairytopia", nebunii...s-a jucat cam 5 minute cu ea...
Dar in primul rand m-am adus pe mine, ca era sa nu mai ajung...:)
Evident ca am avut peripetii la intoarcere, ca altfel nu m-as fi simtit bine.
Ne-am trezit dimineata si la 9 deja luam un taxi catre gara...si am stiut din prima ca o sa ne mearga bine pentru ca ne-a luat soferul dublu fata de cand veniseram...Ca sarpele, de la cap la coada un metru, de la coada la cap un metru douazeci...
Am ajuns cu bien la gara, la timp ca sa luam trenul de ora 10...Noi l-am fi luat dar el nu a vrut, ca era full. Aveam de ales intre ala de 11 care ajungea in Paris si ala de 12 care ajungea la aeroport...La 12 cand anuntau trenul noroc ca m-a cules colega dintr-o librarie ca eu eram dusa, nu auzisem nimic.
Alergam cu bagajele, trenul opreste mai in fata...ne rupem picioarele pe peron, dam din coate prin vagon sa ajungem la locuri...ocupate.
Zic cu tupeu "locurile alea sunt ale noastre"...Un tip imi zice ca vrea sa vada biletul, i-l arat tare tantosa si ma dezumfla..."da, acestea sunt locurile dar trenul nu e bun!"
Tocmai luase viteza...Nici nu va spun ce galbena eram cand am intrebat daca macar merge spre Paris...ma si vedea prin Germania cautand-o pe Papadie ca sa am unde dormi!
Nashu' ne trimite cu tot cu bagaje la primele locuri din tren, pastrate probabil pentru zapaciti din astia ca noi...
Langa mine un tip se instalase comod cu laptopul ca sa se uite la filmul cu Bourne...Cand era actiunea mai in toi ii crapa aluia jucaria...Am inceput sa rad de a zis ala ca nu sunt zdravana la cap, voiam sa-l linistesc sa-i zic ca e din cauza ca sta langa mine, se repara cand va cobora din tren...
La Paris sarim din tren ca sa ajungem la taxi, mai erau mai putin de 2 ore pana decola avionul...Intreb taximetristul cat facem, zice calm ca facem cel mult juma de ora, ca sambata drumul e liber, incepe sa isi ia la revedere de la colegii taximetristi...Eu era sa fac tensiune. Mareee...
Nu am apucat sa facem 10 metri cu masina si s-a blocat...Era o mare de masini, cat vezi cu ochii numai masini si eram in mijlocul cartierului indian......un' sa te dai jos ca nu stiam daca ma inteleg cu lumea de pe strada...
Am ajuns intr-un final la aeroport, ne-a luat taxiul o gramada de euroi, nici n-am apucat sa luam chitanta ca se misca in reluare...
Dupa ce ne-am dus aproape de poarta au anuntat aia din aeroport ca avionul are o ora intarziere...
Asta ca sa nu zic ca m-am plictisit in Franta...:)))

Acasa toate bune si frumoase, Barosana e o smechera si jumatate, are o fata de borfas profesionist, arata cu degetul si zice "ete", nu-i stau piciorusele decat cand doarme (si nici atunci...) si danseaza de fiecare data cand aude muzica ...un fel de breakdance ...
Maria mi se pare ca s-a mai cumintit dar e tot rasfatata, mi s-au parut mai slabe (asta din cauza ca fusesera bolnavioare inainte sa plec si slabisera mai mult) si mi-am dat seama ca mi-a fost taaare dor de ele..:)))

La chestionarul cu stat cuminte la masa noi ne incadram la "da, dar numai in fata televizorului"...:)))
De cateva luni muncim cu sarg sa o dezobisnuim..degeaba.
Stam seara la masa toti, zici ca are ardei in fund, dupa primele doua inghitituri zice ca s-a saturat...o amenint ca o pedepsesc si mai reusesc sa-i vcar doua imbucaturi, dupa acre de obicei zice ca ea vrea sa manance in picioare...se mai duce sa o gadile pe bebe...mai apuc sa-i dau doua imbucaturi si incepe sa se jeleasca "m-am pitisiiit! lasa-ma sa ma duc la deseneeee!"
Cand ma lasa (cam dupa juma de sandwich) o las sa plece...zici ca scapa din puscarie, asa alearga...:)

Acum caut pensiune la mare...vazusem un apartament frumos da' domnu; John vrea restaurante sa aiba un' sa manance...:))
La hotel e mult si noi nu'sh cum facem ca oricat am avea salariul reusim sa radem tot...

Mitzu, succese la pregatit seminarul, bafta maxima ca nu stiu daca mai reusesc sa intru pana pe 6. Tinem pumnii!
O zi frumoasa sa avem!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput